NESIMTIRE PANA DINCOLO DE MOARTE! SE FOLOSESTE DE MORTII DE LA COLECTIV PENTRU A-ȘI LANSA PROIECTELE

Distribuie!by Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, şi-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucureşti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 63 de tineri, prezentate în paralel cu ilustraţii ale consecinţelor cutremurului din 1977, transmite Mediafax.     ”Bucureşti, trezeşte-te!”, a fost mesajul afişat pe bannerul care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, şi-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucureşti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 63 de tineri, prezentate în paralel cu ilustraţii ale consecinţelor cutremurului din 1977, transmite Mediafax.

 

 

”Bucureşti, trezeşte-te!”, a fost mesajul afişat pe bannerul care prezenta imagini din clubul Colectiv, în care 63 de tineri şi-au pierdut viaţa, precum şi imagini alb-negru care ilustrau consecinţelor cutremurului din 1977.


 

Cristian Buşoi a explicat că a ales afişul care prezenta imagini din clubul Colectiv şi de la cutremurul din anul 1977 în urma unei discuţii cu echipa sa de comunicare.

loading...

”Dacă reamintim oamenilor drama din 1977 şi drama din 2015 vor înţelege că nu mai este timp (…) şi că trebuie să treacă la acţiune”, le-a explicat Buşoi jurnaliştilor care l-au întrebat de ce ales acest afiş pentru conferinţa sa de presă.
Sursa: flux24


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite