Nicolae Constantinescu, chirurgul care Îl ia pe Dumnezeu în sala de operaţie

Distribuie!by Sala de operaţii este considerată de mulţi medici un sanctuar unde se întâlnesc umanul şi divinul. De aceea, profesorul doctor Nicolae Constantinescu, chirurgul care a efectuat peste 8.000 de intervenţii şi căruia „i-a ajutat Dumnezeu” să fie medic de gardă atât în timpul violenţelor de la Revoluţie, cât şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sala de operaţii este considerată de mulţi medici un sanctuar unde se întâlnesc umanul şi divinul. De aceea, profesorul doctor Nicolae Constantinescu, chirurgul care a efectuat peste 8.000 de intervenţii şi căruia „i-a ajutat Dumnezeu” să fie medic de gardă atât în timpul violenţelor de la Revoluţie, cât şi la Mineriadă, consideră că nu există chirurgi care să nu se roage.

În opinia sa, chirurgii se împart în două: cei care se roagă şi o recunosc şi cei care o fac, dar nu o recunosc. „Nu ai două boli identice, dar nici două metode de a rezolva problema la fel. Când te ajută Dumnezeu? În chirurgie, situaţia-limită se numeşte operaţie. Dar, experienţa mea de viaţă îmi arată că nu doar în situaţii-limită vine această energie benefică, vine ori de câte ori Îl chemi”, a declarat Constantinescu pentru Adevărul.


http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Nicolae-Constantinescu–chirurgul-care-il-ia-pe-Dumnezeu-in-sala-de-operatie-12575.html

loading...

 

Până acum, prof. dr. Nicolae Constantinescu a efectuat peste 8.000 de intervenţii chirurgicale în domeniile chirurgiei generale, oncologiei, chirurgiei osteoarticulare, chirurgiei vasculare, urologice, endocrine, plastice şi reparatorii. Recunoaşte că s-a rugat de fiecare dată, dar nu doar în sala de operaţie. „Există o neexplicată formă de energie care determină să se mişte şi bagheta asta a mea, dar şi fenomenele pe care le-am spus. În fiecare om există surse, capacităţi excepţionale de energie. Eu cred că energia aceasta vine de la Dumnezeu.”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite