Noul director CIA numit de TRUMP: IISUS CHRISTOS, este singura solutie pentru lumea noastra!!!

Distribuie!by Donald Trump l-a nominalizat pe noul sef al CIA-ului Mike Pompeo. Acesta este cunoscut pentru credinta sa crestina, pentru faptul ca este veteran de razboi si pentru sustinerea vietii si opozitia fata de avorturi. Pompeo a indemnat de nenumarate ori populatia sa “se roage, sa fie verticala, sa lupte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump l-a nominalizat pe noul sef al CIA-ului Mike Pompeo. Acesta este cunoscut pentru credinta sa crestina, pentru faptul ca este veteran de razboi si pentru sustinerea vietii si opozitia fata de avorturi.

Pompeo a indemnat de nenumarate ori populatia sa “se roage, sa fie verticala, sa lupte si sa stie ca Iisus Christos, salvatorul nostru, este singura solutie pentru lumea noastra”.


Pompeo este un om de afaceri, a produs echipamente pentru petrol. El se opune islamizarii si a votat impotriva avorturilor si planificarii familiale.

Presedintele Trump, a afirmat ca este mandru sa il nominalizeze pe Pompeo ca director al CIA, afirmand ca “este un om care a servit poporului si a asigurat securitatea acestuia timp de ani de zile.” A mai adaugat ca ” va fi un lider briliant pentru comunitatea noastra de inteligenta, care va aduce siguranta Americii cat si a aliatilor nostri”.


loading...

Pompeo a spus ca ” este cu adevarat onorat de oportunitatea de a lucra alaturi de Trump, in a tine America in siguranta” si ca va lucra alaturi de inteligenta americana, sa protejeze America.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite