NU îngropați producătorii români! NU brânza de oaie din România este contaminată!

Distribuie!by Producătorii români de lactate sunt în pericol să nu-și mai vândă marfa! Să fie interziși la export! Europa fierbe că brânza de oaie din România este contaminată cu E.coli. NU brânza de oaie din România e contaminată! Este greșeala unui SINGUR producător român. Greșeală sau accident, acest producător trebuie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Producătorii români de lactate sunt în pericol să nu-și mai vândă marfa! Să fie interziși la export! Europa fierbe că brânza de oaie din România este contaminată cu E.coli. NU brânza de oaie din România e contaminată! Este greșeala unui SINGUR producător român. Greșeală sau accident, acest producător trebuie să și-o asume, spune patronatul din industria laptelui.

Greșeala unui singur producător român, Lactate Brădet, riscă să se răsfrângă cu consecințe extrem de grave asupra tuturor producătorilor români de produse lactate! Italia a generat o alertă rapidă: brânza de oaie din România este contaminată cu E.coli.

NU brânza de oaie din România este contaminată cu E.coli! Italienii au găsit E.coli în brânza Brădet. Scrie clar cotidianul La Repubblica. Un copil în vârstă de un an și două luni s-a îmbolnăvit de sindrom hemolitic uremic (SHU) după ce a mâncat câteva lingurițe de brânză Brădet.

bradet-repubblica_b

În textul publicat de jurrnaliștii de la cotidianul La Repubblica se menționează clar numele brandului de brânză

Declarația aparține tatălui copilului. Autoritățile sanitare din Italia s-au mișcat cu repeziciune și același cotidian scrie că s-a generat o alertă: cei care au cumpărat brânză Brădet să nu o consume! De această alertă s-a profitat din plin în strategiile făcute să ne scoată produsele de pe piață. De aici s-ar fi ajuns la alerta pe sistem rapid: brânza din România e contaminată!

Este vorba de brandul Brădet, și-mi asum ce spun.  Deci, nu brânza de oaie din România, nu toată brânza. Orice pădure, are uscături și trebuie să-i protejăm pe cei care respectă legea de acești agenți care nu respectă legea. Poate să existe chiar o greșeală de alertă în Italia. Am rugat autoritățile române să verifice dacă e vorba de telemea de oaie sau telemea de vacă pentru că poate să creeze confuzii.

Îl rog pe președintele ANSVSA, Andrei Butaru, să întrunească Consiliul Consultativ pentru că deja au trecut 3 săptămâni de la această criză care afectează foarte mult industria laptelui. Dacă dânsul nu întrunește Consiliul Consultativ ca să găsim soluții, noi pierdem exportul către Europa. Noi ne dorim export, declară Dorin Cojocaru, președintele APRIL, pentru TVR 2.

loading...

Că e vorba de Italia, Germania, Spania, vor profita de acest accident ca să scoată de pe rafturi brandurile românești. Noi trebuie să știm să ne apărăm, mai spune Cojocaru.

Discutăm de export, discutăm și de consumatorul român care începe să se retragă de la raft.  Ne întreabă: e adevărat ce se întâmplă? Declară Sorin Mierlea, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, Promovarea Programelor și Strategiilor, pentru aceeași sursă.

Noi, românii, nu știm să ne susținem produsele. Dacă un producător a greșit trebuie spus cine este ca să nu aibă de suferit toți producătorii noștri pentru că este extrem de nedrept.

Vreau să-l felicit pe domnul ministru al agriculturii că a ieșit din prima și a spus numele companiei, adaugă Sorin Mierlea. Pentru decizia de a dezvălui numele brandului în care s-a depistat bacteria, ministrul Achim Irimescu a fost pus la zid și supus unor tiruri nedrepte de critici.

Iată ce spune acum ministrul agriculturii!

Europa să înțeleagă că a fost un accident. Rămâne de confirmat ce s-a întâmplat acolo. Dar foarte important este să avem încredere în produsele românești. Știm cu toții că avem produse de o calitate extraordinară. Sunt situații în care dacă nu se respectă standardele până la capăt, în anumite zone s-au întâmplat mici accidente, dar sperăm să nu se repete, spune ministrul agriculturii, Achim Irimescu.

Peste 20 de tone de brânzeturi Brădet au fost retrase de pe piața din România, a anunțat vineri, 18 martie, Autoritatea Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Aceeași instituție avertizează românii să nu consume produsele cumpărate deja de la această firmă.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

EXCLUSIV NAȚIONAL Cutremur la Cotroceni | Iohannis schimbă garda lui Băsescu!
INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României | Autoritățile de frontieră recunosc că lucrează cu tehnică depășită
Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!
Vodafone ne spune pe fata adevarul- o reclama explicata
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
Americanii au masacrat zeci de mii și au mințit o lume întreagă! Cum putea fi evitat războiul nuclear
Familia Rothschild – Iluminații care conduc lumea
Trump a retras Statele Unite din Tratatul Minciunii Încălzirii Globale. Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării
6 motive pentru care Cartea Lui Enoh a fost scoasa din Biblie
Supravietuitor #Colectiv, scrisoare FURIOASA: „Statule ROMAN, esti cel mai mare BANDIT!”
Consiliul ONU pentru Drepturile Omului adoptă o rezoluție PRO-FAMILIE. România votează ÎMPOTRIVĂ
Unde se afla astazi tezaurul Romaniei de 93,5 tone de aur cedat de casa regala si de Titulescu?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite