Nicușor Dan este practic MILIONAR – detaliile ascunse din averea sa

Distribuie!by proprietati În ultima perioadă, liderul USR, Nicușor Dan pare absent și cu gândurile îndreptate în cu totul și cu totul altă parte. De altfel, a devenit viral un video cu el când efectiv s-a bâlbâit preț de câteva secunde, nefiind capabil să dea răspuns la o întrebare banală. Una […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În ultima perioadă, liderul USR, Nicușor Dan pare absent și cu gândurile îndreptate în cu totul și cu totul altă parte. De altfel, a devenit viral un video cu el când efectiv s-a bâlbâit preț de câteva secunde, nefiind capabil să dea răspuns la o întrebare banală.

Una din cauze ar putea fi faptul că AEP a depus o reclamație cu privire la modul în care partidul USR ar fi fost finanțat în campanie electorală. Investigația este în curs în prezent.

Verificând mai atent declarația de avere a liderului USR mai apar câteva elemente care ridică serioase semne de întrebare. Nicușor Dan a declarat în numeroase rânduri că locuiește într-o garsonieră închiriată în zona Piața Gorjului, alături de partenara sa de viață și copilul lor.


Vezi si Cine sunt manipulatorii din presă – DOVADA. Monopolul pe informație

Cu toate acestea, actualul deputat a cumpărat în anul 2007, în perioadă de boom imobilar, 7.460 mp teren intravilan în Predeal. Acesta a fost achitat parțial cu un credit obținut de la Garanti Bank de 72.791 euro, restul de bani (nu știm câți, dar ar fi trebuit să fie în jur UN MILION de euro) fiind plătiți din economiile lui Nicușor Dan. În acea perioadă, băncile acordau în general credite ipotecare pentru terenuri condiționând acordarea lui de construcția pe teren a unui imobil în următorii 5 ani. Nicușor Dan a obținut acest credit, dar nu a construit nimic pe acel teren. Nu este clar nici ce sumă a fost plătită de liderul USR pentru teren.


loading...

De exemplu, astăzi, pentru 739 mp in Predeal (Cioplea), adică unde are Nicușor terenul, prețul este de 73.900 euro potrivit unui site de imobilare.  pentru 739 mp. În 2007, prețul era cel puțin dublu (verificați AICI).

Așadar, dacă stăm să-i analizăm averea lui Nicușor Dan doar prin prisma averii sale, liderul USR este aproape MILIONAR în euro.

Un alt element interesant este faptul că în declarația lui de avere este stipulat că ar fi primit o donație de 10.000 de la firma Panotaj Expert SRL pentru studii sociologice. Firma are 0 angajați și un profit de 6.130 în 2015, adică mai puțin decât a donat pentru Nicușor Dan.

SURSA: https://www.bugetul.ro/nicusor-dan-este-practic-milionar-detaliile-ascunse-din-averea-sa/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Despre Forţa vindecătoare a rugăciunii
O fată de 18 ani a MURIT din cauza unui TRATAMENT GREŞIT | Sa mai ai incredere in medici si vaccinuri cand ei dau tratamente aiurea si omoara tineri nevinovati | parintii fetei sunt disperati!!!
Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?
Un imigrant sirian care a violat o fată și a agresat sexual alte două minore, condamnat la 12 ani de închisoare: Cu cât plângi mai mult, cu atât te voi lovi mai tare
Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut
Povestea cutremurătoare a unei femei din Mangalia care a făcut un avort chiar de ziua sa de naștere: Mama care își omoară suflețelul acela nevinovat nu știe ce o așteaptă, atât pe pământ cât și în cer
Adio, Europa! Românii cu paşapoarte, musulmanii liberi pe continent
Cum au fost chinuiti valahii in Ardeal de Casa Regala, de sasi si de unguri. Cititi aici si veti afla de ce romanii au fost si sunt saraci!
Cum va reusi conducerea corupta sa distruga romanul si persoanele juridice de la anul? Impozite de 25 de ori mai mari pentru ROMANI!!!
Cum îi vedem pe ceilalţi, aşa ne dă Dumnezeu…
Gura ma-tii Iohannis asistentele trebuie sa cumpere scutece si haine intr-un spital din Drobeta pentru tripleti abandonati!
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite