Moartea domnului Lăzărescu, pe scena Spitalului Județean Brasov. Un bărbat a murit plimbat între spitale

Distribuie!by Viața bate filmul. Drama „moartea domnului Lăzărescu“ a fost montată dureros pe „scena“ Spitalului Județean Brașov. O realitate extrem de crudă. Un bărbat din Săcele a fost plimbat două zile între spitale până a murit, iar familia nu a reuşit nici până acum să afle din ce cauză s-a produs tragedia. Sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Viața bate filmul. Drama „moartea domnului Lăzărescu“ a fost montată dureros pe „scena“ Spitalului Județean Brașov. O realitate extrem de crudă.

Un bărbat din Săcele a fost plimbat două zile între spitale până a murit, iar familia nu a reuşit nici până acum să afle din ce cauză s-a produs tragedia. Sunt oameni săraci şi spun că medicii nici nu i-au băgat în seamă. Nici în faţa camerelor de filmat cei care l-au tratat pe bărbat n-au vrut să spună ce s-a întâmplat.


Dorin Borzoş avea 49 de ani. Joi dimineaţă, în urmă cu aproape o săptămână, după ce a ajuns acasă de la muncă a început să se simtă rău.

„I-am făcut un ceai, iar el mi-a spus să sun la salvare că se simţea foarte rău. A venit salvarea, l-au luat repede și au plecat. Se grăbeau foarte tare“, povestește Crizantema Borzoş – soţia bărbatului decedat.

Pe drum, asistenta de pe Ambulanţă i-ar fi făcut bărbatului o injecţie pentru că prezenta simptome de alergie după ce luase o pastilă pentru dureri de cap. Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Brașov, David Levente,  spune că asistenta a discutat cu medicul specialist, care i-a zis ce tratament să îi facă pt şoc anafilactic.

Ping-pong între spitale

Pacientul a fost dus apoi la Spitalul Judeţean, de unde câteva ore mai târziu a fost trimis acasă. Seara, omul s-a simţit din nou rău şi a început să i se umfle un picior. Au chemat iar Salvarea, iar bărbatul a fost dus din nou la Spitalul Judeţean, apoi transferat de Spitalul de Boli Infecţioase şi de acolo înapoi la Judeţean, unde a şi murit câteva ore mai târziu.


loading...

„Am încercat să vorbesc cu medicii, până la urmă unul dintre medici mi-a spus că numai o minune îl mai salvează pe barbătul meu“, rememorează acele clipe Crizantema Borzoş.

Nimeni nu le-a spus oamenilor pentru ce boală a fost însă tratat bărbatul, iar acum familia este convinsă că prima injecţie făcută de asistenta de pe Ambulanţă i-a adus sfârşitul.

Fiul victimei, Dorin Marian Borzoş, susține că cei de pe a doua ambulanta i-ar fi spus ca primii nu aveau voie să faca nici o injectie.
Raportul medicului legist arată că bărbatul a murit din cauza unei „celulite necrozante la membrul inferior stâng“ şi că nu suferea de vreo afecţiune cronică. Surse medicale susţin că aceasta este o infecţie care nu apare decât dacă ţesutul respectiv este inflamat, zgâriat, înţepat, cu hematom sau în cazul unor boli cronice.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean au refuzat să facă vreo declaraţie publică în acest caz şi susţin că vor demara o anchetă internă.

„Moartea domnului Lăzărescu“, pe „scena“ Spitalului Județean. Un bărbat a murit plimbat între spitale

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite