Nu vreau să fiu un număr! Libertatea noastra incepe sa fie tot mai urmarita si controlata

Distribuie!by   Paşaportul biometric, cartea electronică de identitate, brăţara GPS, implantul biopolitic, colierul electronic pentru supravegherea copiilor, dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (RFID – radio frequency identification device) şi implantarea de microcipuri detectabile prin satelit sunt câteva tehnologii care ameninţă libertatea fiinţelor umane. Prezentate într-o lumină atrăgătoare a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Paşaportul biometric, cartea electronică de identitate, brăţara GPS, implantul biopolitic, colierul electronic pentru supravegherea copiilor, dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (RFID – radio frequency identification device) şi implantarea de microcipuri detectabile prin satelit sunt câteva tehnologii care ameninţă libertatea fiinţelor umane. Prezentate într-o lumină atrăgătoare a inovaţiilor high-tech şi justificate prin argumente precum salvarea vieţilor, protejarea copiilor, securizarea magazinelor şi a băncilor, reducerea birocraţiei sau economia de timp, toate aceste dispozitive nu urmăresc, de fapt, decât controlul strict al populaţiei.

Într-o lume în care cheia, paşaportul şi portofelul nu îşi mai au rostul, oamenii vor putea fi urmăriţi şi controlaţi oriunde vor merge. De mai bine de zece ani există avertismente cu privire la implantarea de microcipuri la oameni, însă aceste informaţii au fost luate de mulţi drept paranoia sau science fiction. Iată că astăzi se dovedeşte că toate acestea sunt reale; numărul oamenilor implantaţi a ajuns deja la câteva zeci de mii.

Compania VeriChip, filială a Applied Digital Solutions, prima firmă producătoare de RFID, este în plină ascensiune. La sfârşitul anului 2005, VeriChip a realizat în cadrul Conferinţei Internaţionale pentru Securitate din Florida, demonstraţii şi testări publice cu ultima generaţie de microcipuri RFID pentru oameni, numită Veriguard. Cu această ocazie, reprezentanţii companiei au declarat: ,,Ca furnizori de RFID, considerăm conferinţa internaţională a Societăţii Americane de Informaţii pentru Ştiinţă (ASIS) ca fiind un eveniment cheie pentru noi, pentru că ne oferă ocazia perfectă de a ne prezenta tehnologia de implanturi. Ultimele soluţii de securitate via RFID includ aplicaţii care pot fi localizate prin satelit.”

Microcipuri „în serviciul umanităţii” sau în serviciul marilor corporaţii?

Firma VeriChip este doar una dintre cele care au reuşit să obţină din partea FDA încadrarea produselor de supraveghere şi identificare ca produse „în serviciul umanităţii”. Aceste tehnologii sunt adesea prezentate ca fiind un progres sau ceva inevitabil. Paşi foarte importanţi au fost făcuţi pentru ca tehnologia RFID să devină un standard la nivel internaţional. Majoritatea marilor reţele de magazine folosesc deja etichete RFID. Companiile de transport folosesc dispozitive RFID pentru urmărirea produselor. Dispozitive similare sunt folosite în aeroporturi sau de către serviciile poştale. Armata le foloseşte fără reţineri, în toate departamentele, între marcarea armamentului şi implantarea militarilor neexistând pentru ei nicio diferenţă principială.

În realitate, microcipurile implantabile nu au nimic de-a face cu inevitabilul, fiind vorba doar de planurile anumitor grupuri de interese, dornice să îşi asigure profituri cât mai mari şi să deţină controlul asupra maselor de oameni. Deja tehnologia de identificare cu unde radio, RFID, este pe punctul de a invada toate domeniile.

Katherine Albrecht descrie în detaliu cum urmăresc mega-corporaţiile mondiale şi guvernele să utilizeze RFID pentru a spiona activităţile cotidiene ale oamenilor.

Implantarea de microcipuri nu va rezolva problemele societăţii actuale

Într-o lume în care furturile, omorurile, violurile, dispariţiile de copii, dezastrele sunt mediatizate intens tocmai pentru a alimenta fricile, propagandiştii pro-cipuri uzează intens de nevoia de siguranţă a oamenilor. De fiecare dată când are loc un astfel de eveniment, se strecoară şi ideea eficienţei acestor sisteme de supraveghere.

În urma catastrofei provocate de uraganul Katrina, despre care există surse care afirmă că nu a fost un fenomen natural, ci ar fi fost provocat intenţionat, echipele de securitate au adoptat tehnologia RFID pentru a identifica mai uşor victimele. Biroul medical al comitatului Lafayette, Mississippi, a stabilit că va stoca cipuri şi scannere RFID pentru viitoarele catastrofe şi dezastre. Statul Louisiana a declarat că va proceda la fel.

În Europa, există o tendinţă similară, dar bine ascunsă în spatele unor afirmaţii ipocrite, precum cele ale Grupului European de Etică a Ştiinţei şi a Noilor Tehnologii (GEE) de pe lângă Comisia Europeană. ,,Grupul European de Etică insistă asupra faptului că utilizarea implanturilor craniene în scopul monitorizării nu va fi autorizată decât dacă legislatorul consideră că societatea democratică are nevoie stringentă şi justificată de aşa ceva.” Este bine să ştim că şi în SUA aceste măsuri abuzive au fost propuse tot sub un pretext similar. Un alt argument adus în favoarea microcipurilor este că informaţiile electronice centralizate sunt mult mai sigure şi mai uşor de protejat.

Deşi aflată încă în fază incipientă, există la ora actuală în multe ţări ale lumii o promovare ascunsă din partea marilor corporaţii pentru universalizarea şi standardizarea proceselor electronice de identificare şi chiar numerotare a fiinţelor umane, prin intermediul bunurilor pe care le cumpără, cardurilor pe care le folosesc şi până la microcipurile introduse în trup.

Marile corporaţii nu prea ţin cont de dreptul la intimitate al clienţilor lor

Deşi reprezentanţii marilor corporaţii afirmă că nici nu le-a trecut prin cap să spioneze oamenii prin intermediul dispozitivelor RFID din documentele lor oficiale reiese contrariul. Două cercetătoare Katherine Albrecht şi Liz McIntyre, binecunoscute opozante ale implementării abuzive a tehnologiei RFID s-au folosit de patentele distribuitorilor IT pentru a le demonstra modul de a gândi. În cartea Spychpis pe care au publicat-o împreună cele două cercetătoare, sunt prezentate probe evidente care demonstrează faptul că marile corporaţii manipulează opinia publică şi ascund adevărul atunci când afirmă că nu au nici intersul, nici intenţia de a monitoriza produsele odată ce acestea au părăsit magazinele şi că în mod sigur nu vor să îi urmărească pe cumpărători.

Iată unele exemple asupra adevăratelor intenţii ale marilor corporaţii în ceea ce priveşte implementarea dispozivelor RFID în mărfuri, preluate din documentele oficiale ale unor companii globale şi prezentate în cartea Spychips:

1, Un patent IBM poartă numele: „Identificarea şi urmărirea persoanelor prin intermediul dispozitivelor RFID”.

2, Un patent al Phillips Eectronics din 2003 specifică implantarea dispozitivelor RFID în pantofi pentru a putea fi apoi detectate prin scanerele RFID din podele.

3, Patentul RFID al corp. Procter and Gamble din august 2001 se intitulează „sisteme şi metode pentru a putea fi urmăriţi clienţii în incinta unui magazin”.

4, Vicepreşedintele departamentului global pentru managementul afacerilor al corp. Gillette, Dick Cantwell a spus că Gillette Co. inteţionează să folosească dispozitive RFID pentru „a supraveghea utilizarea produselor sale după ce au fost cumpărate”.

5, Un patent promoţional RFID produs de către NCR (coorporaţie specializată în soluţii IT pentru sectorul financiar şi en detail) vrea să folosească dispozitive RFID.

Nu putem ignora faptul că din cauza interesului financiar evident pe care marile corporaţii îl au în ceea ce priveşte universalizarea implementării RFID, directorii de marketing nu ne spun tot adevărul. Ei pun pe primul loc profiturile companiilor, iar nu siguranţa cetăţenilor sau a vieţii private.

În prezent, tehnologia RFID este una dintre modalităţile prin care orice obiecte materiale pot „intra” pe internet. Acest concept a fost denumit IoT (Internet of Things). Nu numai calculatorul, laptop-ul sau smartphone-ul se pot conecta la internet ci chiar şi clădirile, maşinile, obiectele vestimentare sau animalele unei ferme. Prin inserarea tuturor acestor „lucruri” cu dispozitive RFID, ele sunt conectate automat la internet (pentru a putea fi supravegheate mai uşor) şi devin „smart” adică „inteligente”.

Intenţiile ascunse ale companiilor globale nu se opresc doar la încălcarea abuzivă a libertăţii şi intimităţii fiinţelor umane. În scenariul (stat poliţienesc globalist totalitarist unde orice drepturi şi libertăţi în afara celor dictate de elită sunt complet interzise). Într-un mod şocant şi cutremurător, pe listele corporaţiilor, oamenii sunt trecuţi la rubrica de obiecte.

Controlul total al omenirii prin intermediul tehnologiei RFID

Cercetătoarea dr. Katherine Albrecht a vorbit despre intenţiile cumplite ale marilor companii de a numerota fiecare obiect şi fiecare fiinţă de pe planetă.

loading...

Acesta este un fragment dintr-un raport care aparţine Consorţiului Industrial numit Auto Id Cennter (Centrul pentru autoidentificare) care promovează folosirea dispozitivelor de identificare RFID.

Probabil cel mai straniu şi tulburător lucru pe care îl urmăreşte acest raport pe lângă faptul că vrea să numeroteze fiinţele umane, este acela de a da un număr unic (care va înlocui codul de bare) fiecărui obiect de pe planetă. Produsele fizice vor putea fi astfel identificate, numărate şi localizate.

Câteva dintre aspectele care sunt prezentate într-un tabel aparţinând unuia dintre documentele Auto Id Center:
23 de biţiîntr-un cip pentru a numerota fiecare automobil aflat în funcţiune.

29 de biţi pentru a numerota fiecare computer de pe planetă

33 de biţi pentru a da un număr unic şi identificabil fiecărei fiinţe umane. Deci număraţi 001, 011, de 33 de ori şi veţi obţine un număr unic pentru fiecare persoană din populaţia pământului.

Consorţiul Industrial care a întocmit acest raport este format din unele dintre cele mai mari corporaţii din lume:

Procter and Gamble, Johnson and Johnson, Kimberly Klark , coorp International Paper, Coca Cola şi altele.

Angjaţii acestor companii ar trebui să se gândească la produse şi totuşi pe listele lor apar fiinţe umane.”

Un reprezentant al corporaţiei Phillip Moris a făcut următoarea afirmaţie despre dispozitivele RFID:

„când această tehnologie o să fie pusă în aplicare , când vom avea radio transmiţătoare peste tot şi vom supraveghea totul pe această planetă cu ajutorul lor, va trebui să vă schimbaţi modul în care vă ocupaţi de problemele personale în casele voastre.”

Dincolo de acţiunile manipulatoare şi mincinoase ale directorilor de marketing, pentru a înţelege de ce marile companii sunt atât de convinse că oamenii vor accepta relativ uşor dispozitivele de supraveghere RFID, este important să luăm în considerare propaganda subconştientă, persuasivă, pe care slugile globalismului o desfăşoară în această direcţie, de aproape 50 de ani.

Câteva exemple ale propagandei tehnologiei RFID care se desfăşoară în unele medii de divertisment

Un gen de propagandă subconştientă foarte convingătoare este cea care se face prin intermediul filmelor artistice. Majoritatea filmelor din prezent conţin până la refuz mesaje subliminale care intră în subconştientul privitorilor. Printre aceste mesaje subconştiente un loc de frunte îl ocupă promovarea implanturilor cu microcip RFID în trupul uman. În astfel de filme propagandiste, poveşti adesea fictive prezintă viziunea unui viitor cyborg (jumătate om jumătate robot) al rasei umane. În viaţa de zi cu zi, când aceste idei sunt foarte aproape de a fi aplicate în societatea umană, ele sunt acceptate mult mai uşor deoarce în subconştientul oamenilor ele sunt deja familiare.

Compania Coca Cola amintită mai sus printre corporaţiile globale care intenţionează să numeroteze fiinţele umane şi „reţeaua socială de pe internet” Facebook din Israel au promovat adolescenţilor cipurile RFID. Tinerii israelienii au fost invitaţi într-un Orăşel de Distracţii organizat de Facebok şi Coca Cola. Fiecare invitat, a primit o brăţară cu cip RFID care conţinea numele de pe Facebook şi parola. Pentru fiecare atracţie a Orăşelului a fost ataşat un microcip RFID care a înregistrat toate evenimentele la care participau tinerii, iar apoi acestea au fost transmise online (pe inetrnet).

Având în vedere intenţiile corporaţiei Coca Cola în ceea ce priveşte promovarea tehnologiei RFID, putem spune că acest eveniment în aparenţă de divertisment a fost mai degrabă un experiment de supraveghere a câtorva sute de persoane în permanenţă pe parcursul a mai multor zile.

Implementarea globală a tehnologiei RFID serveşte planului de instaurare a Guvernului Mondial

Ceea ce fac la ora actuală marile corporaţii prin planurile lor de implementare a dispozitive RFID în toate mărfurile, este un pas important în realizarea intenţiilor ale elitei planetare de a supraveghea toată populaţia planetei. În spatele unor avatantaje comerciale pe care le-ar putea prezenta implementarea tehnologiei RFID, există din păcate unele interese oculte, malefice.

Criminalii ai elitei planetare cunosc foarte bine forţa uriaşă de control şi manipulare pe care o poate avea asupra omenirii naive şi credule, această tehnologie de supraveghere permanentă. Conform unor rapoarte serviciile secrete efectuează, încă din timpul răzoiului din Vietnam, experimente cumplite cu tehnologie RFID asupra oamenilor, pentru a le influenţa şi controla cu uşurinţă emoţiile, sentimentele, reacţiile şi dorinţele. Ar trebui să ne documentăm cu atenţie şi să ne convingem cât mai repede, asupra faptului că elitiştii perverşi ai planetei dispun la ora actuală de tehnologia diabolică RFID şi sunt la un pas de a ne-o vinde pe tava otrăvită a marilor corporaţii.

Sistem de urmărire cu cipuri RFID comestibile implantate în alimente

Va monitoriza aportul de calorii, va arăta de unde hrana a fost cumpărată, şi chiar vă va înştiinţa atunci când produsele alimentare din frigider sunt pe cale să se strice – acestea sunt câteva din caracteristicile unui nou sistem care încorporează cipuri comestibile RFID, care vor fi introduse direct în produsele alimentare.

Creatorii săi susţin că această tehnologie va revoluţiona modul în care oamenii mănâncă, în sensul îmbunătăţirii, dar scepticii consideră că este doar un pretext pentru un alt mod de a urmări şi controla comportamentul uman.
Dezvoltat de Hannes Harms de la Royal College of Art din Londra, sistemul “NutriSmart” se bazează pe ideea că cipurile RFID introduse direct în alimente ajută la urmărirea mai bună a lanţului de aprovizionare cu alimente, automatizarea şi mai mare a experienţei cumpărăturilor la supermarket şi simplificarea faptului de a mânca, astfel încât oamenii să nu mai trebuiască să se gândească în mod special la ceea ce fac.

Tehnologia va permite consumatorilor ca prin aşezarea unui aliment implantat cu cip RFID pe o farfurie specială, prevăzută de asemenea cu cip, să afle orice informaţie despre acel aliment şi cât anume din el pot să mănânce. La fel, cuptoarele cu microunde, prevăzute cu cipuri RFID, vor stabili automat timpul necesar gătirii unui aliment, fără să mai fie necesar acest lucru din partea utilizatorului.

Un aspect şi mai îngrijorâtor al acestei tehnologii este faptul că deja astfel de cipuri au fost introduse în anumite medicamente pentru a monitoriza respectarea prescripţiilor medicilor de către pacienţi şi alertarea autorităţilor atunci când un pacient refuză să ia pastilele prescrise.

În cazul în care o astfel de tehnologie va fi implementată şi pentru produsele alimentare este de presupus că elitele oculte o vor folosi pentru controlul aprovizionării cu hrană al populaţiei şi pentru monitorizarea tipurilor de produse alimentare pe care oamenii le consumă. De asemenea prin acest sistem va fi posibilă limitarea sau interzicerea consumului de vitamine şi remedii naturale din plante, care nu sunt agreate de noile prevederi din Codex Alimentarius, recent intrate în vigoare în Europa.

Acest scenariu orwellian pare a fi mai mult decât science-fiction – el se desfăşoară în faţa ochilor noştri, puţin mai mult in fiecare zi. Iar sistemul „NutriSmart” este doar o altă dovadă că cei de la putere doresc să monitorizeze fiecare aspect al vieţii noastre, de la medicamentele pe care le luăm până la alimentele pe care le consumăm.

Sursa:

http://dantanasescu.ro/…/sistem-de-urmarire-cu-cipuri-rfid-…

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite