Misterul morții unui erou, Nicușor Vlase| Tanar impuscat la revolutie de catre “teroristii” care sunt la putere si astazi

Distribuie!by Părinţii eroului-martir încearcă de 20 de ani să determine autorităţile să facă lumină în acest caz. Pe 22 decembrie 1989, Nicuşor Vlase, de 19 de ani, a ieşit în stradă alături de alţi tineri. Părinţii l-au găsit împuşcat, la morgă, abia pe 27. De 20 de ani, braşovenii Elena şi Nicolae Vlase încearcă pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Părinţii eroului-martir încearcă de 20 de ani să determine autorităţile să facă lumină în acest caz. Pe 22 decembrie 1989, Nicuşor Vlase, de 19 de ani, a ieşit în stradă alături de alţi tineri. Părinţii l-au găsit împuşcat, la morgă, abia pe 27.

De 20 de ani, braşovenii Elena şi Nicolae Vlase încearcă pe toate căile să determine autorităţile din România să declanşeze o anchetă serioasă, în urma căreia să fie identificaţi asasinii fiului lor.


Până acum nu au reuşit, însă îşi leagă speranţele de o viitoare decizie a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO). În decembrie 1989, fiul lor, Nicuşor Vlase, avea 19 de ani. A ieşit în stradă pe 21 decembrie, alături de muncitorii de la ICA Ghimbav, stând cu ei şi toată noaptea.

Pe 22 a trecut pe acasă, în culmea fericirii, la plecare asigurându-şi părinţii că nu va păţi nimic.


Tatăl său l-a găsit însă, cinci zile mai târziu, împuşcat, printre alte cadavre, la morgă.

Potrivit datelor oficiale, Nicuşor a fost împuşcat în noaptea de 22/23 în faţa Hotelului „Capitol”.

Elena Vlase spune, însă, că „pe 27, atunci când l-am identificat, corpul era moale şi rănile sângerânde. Pe palmele şi tâmplele copilului erau vizibile urme maronii, cum sunt cele de la electrozi, iar încheieturile arătau ca şi cum ar fi fost legat la mâini”.

„Vai de idealurile acelor copii”

Soţii Vlase nu s-au împăcat niciodată cu ideea că asasinul sau asasinii copilului lor nu vor răspunde pentru crima comisă. Şi sunt profund dezamăgiţi de faptul că statul român nu a elucidat dosarele Revoluţiei.

Mi-e groază când văd ce s-a întâmplat. Vai de idealurile acelor copii care şi-au dat viaţa pentru noi. Din păcate, România este condusă tot de securişti şi comunişti.

loading...

Nu pot să mai am respect pentru nişte autorităţi care nu vor să afle adevărul despre ucigaşii unor copii. Iar pe cei ce au condus ţara în aceşti 20 de ani nu îi interesează decât puterea. Nici nu vor să ştie cum au ajuns ei să fie în frunte. Avem declaraţii care ar putea elucida cazul şi nu vrea nimeni să le citească”, ne-a spus Elena Vlase.

Tatla lui Nicusor Vlase a decedat in 2012 in urma unei operatii, de asemenea in conditii suspecte.

Misterul morții unui erou, Nicușor Vlase

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Palma grava data romanilor de catre Iohannis: nu se opune despaduririlor austriece din tara noastra
Vindecarea cancerului în trei săptămâni cu medicamentele lui Dumnezeu
Sebastian Ghiţă, noi dezvăluiri: Vacanțe de lux cu Coldea de la SRI și Dîncu, când se tăiau salariile și pensiile românilor. Iohannis tace complice?
Danone recunoaşte minciuna. Toţi producătorii folosesc bacterii din fecale şi tractul uro-genital, modificate genetic
Înregistrare Ghiță: ''Colectiv, o diversiune". Despre Condrea: ''se furnică pielea pe mine"
Noi toţi suntem mici celule ale marelui trup al întregii omeniri
Medic imunolog: Daca o persoana a facut 5 vaccinuri antigripale consecutive, se poate imbolnavi de Alzheimer de 10 ori mai repede decat o persoana nevaccinata
SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.
Dr. Pavel Chirilă le scrie celor de la Taxi și prietenilor lor: Vă spun un secret: Dumnezeu este în inima voastră, iar voi Îl căutați în lifturi
"Petroliștii" de la OMV, EXXON, etc... vor ca noul regim de taxare a resurselor să se aplice doar la noile exploatări, ca să rămână cu redevențe mici la țiței și gaze. Cum suntem JEFUIȚI? Comparație cu Marea Britanie.
Despre întâlnirea lui Klaus Iohannis cu românii din America: "Ghinion" la București, "Păcat" la Philadelphia...
ESTE demonstrat STIINTIFIC! Crucea RADIAZA energii care VINDECA! Cum?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite