Numarul 13 este promovat ca numar cu ghinion, deoarece 13 il reprezinta pe IISUS CHRISTOS!! Cine are frica de numarul 13, fuge de MANTUIRE!!!!

Distribuie!by De ce este considerat numarul 13 un nume cu ghinion? Ca asa au vrut satanistii, varjitoarele si pe urma masonii , illuminati, templierii, teutonii si CASA REGALA. Motivul ghinionului lor din data de 13 este ca numarul 13 il repreinta simbolic pe IISUS HRISTOS. De ce? pentru ca daca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce este considerat numarul 13 un nume cu ghinion? Ca asa au vrut satanistii, varjitoarele si pe urma masonii , illuminati, templierii, teutonii si CASA REGALA. Motivul ghinionului lor din data de 13 este ca numarul 13 il repreinta simbolic pe IISUS HRISTOS. De ce? pentru ca daca consultati Scriptura, Iisus a folosit un sistem de 13 in planul sau. El a ales 12 apostoli ( vedeti sistemul de 12 vectori din fizica, 12 luni, 12 zodii, 12 ore etc), iar EL a fost nucleul vectorial adica al-13-lea, cel ce tinea totul legat. Fara al 13-lea element nu se poate realiza nimic din punct de vedere al unui cuboctahedron. Geometria sacra defineste al treisprezecelea element, elementul cheie.

Notiunea de zi cu ghinion dateaza din vremea cavalerilor Templieri, care au fost arestati intr-o zi de 13, vineri, chiar, in anul 1307. Deci masonii desi folosesc numarul 13 inversat, caci ei fac tot ce zice Biblia dar in oglinda, opus, au o mare fobie datorita numarului 13, pentru ca au o mare frica de IISUS CHRISTOS, El fiind cel ce a avertizat masoneria, ca va fi distrusa ( voi zidarii care ati ocolit piatra din capul unghiului – adica pe Iisus- si au pus ochiul illuminati in capul unghiului, sau piatra de la Mecca, care sta in capul unghiului cubului….de aceea masonii folosesc ca simbol si un cub fara un colt, adica fara HRISTOS, elementul 13.


loading...

In SUA s-a dezvoltat o intreaga isterie legata de acest numar 13, a fost scos ca etaj din hotelurile de lux, din cladiri de birouri, iar ziua de vineri 13 este o zi care le aduce lor ghinion.

 

Crestinii nu trebuie sa considere ghionion aceasta zi de 13, caci il reprezinta pe Christos, care a venit sa ne salveze pe noi de cei carora le e frica de acest numar.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite