Neomarxistii si lupta contra Bisericii

Distribuie!by În ultimii ani în România un nou grup politic și-a făcut tot mai simțită prezența.  E greu să le dau o definiție clară și nici nu merită efortul, așa că o să-i numesc ”neomarxiști”, să nu folosesc un termen mai pompos, chiar dacă sub numele acesta intră o categorie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În ultimii ani în România un nou grup politic și-a făcut tot mai simțită prezența.  E greu să le dau o definiție clară și nici nu merită efortul, așa că o să-i numesc ”neomarxiști”, să nu folosesc un termen mai pompos, chiar dacă sub numele acesta intră o categorie mai largă. Acești neomarxiști printre preocupările lor principale au pus lupta contra Bisericii și a clerului, considerându-se niște cavaleri ai justiției sociale și a luptei pentru libertate. Dar cine sunt acești neomarxiști cu adevărat? Să lăsăm faptele lor (sau lipsa acestora) să vorbească.

Toată lumea știe că suma de bani folosită pentru Catedrala Mântuirii Neamului e una cu care se puteau construi o mulțime de spitale și școli. Și datorită campaniilor anti-creștine ale acestor atei știe deja toată lumea că sunt mai multe biserici decât spitale în România. Ce încearcă ei să demonstreze prin aceste acțiuni îndreptate împotriva creștinismului? Vor să ne convingă că Biserica e o instituție coruptă ce ne manipulează și că ei ar fi cu adevărat interesați de sănătate și educație. Există preoți corupți, dar Biserica este o instituție lăsată de Hristos și care joacă un rol foarte important în mântuirea omenirii, cum au spus și Sfinții Părinți. Biserica face mai multe sau mai puține în funcție de calitatea clerului și a credincioșilor de rând. Dar cum să înțeleagă asta niște atei ce cred că strămoșii lor au fost maimuțe și care nu cred în Dumnezeu pentru că nu l-au văzut? În opinia lor Biserica nu e interesată de societate.


Și totuși, oameni ai Biserici, preoți, călugări sau mireni ajută societatea. La Mănăstirea Petru Vodă există un dispensar medical, o casă de copii cu predare și un azil de bătrâni. Toate acestea făcute datorită Părintelui Justin Pârvu, recent trecut la cele veșnice. Pe Valea Plopului din județul Prahova, părintele Nicolae Tanase crește sute de copiii salvați de la avort. Acesta a vorbit cu mamele să nu-i avorteze, căci se va ocupa el de ei. Și așa face, oferindu-le o educație și un viitor. La Valea Plopului, în județul Teleorman există un proiect asemănător. La Mănăstirea Dumbrava, din județul Alba, există un orfelinat și un azil de bătrâni ce adăpostesc zeci de copii și bătrâni abandonați. Maicile de aici se asigură ca bătrânii să fie îngrijiți și copiii educați. Oricine se interesează va vedea că sunt o mulțime de oameni ai Bisericii care desfășoară acțiuni de caritate creștină. Însă trebuie să ne informăm singuri de acestea, căci mass-media mainstream nu are interes să prezinte realitatea, ci doar să demonizeze Biserica. Rar dacă se mai vorbeşte de un asemenea caz.

loading...

Cu toate acestea neomarxiștii pot reproșa că Biserica Ortodoxă ar putea face mai multe. Dar îmi pun câteva întrebări: Există în România un orfelinat ridicat de atei, unde aceștia să crească copii abandonați? Dar câte spitale au ridicat aceștia? Cu ce ajută anarhiștii societatea? Această categorie pentru care folosesc termenul umbrelă de ”neomarxiști” nu sunt decât niște paraziți. Trăiesc și își desfășoară activitățiile anti-naționale și anti-creștine din banii murdari ai miliardarului corupt George Soroș. Susțin homosexualitatea, dictatura minorităților, desființarea orelor de religie, scoaterea icoanelor din școli, legalizarea drogurilor și o grămadă de mizerii care ar distruge societatea românească. Oare nu poate parlamentarul ateu Remus Cernea să construiască un spital sau o școală cu toți banii ce îi obține prin ONG-urile soroșiste și de la statul român? În schimb e bun să critice Biserica Ortodoxă. Neomarxiștii preferă să cheltuie bani pe drepturile homosexualilor și ale câinilor comunitari, activități multiculturale, ”artă” postmodernă, băutură și etnobotanice decât să facă ceva spre binele altora. E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Bisericii. Alternativa lor la o societate creștină e imorală și decadentă.


Spre deosebire de occident, unde reprezintă o forţă, neomarxiștii sunt o minoritate aproape nesemnificativă în România, vârful lor de lance fiind Remus Cernea. Dar ideile lor sunt susținute politic de UE și financiar de Soroș. Acum au devenit tot mai agresivi în încercarea de a otrăvi poporul român cu marxism cultural. Cert este că această specie de comuniști luptă doar pentru non-valori, în timp ce Biserica prin oamenii ei de calitate, nu prin clerul corupt, face ceva pentru viitorul României. Codrin Goia- FrontPress.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite