Nu, Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, familia Iohannis s-a dat drept mostenitor fals, cu acte false a imobilului pierdut in instanta | Presa va ascunde asta!!!!

Distribuie!by Minune, un jurnalist din Romania are curajul si rabdarea sa explice cum stau lucrurile cu, casa pe care Iohannis a pierdut-o, casa, pe care s-a dus un proces de 12 ani. Orice om care l-a votat pe Iohannis are acum ocazia sa afle frauda pe care sotii Iohannis au facut-o si cum au incasat bani pentru urmatoarele imobile achizitionate. Patraru este singurul jurnalist dupa Marius Albin Marinescu, care si-a dat seama ca sotia lui Iohannis cat si soacra lui, erau trecute ca mostenitori directi ai acestei case, insa nu se specifica in acest material cum au ajuns sa fie […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Minune, un jurnalist din Romania are curajul si rabdarea sa explice cum stau lucrurile cu, casa pe care Iohannis a pierdut-o, casa, pe care s-a dus un proces de 12 ani. Orice om care l-a votat pe Iohannis are acum ocazia sa afle frauda pe care sotii Iohannis au facut-o si cum au incasat bani pentru urmatoarele imobile achizitionate. Patraru este singurul jurnalist dupa Marius Albin Marinescu, care si-a dat seama ca sotia lui Iohannis cat si soacra lui, erau trecute ca mostenitori directi ai acestei case, insa nu se specifica in acest material cum au ajuns sa fie Carmen cu mama ei, mostenitoare impreuna cu Bastea, nepotul fals de la care pe urma au cumparat Iohannis casa. Caci de acolo reiese clar intentia Iohanisilor, de a pune mana e imobil din start. Presa internationala am observat ca a preluat stirea menajand acest aspect incriminatoriu, care arata ca Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, ci au fost implicati direct ca mostenitori, aceleasi argumente le-a folosit Iohannis si in cazul copiilor adpotati, ca el a fost doar sofer de buna credinta si nu stia ce se intampla.

Deci repet, ca sa fie clar, intreg procesul de recuperare al imobilului, a pornit pe un fals, in care au fost implicati familia Iohannis, de la inceput, ei stiind ca mostenitorul era fals, chiar ajutandu-l sa faca rost de acte false si cumparand de la el pe o suma derizorie partea, pe care ei nu erau mostenitori.

loading...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro