Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …

Distribuie!by Aceste măsuri ne vor da putinţa de a nimici încetul cu încetul, pas cu pas, tot ceea ce vom fi fost siliţi să intro­ducem în Constituţiile statelor, înainte de a apuca frânelor puterii; vom trece astfel pe nesimţite la suprimarea oricărei Constituţii, când va fi sosit timpul de a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceste măsuri ne vor da putinţa de a nimici încetul cu încetul, pas cu pas, tot ceea ce vom fi fost siliţi să intro­ducem în Constituţiile statelor, înainte de a apuca frânelor puterii; vom trece astfel pe nesimţite la suprimarea oricărei Constituţii, când va fi sosit timpul de a grupa toate guvernele sub autocraţia noastră.

Recunoaşterea autocraţiei noastre poate sosi şi înainte de suprimarea Constituţiei, dacă popoarele, obosite de neorânduielile şi caracterul uşuratic al conducătorilor lor, vor ajunge să strige: „Alungaţi-i şi daţi-ne un rege univer­sal, care să ne poată uni împreună şi să distrugă cauzele neînţelegerilor noastre: graniţele naţiunilor, religiile, calculele statelor; un rege care să ne dea acea pace şi acea odihnă pe care n-o putem obţine de la conducătorii şi reprezentanţii noştri”.


Ştiţi foarte bine că pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern, pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiriu, foame, răspândirea bolilor, mizerie, -pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât de a recurge la suveranitatea noastră absolută şi întreagă.

loading...

Dacă dăm popoarelor timp să răsufle, momentul priel­nic nu va sosi poate niciodată.


Cititi va rog mai multe la:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2014/10/17/nu-doar-razboiul-va-duce-la-inscaunarea-antihristului-un-paragraf-din-protocoalele-inteleptilor-sionului-ne-explica-ce-se-petrece-in-jurul-nostru-chiar-acum/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

In 1977 se construiau blocuri cu 4 etaje intr-o saptamana, astazi dureaza 6 ani reparatia unui pod de drum national
Cand s-a infiintat ordinul secret "Illuminati" si francmasoneria
Paradisul pierdut de primii oameni. Trei lucruri pe care diavolul nu vrea sa le stim
Bolnavii în moarte cerebrală plâng când li se prelevează organele, spun medicii
Cum explică o directoare rezultatele slabe de la Bacalaureat: „Ne vin elevi care nu știu să citească. La clasa a IX-a am făcut adunări, scăderi și tabla înmulțirii”
Cele 20 reguli intelepte din codul secret al amerindienilor pentru a avea o viata mai buna!
Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Neagu Djuvara | 1 decembrie nu ar trebui să fie Ziua Națională a României. Data aceasta a fost hotarata de Iliescu
Povestea UIMITOARE a femeii VAMPIR: Bea DOI LITRI de sânge UMAN pe lună şi NU ÎMBĂTRÂNEŞTE VIDEO
EXPERTII spun: Oamenii inteligenti se culca tarziu, lasa dezordine in urma lor si injura mult | Illuminati nu vor asta, ei vor sclavi angrenati in sistem, care se trezesc la 6 dimineata si incep munca
Nu mai stăpânim nici 10% din ROMÂNIA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite