Nu o sa iti vina sa crezi cat primesc partidele din Romania lunar din taxele si din banii platiti de tine. Este vorba de sute de mii de Euro. Iti convine?

Distribuie!by Subvenţiile pentru partide politice însumează peste 2.250.000 de lei. Formaţiunile politice au beneficiat de această sumă în prima decadă a lunii iulie. Dintre partidele politice, PSD-ul a primit cel mai mult. Acesta a încasat în iulie o sumă de 1.233.625,94 de lei. Partidul Național Liberal (PNL) a beneficiat în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Subvenţiile pentru partide politice însumează peste 2.250.000 de lei. Formaţiunile politice au beneficiat de această sumă în prima decadă a lunii iulie.

Dintre partidele politice, PSD-ul a primit cel mai mult. Acesta a încasat în iulie o sumă de 1.233.625,94 de lei.


Partidul Național Liberal (PNL) a beneficiat în iulie de o subvenție de 605.413, 95 de lei, Uniunea Salvați România (USR) de 173.646,13 lei, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) — 144.219,18 lei, iar Partidul Mișcarea Populară (PMP) de 95.498,35 lei.

Potrivit AEP, acordarea subvenției lunare de la bugetul de stat Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) — în valoare de 2.871,42 de lei în prima decadă a lunii iulie — s-a suspendat prin decizia președintelui AEP nr. 32 din 31 martie 2016 și va fi păstrată în sumă de mandat, potrivit prevederilor art. 24 alin. (5) din Legea nr. 334/2006, republicată, precizează agerpres.ro.


loading...

PSD: 270.000 Euro lunar

PNL: 132.000 Euro lunar

USR: 40.000 lunar

Merita oare partidele acestea bani din munca , taxele si impozitele noastre?

SURSA: http://evz.ro/partide-politice-milioane-lei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Acestia sunt medicii pro-vaccin: Mamă agresată de medic în faţa copilului ei - " A început să ţipe şi să mă împingă"
Bomba alimentara! Extras din fetusi avortati, folosit in alimente procesate, produse cosmetice si vaccinuri!
95% din medicii din Irlanda refuză să facă avorturi
Zici că-i banc! Cum a aflat Grindeanu că o sa fie premier
Razboiul din Gaza se muta in Europa: Evrei atacati de musulmani in Marea Britanie, Germania, Franta si Austria (FOTO)
Condamnata la 4 ani de inchisoare pentru o gaina, cu toate ca are 72 de ani! Cea mai grea pedeapsa din dosarul Microsoft e de 3 ani
Fost șef SPP, reacție dură la adresa ambasadoarei Franței: Esti prostănacă? Companiile franceze au exportat corupția în România, mituind decidenții noștri politici pentru a câștiga contracte prin care ne-au devalizat bugetul
Opinia cutremurătoare a lui Zicu despre tragedia din Colectiv. Din ce perspectivă vede drama. Eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice"
Fost transsexual il gaseste pe Dumnezeu si plange de fericire: Fara Dumnezeu nu poti face nimic!
Curajul de a spune adevărul. Reputat medic român: Cauza apariţiei cancerelor este înlocuirea mâncării tradiţionale cu alimente importate din alte ţări!
Iohannis, avertizat că ar putea rămâne în istorie pentru "legiferarea păcatului sodomiei"! Asociația Christiana: Nu mai spuneți că sunteți președintele tuturor, e mai onest așa
Închinarea la moaşte e dispreţuită, dar scheleţii desenaţi pe spinarea copiilor noştri ne amuză!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite