Muammar Gaddafi: „Vor crea virusul, se vor preface ca n-au leac și, apoi, vor vinde antidotul”

Distribuie!by Într-un discurs susținut în primii ani de conducere, Gaddafi a afirmat că există oameni care se specializează în crearea de probleme de sănătate doar pentru a face bani, indiferent de pericolul pe care îl reprezintă acțiunilor lor pentru existența umană. Potrivit acestuia, „vor crea ei înșiși virusul și vor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-un discurs susținut în primii ani de conducere, Gaddafi a afirmat că există oameni care se specializează în crearea de probleme de sănătate doar pentru a face bani, indiferent de pericolul pe care îl reprezintă acțiunilor lor pentru existența umană.

Potrivit acestuia, „vor crea ei înșiși virusul și vor vinde antidotul după aceea, pretinzând că le-a luat ceva timp pentru a găsi soluția, cu toate că o vor avea deja”.


Muammar Gaddafi a fost lichidat de SUA sub administratia lui Obama, Hillary Clinton afirmand razand: “am venit, l-a, lichidat, am castigat”.

loading...

Mai multe desprece i-au facut lui Gaddafi aici:


 

SURSA: https://www.justitiarul.ro/muammar-gaddafi-vor-crea-virusul-se-vor-preface-ca-n-au-leac-si-apoi-vor-vinde-antidotul/?fbclid=IwAR0-oOAWttkyemaQimaJVpACiMBlfphSHUvp-DETBCBDoRT6jstsptxYyWA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite