Nu e de gluma! Aceste produse de la LIDL te pot baga in spital! FOTO

Distribuie!by • Toti cei care au consumat aceste produse expuse la LIDL pot avea probleme grave de sanatate • In spatele ambalajelor se afla adevarate bombe care afecteaza corpul uman • Aceasta substanta care se afla in compozitia produselor omoara si animalele • Unele firme au incetat sa foloseasca aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

• Toti cei care au consumat aceste produse expuse la LIDL pot avea probleme grave de sanatate • In spatele ambalajelor se afla adevarate bombe care afecteaza corpul uman • Aceasta substanta care se afla in compozitia produselor omoara si animalele • Unele firme au incetat sa foloseasca aceasta substanta si lupta pentru interzicerea ei

Cateva produse alimentare folosite de multi dintre  clientipot cauza probleme grave de sanatate. Produsele care se gasesc in magazine, cum ar fi branza cusmantana sau diferite lactate contin o substanta care afecteaza organismul uman. Nu multe persoane stiu ca pe rafturile din magazine si supermarketuri exista produse lactate care contin “caragenan“, un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant, emulgator si umectant. In multe produse lactate prezente inLIDL este folosit caragenanul printre ingrediente. Cateva dintre produsele Pilos, prezente in rafturile LIDL, cum ar fi “Frisca Lichida“, “Branza de vaci cremoasa“, “Whipped Cream“, “bautura ecologica de soia cu gust de cacao, UHT” si altele au acest ingredient.


Aceasta substanta este extrasa din alge marine si chiar daca este naturala nu are un efect tocmai benefic organismului uman. De-a lungul timpului aceasta substanta a fost testata pe sobolani, iar dupa un anumit timp acestia au facut cancer de colon. Un produs care contine “caragenan” impiedica asimilarea mineralelor si unor grasimi, de asemenea poate avea actiune laxativa.

Caragenan, cunoscut sub denumirea de “E407”, un pericol pentru ieseni


“Caragenanul este utilizat ca agent de ingrosare. Este extras din alge marine rosii, iar la animalele de laborator produce efect imunosupresor (scade imunitatea), produce iritatii, colita, se poate ajunge chiar la cancer de colon. Totul depinde de doza ingerata, de timpul de administrare. Sunt cazuri in care s-a constatat chiar perforarea intestinului. Efectele negative sunt impotriva tubului digestiv si poate produce cancer de colon. Este foarte frecvent introdus in produse din lapte, smantana, iaurt, unele bauturi, produse de cofetarie si in altele”, a declarat Elena Isan, sef laborator la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

loading...

Mai multe produse alimentare au in compozitie caragenan. Si firma LaDorna foloseste acest aditiv in “Perle de branza cu smantana”, “Smantana pentru gatit” si altele. Iesenii care consuma astfel de produse pot suferi intoxicatii sau pot avea probleme digestive. Trebuie subliniat ca acest ingredient nu este interzis comercializarii si inca nu se cunoaste cantitatea care afecteaza corpul uman. Smantana pentru gatit este un produs des folosit in bucatarie, dar gospodinele nu cunosc riscurile la care se expun ele si familia lor. Medicii trag un semnal de alarma in privinta acestui stabilizator si atentioneaza populatia sa reduca consumul acestor substante.

“Orice aditiv de acest gen poate provoca diferite afectiuni. Din pacate, pe piata romaneasca exista foarte multe produse care au in compozitie caragenan, cunoscut sub denumirea de E407. Consumul acestor produse poate provoca tulburari de tranzit, digestive, diaree sau toxicitate. In acest moment nu exista nicio directiva care sa interzica aceste substante, de aceea recomand iesenilor sa le evite pe cat posibil”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru.

Singurul mod prin care iesenii pot evita consumul acestor produse care contin caragenan este citirea tuturor etichetelor care descriu toate substantele folosite in compozitie.

1

http://www.bzi.ro/nu-e-de-gluma-aceste-produse-de-la-lidl-te-pot-baga-in-spital-foto-494148

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Patimile sub imperiu monarhic a vieţii de iobag în vremea lui Horea: „Tăranul român era pus în aceeaşi categorie cu dobitoacele“
China Construiește Un Sistem De Control Al Vremii Și Astfel Va Eradica Seceta
SUMMIT UE. IOHANNIS A MINTIT ȘI A ASCUNS CE S-A HOTĂRÂT. Imigranții vor fi aduși cu avionul din Grecia direct în România și în alte tari din Balcani. Câți vin la noi d-le Iohannis?
CRUCIADA COPIILOR. 2.123.685 de elevi (90%) şi familiile lor le-au dat cu flit anticreştinilor reţelei Soros, în frunte cu “dreptacea” Monica Macovei şi stângaciul Remusică Cernea (ca să nu mai vorbim de barosana Alina Mungiu Pippidi)
CINE, CE A FURAT IN MASONERIE. Dezvaluiri fulminante din interiorul “Marii Loje Nationale din Romania” despre “Fratii” infractori, o gasca de interlopi, homosexuali si cadre ale Armatei, MAI, SRI si SIE. Miza: alegerile din noiembrie
Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, dar nu şi o fiinţă umană.
Fermieri români, șocați de ce au văzut în fermele din Alpi: Produc iaurt „bio” cu chimicale și îl vând în școli!
Ati vizitat vreodata Viena si palatele ei? Toate bogatiile austriecilor provin din munca asupritilor romani, transilvaneni s.a. din perioada monarhiei|Distribuie ca sa afle toti de ce Romania e inca la nivel de lumea a treia
Misterioasa organizatie - Ordo Templi Orientis
În anul 2000, într-o peşteră de gheaţă din România s-au descoperit două schelete de dragoni! Aceşti dragoni au trăit în secolul al XV-lea, odată cu Vlad Ţepeş! O descoperire incredibilă, dar puţin mediatizată!
Un Belgian a plantat AURUL ROȘU în Caraș-Severin. CULTURA aduce venituri de 22.000 DE EURO LA HECTAR!
Colegiul Medicilor din România ADMITE că Vaccinurile pot cauza AUTISM!!! Răspândiți știrea!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite