Nicole Kidman către toți americanii: Trebuie să îl susținem pe președintele ales Donald Trump. Lăsați-l să muncească!

Distribuie!by Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com. Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com.
Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că nu urmează trendul stabilit de numeroși dintre colegii ei de breaslă și a ales calea concilierii. ”Pot spune doar că acum avem un președinte ales și noi, ca națiune, trebuie să-l susținem pe președinte, oricine ar fi el, pentru că pe acest lucru se bazează această țară”, a spus ea.
Actrița a precizat că nu-i face plăcere să discute politică, ea fiind mai dedicată problemelor cu care se confruntă femeile. Prin această declarație privind alegerea lui Trump, Nicole Kidman se numără printre puținele vedete ale industriei de divertisment din SUA care nu au criticat deschis președintele ales, cele mai recente atacuri fiind exprimate de Madonna și Meryl Streep, aceasta din urmă la ceremonia Globurilor de Aur.
http://www.activenews.ro/externe/Nicole-Kidman-apel-catre-toti-americanii-Trebuie-sa-il-sustinem-pe-presedintele-ales-Donald-Trump.-Lasati-l-sa-munceasca-140020

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Dacă sunteți încă sceptici cu privire la Noua Ordine Mondială ONU înfiinţează armata planetară

Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.

Copilul crescut fără frică de Dumnezeu, nu mai ştie ce-i mamă, ce-i tată, ce-i păcat, ce-i moarte, ce-i judecată

Ceaușescu despre Mișcarea legionară: La început au fost multe energii curate, oameni care au vrut binele. Apoi lucrurile n-au mai stat așa. Dar despre asta să nu te apuci să scrii, pentru că lucrurile sunt timpurii”

Ți-ai cumpărat un obiect din aur? Nu-l purta imediat. E cea mai mare greșeală. Uite ce trebuie să faci

Închide