NU mai e TEORIE. Avem DOVADA. S-a vorbit de foc la Colectiv înainte de TRAGEDIE/ document

Distribuie!by loading... În aceste zile au umblat tot felul de teorii cu privire la TRAGEDIA care a avut loc la Clubul Colectiv. Nimeni nu a prezentat însă o dovadă. A nu se înțelege că asta ar fi cauza TRAGEDIEI, doar că probabil cineva trebuie să spună până acum că așa […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

În aceste zile au umblat tot felul de teorii cu privire la TRAGEDIA care a avut loc la Clubul Colectiv. Nimeni nu a prezentat însă o dovadă. A nu se înțelege că asta ar fi cauza TRAGEDIEI, doar că probabil cineva trebuie să spună până acum că așa ceva există și că poate fi o pistă… nu neaparat cea principală.

STIRIPESURSE.RO a căuta și găsit dovada – S-a vorbit de FOC înainte de tragedie în contextul în care se vorbea de o RĂZBUNARE pentru o dispută privind spațiile închiriate în fosta fabrică Pionierul în care la subsol se afla și Clubul Colectiv.

loading...

NU sunt povești. Este o plângere depusă la Poliție în acest sens primită și înregistrată ca atare la Secția 14 de Poliție. Cetățeanul care a depus plângerea a revenit azi și le-a cerut socoteală în scris celor de la Poliție după ce a văzut la televizor ce s-a întâmplat acolo. Deocamdată polițiștii nu prea au făcut nimic în cauză potrivit informațiilor noastre.

Iată povestea așa cum e relatată în plângerea depusă la Poliție:

VEZI DOCUMENTELE ÎN FORMAT PDF

content-image

content-image

http://www.stiripesurse.ro/nu-mai-e-teorie-avem-dovada-s-a-vorbit-de-foc-la-colectiv-inainte-de-tragedie-document_972331.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro