Nu e o intamplare ca iti apare acest video in fata: e un semn ca trebuie sa il vezi!!!! Lasa-ma sa iti spun de ce te afli aici!

Distribuie!by “ Lasă-mă să-ți spun de ce te afli aici. Tu ești aici pentru că știi ceva. Ceea ce tu știi, nu-ți poți explica, dar tu simți… Și ai simțit-o toată viața ta, ai simțit că ceva este greșit în lume. Și tu nu știi ce anume, dar este acolo […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ Lasă-mă să-ți spun de ce te afli aici. Tu ești aici pentru că știi ceva. Ceea ce tu știi, nu-ți poți explica, dar tu simți… Și ai simțit-o toată viața ta, ai simțit că ceva este greșit în lume. Și tu nu știi ce anume, dar este acolo ca o așchie în mintea ta, care te înnebunește. Este acest sentiment care te-a adus la mine… Știi despre ce vorbesc ? Matricea este peste tot, de jur împrejurul nostru, o simți când mergi la lucru sau când mergi la biserică sau când îți plătești taxele, este lumea care ți-a fost arătată, ca să te orbească în fața adevărului… Care Adevăr ? Acela că ești un Sclav ! Ca toți ceilalți ai fost născut în sclavie, ținut într-o închisoare pe care n-o poți mirosi, gusta sau atinge… O închisoare pentru mintea ta ! ”
… Vizionează toate părțile și Trezește-te !

loading...

Intreg serialul se poate vedea aici: https://www.youtube.com/user/BSGJO/videos


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite