NOI DEZVĂLUIRI în ancheta de la magazinul Profi „Carnea MIROSEA, am fost obligat să o vând” | Încă 10 angajați confirmă

Distribuie!by Ampla ancheta in cazul supermarket-ului Profi din Arad unde curg acuzatii halucinante. Fosti si actuali angajati ai magazinului sustin ca au fost pusi de sefi sa spele cu amoniac si cu detergent carnea stricata pentru a o putea repune la vanzare. Unul dintre ei sustine ca in momentul in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

magazin-631x336

Ampla ancheta in cazul supermarket-ului Profi din Arad unde curg acuzatii halucinante. Fosti si actuali angajati ai magazinului sustin ca au fost pusi de sefi sa spele cu amoniac si cu detergent carnea stricata pentru a o putea repune la vanzare.

Unul dintre ei sustine ca in momentul in care a refuzat sa faca acest lucru, a fost suspendat. Omul a depus plangere la Protectia Consumatorilor, la Directia Sanitar Veterinara si la ITM Arad. De cealalta parte, conducerea Profi Romania neaga vehement ca in cadrul magazinului ar fi avut loc astfel de practici, scrie opiniatimisoarei.ro.

Intrebat daca i s-a cerut sa spele carnea cu detergent, fostul sef de magazin a sustinut ca superiorii ii reprosau mereu faptul ca scoate de la vanzare carnea expirata si ca nu procedeaza precum alte magazine, care spala carnea stricata cu otet si detergent.

Acest director mi-a cerut sa vorbesc cu angajatii de la vitrina de carne proaspata sa faca in asa fel incat sa ne ajute, sa nu mai bage atatea pierderi, sa o spele, carnea expirata si sa o puna la vanzare!„, a declarat Gabor Ciprian Emanuel, fost sef de magazin Profi.

Diferenta de 88 de kg de carne care nu mai putea fi comercializata din cauza mirosului, cum scrie aici, l-am platit eu din banii mei. Conform acestui bon, am platit 484 de lei pe 88 de kg de carne de pui, mirosea, m-a determinat sa o scot de la comercializare…„, explica Gabor Ciprian Emanuel.

Alti 10 fosti sau actuali angajati ai magazinului din centrul Aradului sustin acelasi lucru.

Mi-a spus sa pun carne expirata si am zis, nu va suparati, eu nu pot sa le dau asa ceva oamenilor, a venit la mine si a scos carnea proaspata si a pus-o pe cea veche„, declara si Petronela Blagos, fosta angajata a magazinului.

Angajatii mai spun ca sefii le-ar fi solicitat si sa reeticheteze unele produse expirate, precum salam, toba sau sunca, insa acestia ar fi refuzat.

loading...

Stiam de ele, ca venea carne fara termen, fara eticheta, pulpa fara eticheta, spate, carne de lucru, fara eticheta. Ce faceati cu carnea expirata? Domnul Dacian zicea sa o vindem, seful de magazin zicea sa o scoatem de la vanzare„, a declarat Carmen Mejanin, fosta angajata a pravaliei.

In urma sesizarilor, autoritatile au inceput verificarile.

S-au prezentat la DSV un numar de 11 persoane… dansii au spus ca vor sa faca o petitie… am declansat o ancheta la nivelul unitatii, in petitie se reclama faptul ca angajatii erau obligati sa spele cu detergent carnea expirata si produsele din carne, pentru a fi revandute. Tot reclamantul zice ca el acest lucru nu l-a facut. Noi am verificat tot stocul si am constatat ca produsele sunt din Romania… Am verificat tot stocul si am constatat ca exista concordanta si declaratie de calitate, deci colegii mei au constatat ca cele scrise in petitie nu se confirma„, a declarat Viorel Agud, director DSVSA Arad.

Conducerea Profi Romania declara ca cele sustinute de fosti sau actuali angajati sunt neadevarate.

Ne bucuram ca au depus plangeri, pentru ca se va demonstra care este situatia reala. Alti angajati ai magazinului ne-au reclamat grave abuzuri din partea sefului de magazin, care sunt intemeiate, astfel ca l-am suspendat din functie, iar acum el raspunde in acest fel. Intreaga problema se va rezolva in Justitie. El este cel care a creat o situatie tensionata in acest magazin”, a declarat Gabriel Pâslaru directorul de comunicare al Profi Romania.

Cei 11 reclamanti au depus petitii si la ITM Arad, unde au sesizat, intre altele, ca nu le-ar fi fost platite orele suplimentare incepand cu iulie 2015.

 


– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii
ALIMENTATIA lui Iisus si a apostolilor tinuta secret pentru a impiedica contactul omului cu DIVINITATEA
Cea mai sexy dansatoare din Romania s-a pocait: Am tanjit dupa dragostea de Hristos, de biserica. Era o neimplinire sufleteasca
Masonul Iohannis se va inchina PAPEI si il va invita in Romania cu sprijinul preafericitului Daniel
Trump a retras Statele Unite din Tratatul Minciunii Încălzirii Globale. Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării
EXPLOZIV: Medicamentele contra infecțiilor - „Niciun efect”. Medicul Cătălin Cîrstoveanu, pentru Republica: „Vă dați seama cum mă simt eu?!”
DE CE TREBUIA INCHISA? Istoria fabricii de Mobra și Pegas de la Zărnești, în cifre
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
France 2: Mobilă IKEA, cu lemn ilegal din România
Nu exista elitist fara Dumnezeu, iar Dumnezeu a lasat NATIUNILE. Un elitist ESTE nationalist sau deloc. Pentru elitism nu exista alta alegere decat NATIONALISM sau minciuna.
USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil
Presedintele Roosevelt credea ca fiecare american trebuie sa aibe o bucata de pamant ca sa poata sa se autosustina in cazul unei catastrofe
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite