Neturei Karta – organizatia evreilor religiosi care lupta impotriva Sionismului si a Israelului

Distribuie!by Neturei Karta – organizatia evreilor religiosi care lupta impotriva Sionismului si a Israelului Neturei Karta este o parte din diaspora evreiască formată din evrei ortodocși antisioniști. Majoritatea grupului trăiește la New York și o mică grupă la Ierusalim. Site-ul lor oficial este www.nkusa.org, iar acolo veti regasi argumente impotriva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Neturei Karta – organizatia evreilor religiosi care lupta impotriva Sionismului si a Israelului

Neturei Karta este o parte din diaspora evreiască formată din evrei ortodocși antisioniști. Majoritatea grupului trăiește la New York și o mică grupă la Ierusalim. Site-ul lor oficial este www.nkusa.org, iar acolo veti regasi argumente impotriva Sionismului, dar si un activism impresionant acestia protestand in fata Casei Albe, in Israel, in Parlamentul European sau chiar la ONU impotriva existentei Sionismului, pe care il acuza de crime impotriva umanitatii.


Rabinii ortodocși din mișcarea iudaică Neturei Karta au pus anatema pe sioniști. Rabinul Yisroel Weiss din Jews United Against Zionism a declarat într-un interviu acordat chiar Fox News-ului, că:

„Transformarea Iudaismului din spiritualitate, dintr-o religie, în materialism, cu scopul naționalist de a deține o bucățică de pământ, toate autoritățile rabinice au zis că aceasta este în antiteză cu tot ceea ce reprezintă Iudaismul – și este în mod explicit interzis de Tora pentru că noi suntem în exil din poruncă dumnezeiască.”[1]

Acestia sunt tipul de evrei care nu conduc lumea, ei fiind tocmai impotriva celor care exercita puterea pe plan mondial. Nici sionistii lui Rothschild nu stau cu mainile in san atunci cand vine vorba de evreii religiosi, iar istoria ne arata ca unii au fost asasinat, iar altii sunt persecutati sub diverse forme.


1405119544-orthodox-jews-from-neturei-karta-back-gaza-and-palestine_5232985Neturei Karta impotriva Sionismului11234809_984157224989879_7830190955642489402_n

Jack Birnstein a fost asasinat de catre Mossad, dupa ce a publicat cartea „Viata unui evreu american in Israelul marxisto-sionist”, unde expune pe larg cum functioneaza sistemul „democratic” din Israel si abuzurile la care sunt supusi atat cetatenii evrei (khazari), dar mai ales strainii (negrii).

Organizatia Neturei Karta sustine ca lupta impotriva Sionismului pe care vor sa-l inlature pe cale pasnica. De asemenea, Neturei Karta sustin eliberarea Palestinei de sub dominatia sionista, iar evreii sa traiasca, asa cum cum au facut-o de-a lungul timpului, sub dominatia arabilor, pe care sionistii si americanii incearca sa-i transforme in teroristi.

loading...

Palestina a fost ocupata de catre sionistii lui Rothschild in urma Declaratiei Balfour de la data de 2 noiembrie 1917, atunci cand Arthur Balfour impreuna cu Alfred Milner, liderul Mesei Rotunde, i s-au adresat lordului Lionel Rothschild, liderul comunitatii evreiesti din Marea Britanie, spunandu-i ca, Monarhia Britanica este de acord cu infiintarea unui Camin Evreiesc in Palestina.

La data de 24 iunie 1922 a intrat in vigoare Mandatul britanic pentru Palestina, care a intrat in vigoare la data de 26 septembrie 1923, Palestina fiind ocupata de fortele britanice. Pentru a scapa de influenta Imperiului Otoman, sionistii si britanicii si-au unit fortele pentru a distruge Imperiul Otoman, acesta fiind un ghimpe pentru colonizarea Palestinei.

Ofiterul britanic de informatii, T.E. Lawrence („Lawrence al Arabiei”) s-a ocupat de crearea Revoltei Arabe, iar in cele din urma acestia au reusit sa infranga Imperiul Otoman. Odata ocupate, Palestina si Siria au ramas sub administratie militara britanica.

David Ben Gurion a publicat o volum de corespondență, care conținea o scrisoare din 1937 în care se exprima în favoare împărțirii. El scria: „Ceea ce dorim noi nu este ca țara să fie unită ca un întreg, ci ca țara unită și întreagă să fie evreiască”. El explica în continuare că doar o armată evreiască de primă clasă ar permite sioniștilor să se stabilească oriunde în Palestina fără să aibă nevoie de aprobarea arabilor.

Benny Morris afirmă că atât Chaim Weizmann cât și David Ben Gurionconsiderau împărțirea Palestinei ca o fază necesară în procesul de preluare a întregii Palestine. Fostul ministru de externe izraelian și istoric Schlomo Ben Ami a scris că anul 1937 a fost cel în care Yitzhak Sadeh, comandantul „batalioanelor de câmp”, a conceput „Planul Avner”, care a anticipat și a trasat liniile directoare pentru ceea ce avea să devină în 1948 Planul D. Acest plan prevedea înaintarea peste liniile de demarcație propuse în cadrul planului de împărțire și propunea cucerirea Galileei, Cisiordaniei și Ierusalimului.

În urma adoptării planului de împărțire a Palestinei din 1947 al Organizației Națiunilor Unite, pe data de 14 mai 1948, odată cu expirarea Mandatului britanic pentru Palestina, David Ben-Gurion, președintele Organizației Sionisteși al Agenției Evreiești pentru Palestina, a proclamat independența Statului Israelîn cadrul liniilor de împărțire teritorială cuprinse în decizia ONU.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum au ajuns românii să plătească factura de curent a ungurilor și bulgarilor
Inovaţia care va schimba modul în care interacţionăm cu cei dragi: telefonul cu hologramă
HALLOWEEN INSANGERAT INTR-O TARA DISTRUSA. Murim spoiti. Refuzam sa vedem mizeria si saracia, lucrurile prost facute, le pictam colorat, in "creativitate”, "exprimare libera”, "hipsterisme”, iarba, feministi, gay, bautura, si murim cool si "democrat”
Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!
Confesiuni pe patul de moarte: Nikola Tesla a fost asasinat de catre SS-istii Otto Skorzeny si Reinhard Gehlen
Imperialistii si oculta mondiala mai vor sa distruga un element cheie in Romania: INSTITUTUL CANTACUZINO
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Operațiunea Bail-in: Cutremur în bănci, după 1 ianuarie. Decizie șoc despre care nu vorbește nimeni
Vanzarea pamanturilor ( mai este o luna pana ramanem fara tara) si criza alimentara
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!
Polonia se îndreaptă către o ieșire din Uniunea Europeană. Donald Tusk: „Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite