Nicole Kidman către toți americanii: Trebuie să îl susținem pe președintele ales Donald Trump. Lăsați-l să muncească!

Distribuie!by Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com. Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com.
Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că nu urmează trendul stabilit de numeroși dintre colegii ei de breaslă și a ales calea concilierii. ”Pot spune doar că acum avem un președinte ales și noi, ca națiune, trebuie să-l susținem pe președinte, oricine ar fi el, pentru că pe acest lucru se bazează această țară”, a spus ea.
Actrița a precizat că nu-i face plăcere să discute politică, ea fiind mai dedicată problemelor cu care se confruntă femeile. Prin această declarație privind alegerea lui Trump, Nicole Kidman se numără printre puținele vedete ale industriei de divertisment din SUA care nu au criticat deschis președintele ales, cele mai recente atacuri fiind exprimate de Madonna și Meryl Streep, aceasta din urmă la ceremonia Globurilor de Aur.
http://www.activenews.ro/externe/Nicole-Kidman-apel-catre-toti-americanii-Trebuie-sa-il-sustinem-pe-presedintele-ales-Donald-Trump.-Lasati-l-sa-munceasca-140020

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Misterul liniilor energetice ale Terrei

Paradoxul dragostei: De ce îi rănim pe cei pe care îi iubim

EXCLUSIV! Femeile mason și-au ales Marea Maestră. Cine este noua lideră

Rugăciune pentru fericirea şi bunăstarea copiilor, către Preasfânta Treime

Tinerii ,,REZIST” n-au putut rezista sa nu promoveze Marsul HOMOSEXUALILOR / FOTO dovadă – interior

Închide