“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”. Cristian Răchitan, unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”: Efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli

Distribuie!by Unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, medical naturopat de origine română Cristian Răchitan a făcut mai multe declarații controversate cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o în țara noastră. Răchitan, celebru în USA, și căruia îi calcă pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, medical naturopat de origine română Cristian Răchitan a făcut mai multe declarații controversate cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o în țara noastră.

Răchitan, celebru în USA, și căruia îi calcă pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson și politicieni celebri, spune că “niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, explicând totodată că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor.


“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noţiune total greşită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viaţa şi cu timpul trebuie să crească medicamentele pentru că cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat. Bietul doctor nu a învăţat să vindece o boală pentru că ştiinţa medicală nu ştie să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Ştie doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă faţă bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.

Medicamentele au devenit atât de agresive şi efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli. Şi ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care crează alte boli. Şi intri într-un lanţ, care este îngrozitor de complicat”, a declarat medicul român stabilit la New York de peste 30 de ani pentru Adevărul.


loading...

Acesta a vorbit și despre condițiile de trai din România, despre corupție și mai ales de stresul pe care oamenii de rând îl înfruntă în fiecare zi.

“Orice afecţiune are întotdeauna două cauze, niciodată una singură. Întotdeauna, cea de-a două cauză este stresul, iar cauza primară sunt anormalităţi în general la nivelul structurii.

Stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult. Simplu, am spus mai înainte, încearcă să faci ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei să faci. Vezi ceea ce simţi că te împlineşte, ce simţi că-ţi place, ceea ce simţi că este bine pentru tine. Atunci nu te stresezi. În clipa în care intri în conflict cu probleme de personalitate, mândria, gelozia, lăcomia, meschinăria, necinstea, atunci aceste conflicte denaturează calitatea gândirii şi deciziile luate nu sunt cele mai bune. Ele înrăutăţesc calitatea vieţii”, a explicat Cristian Răchitan.

Doctorul Răchitan este newyorkez de vreo treizeci de ani, este naturopat-osteopat și a intrat în top 5 ,,cei mai buni diagnosticieni din lume”.

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/niciun-medicament-din-lume-nu-vindeca-vreo-boala-cristian-rachitan-unul-dintre-cei-mai-buni-diagnosticieni-din-lume-efectele-negative-sunt-atat-de-mari-incat-te-tratezi-de-una-si-creezi-alte-doua-boli-158221.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

DEZVĂLUIRI: Slujba soției ministrului Economiei ne-a costat 10.000.000 euro | După ce a angajat-o pe Corina Tudose, o firmă s-a îmbogățit din contracte cu statul român
"In momentul in care nu ma rog, nu exist." Actorul roman care a devenit calugar dupa ce a jucat in "Fratii Karamazov"
FUNAR: Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română
Stănculescu: Cum l-am condamnat pe Ceauşescu la moarte
Michael Jackson era pedofil ca își permitea, altfel ar fi fost doar un homosexual care nu ajungea la "carne proaspătă"
Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31)
Deutsche Welle - Despre Iohannis: Cum a ajuns IOHANNIS un SOROȘIST INTERNAȚIONALIST AGRESIV dintr-un evanghelist ce profesa un conservatorism moderat așa cum s-a prezentat în campania electorală
Președintele Parlamentului din Ungaria: Nu vrem societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile noastre să dea naștere la copii
150 de oameni mor pe planeta anual loviti de o nuca de cocos. Dar nu va faceti griji, vor face un vaccin si impotriva acestui lucru. Jim Carrey
HORROR ! Criza imigranţilor abia începe. IMAGINAŢI-VĂ UN MILIARD !
PANICA: Presa oficiala a inceput denigrarea retelei de socializare VK din cauza ca tot mai multi romani cenzurati pe Facebook migreaza pe VK| Fa-ti si tu cont acum!
Mărturia lui Bodnariu, românul căruia Norvegia i-a confiscat cei 5 copii. Detalii din ancheta ţinută la secret: „Norvegienii care ne cunosc aici sunt şocaţi”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite