Naşul TV: Radu Moraru – Soluţia Iohannis pentru Cazul Bodnariu

Distribuie!by Domnule Preşedinte, cred că aveţi un as în mânecă pe care îl puteţi folosi pentru a opri tragedia familiei Bodnariu: răpirea copiilor din familie, separarea celor cinci fraţi în familii surogat, smulgerea unui sugar de la pieptul mamei, drama uriaşă a doi părinţi. Domnule Iohannis, în virtutea unui drept fundamental […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnule Preşedinte, cred că aveţi un as în mânecă pe care îl puteţi folosi pentru a opri tragedia familiei Bodnariu: răpirea copiilor din familie, separarea celor cinci fraţi în familii surogat, smulgerea unui sugar de la pieptul mamei, drama uriaşă a doi părinţi.

Domnule Iohannis, în virtutea unui drept fundamental invocat timp de zeci de ani de democraţiile europene şi americană, „REÎNTREGIREA FAMILIEI”, cereţi guvernului norvegian şi familiei regale norvegiene să reîntregească familia Bodnariu pe tărâm românesc.


Să ni-i trimită pe toţi, la pachet, în România, unde amărâţii ăştia de români să poată fi din nou o FAMILIE!

Dacă Norvegia consideră că ei nu sunt o familie acolo atunci trebuie să ni-i dea înapoi pe toţi şapte! Îi primim noi, noi românii, cu braţele şi sufletele deschise!


loading...

Reîntregirea familiei este un concept european, Domnule Preşedinte!

Radu Moraru

www.nasul.tv 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite