NEPAL: 250 de mii de animale macelarite in cinstea unui festival hinduist pentru NOROC

Distribuie!by Atentie: imagini socante; Sute de mii de animale pregatite sa fie macelarite pentru un festival religios hinduist ce se va desfasura timp de 2 zile in Nepal; Festivalul hinduist se tine o data la 5 ani in onoarea zeitei Gadhimai zeita puterii; Ultima festivitate din anul 2009 a sacrificat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atentie: imagini socante;

Sute de mii de animale pregatite sa fie macelarite pentru un festival religios hinduist ce se va desfasura timp de 2 zile in Nepal;


Festivalul hinduist se tine o data la 5 ani in onoarea zeitei Gadhimai zeita puterii;

Ultima festivitate din anul 2009 a sacrificat peste 250.000 de animale;


Peste 250.000 de animale printre care, bivoli, capre si pasari sunt sacrificate in cinstea zeitei hinduiste. Milioane de hinduisti participa la ceremonie la templul Gadhimai, zeita puterii, in Bariyarpur, Nepal langa granita cu India.

Festivalul debuteaza cu uciderea a 5000 de animale la templu, dupa care urmeaza un macel de animale timp de doua zile. Activistii pentru drepturile animalelor PETA au incercat sa faca demersuri pentru a opri acest macel, insa nu s-a reusit, organizatorii festivalului sustinand ca anul acesta, va fi una dintre cele mai mari ceremonii.

Peste 2,5 de milioane de adepti sustin festivalul iar oficialitatile locale, Yogendra Prasad Dulal au spus ca este imposibil de estimat cate animale vor fi sacrifcate anul acesta.

1.bmp

1.bmp

loading...

1.bmp11.bmp

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2852739/Nepal-devotees-sacrifice-thousands-animals-Hindu-ritual.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite