Neomarxistii si lupta contra Bisericii

Distribuie!by În ultimii ani în România un nou grup politic și-a făcut tot mai simțită prezența.  E greu să le dau o definiție clară și nici nu merită efortul, așa că o să-i numesc ”neomarxiști”, să nu folosesc un termen mai pompos, chiar dacă sub numele acesta intră o categorie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În ultimii ani în România un nou grup politic și-a făcut tot mai simțită prezența.  E greu să le dau o definiție clară și nici nu merită efortul, așa că o să-i numesc ”neomarxiști”, să nu folosesc un termen mai pompos, chiar dacă sub numele acesta intră o categorie mai largă. Acești neomarxiști printre preocupările lor principale au pus lupta contra Bisericii și a clerului, considerându-se niște cavaleri ai justiției sociale și a luptei pentru libertate. Dar cine sunt acești neomarxiști cu adevărat? Să lăsăm faptele lor (sau lipsa acestora) să vorbească.

Toată lumea știe că suma de bani folosită pentru Catedrala Mântuirii Neamului e una cu care se puteau construi o mulțime de spitale și școli. Și datorită campaniilor anti-creștine ale acestor atei știe deja toată lumea că sunt mai multe biserici decât spitale în România. Ce încearcă ei să demonstreze prin aceste acțiuni îndreptate împotriva creștinismului? Vor să ne convingă că Biserica e o instituție coruptă ce ne manipulează și că ei ar fi cu adevărat interesați de sănătate și educație. Există preoți corupți, dar Biserica este o instituție lăsată de Hristos și care joacă un rol foarte important în mântuirea omenirii, cum au spus și Sfinții Părinți. Biserica face mai multe sau mai puține în funcție de calitatea clerului și a credincioșilor de rând. Dar cum să înțeleagă asta niște atei ce cred că strămoșii lor au fost maimuțe și care nu cred în Dumnezeu pentru că nu l-au văzut? În opinia lor Biserica nu e interesată de societate.


Și totuși, oameni ai Biserici, preoți, călugări sau mireni ajută societatea. La Mănăstirea Petru Vodă există un dispensar medical, o casă de copii cu predare și un azil de bătrâni. Toate acestea făcute datorită Părintelui Justin Pârvu, recent trecut la cele veșnice. Pe Valea Plopului din județul Prahova, părintele Nicolae Tanase crește sute de copiii salvați de la avort. Acesta a vorbit cu mamele să nu-i avorteze, căci se va ocupa el de ei. Și așa face, oferindu-le o educație și un viitor. La Valea Plopului, în județul Teleorman există un proiect asemănător. La Mănăstirea Dumbrava, din județul Alba, există un orfelinat și un azil de bătrâni ce adăpostesc zeci de copii și bătrâni abandonați. Maicile de aici se asigură ca bătrânii să fie îngrijiți și copiii educați. Oricine se interesează va vedea că sunt o mulțime de oameni ai Bisericii care desfășoară acțiuni de caritate creștină. Însă trebuie să ne informăm singuri de acestea, căci mass-media mainstream nu are interes să prezinte realitatea, ci doar să demonizeze Biserica. Rar dacă se mai vorbeşte de un asemenea caz.

loading...

Cu toate acestea neomarxiștii pot reproșa că Biserica Ortodoxă ar putea face mai multe. Dar îmi pun câteva întrebări: Există în România un orfelinat ridicat de atei, unde aceștia să crească copii abandonați? Dar câte spitale au ridicat aceștia? Cu ce ajută anarhiștii societatea? Această categorie pentru care folosesc termenul umbrelă de ”neomarxiști” nu sunt decât niște paraziți. Trăiesc și își desfășoară activitățiile anti-naționale și anti-creștine din banii murdari ai miliardarului corupt George Soroș. Susțin homosexualitatea, dictatura minorităților, desființarea orelor de religie, scoaterea icoanelor din școli, legalizarea drogurilor și o grămadă de mizerii care ar distruge societatea românească. Oare nu poate parlamentarul ateu Remus Cernea să construiască un spital sau o școală cu toți banii ce îi obține prin ONG-urile soroșiste și de la statul român? În schimb e bun să critice Biserica Ortodoxă. Neomarxiștii preferă să cheltuie bani pe drepturile homosexualilor și ale câinilor comunitari, activități multiculturale, ”artă” postmodernă, băutură și etnobotanice decât să facă ceva spre binele altora. E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Bisericii. Alternativa lor la o societate creștină e imorală și decadentă.


Spre deosebire de occident, unde reprezintă o forţă, neomarxiștii sunt o minoritate aproape nesemnificativă în România, vârful lor de lance fiind Remus Cernea. Dar ideile lor sunt susținute politic de UE și financiar de Soroș. Acum au devenit tot mai agresivi în încercarea de a otrăvi poporul român cu marxism cultural. Cert este că această specie de comuniști luptă doar pentru non-valori, în timp ce Biserica prin oamenii ei de calitate, nu prin clerul corupt, face ceva pentru viitorul României. Codrin Goia- FrontPress.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
PROFETIE: IN ZIUA IN CARE VA FI VOTATA LEGEA PENTRU HOMOSEXUALI , A DOUA ZI DIMINEATA ROMANIA VA FI OCUPATA
Degradarea invatamantului romanesc: Profesorul universitar Mircea Oprean a fost batut in incinta Politehnicii Bucuresti
Daca ochiul uman ar fi o camera foto digitala, ar avea 576 megapixeli? Cat de maret e Creatorul nostru?
Atentatele din Paris: anuntate in melodia celui mai faimos rapper german BUSHIDO-nemtii au inceput sa creada in CONSPIRATII
Si-a construit singur o centrala termică în soba de teracotă si acum cu un foc incalzeste toata casa. Uite cum a facut
CATASTROFA de la Certej: BARAJUL lacului plin de CIANURI se rupe, rezultând 89 de morți
Viața-i neagră în Negrești! În cel mai sărac oraș din România lucrează doar 500 de oameni din cei 11.000 de locuitori
In tarile monarhice abuzurile de copii sunt o regula: Soţii Bodnariu şi-au auzit fetele după două luni
Musulmanii au omorat un om crestin in fata fiului sau, l-au legat de tractor si l-au tarat prin localitate
Universitatea Harvard anunţă o descoperire EPOCALĂ, prevazută de EINSTEIN acum aproape 100 de ani
[Video] Cum asfalteaza australienii la foc automat: 4,9 kilometri in doar doua zile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite