Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară.

Distribuie!by Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară. „Apreciem că numărul lor a ajuns de la câteva sute la câteva mii”, a explicat vineri pentru agenția de presă locală TT șeful serviciilor de informații […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară.


„Apreciem că numărul lor a ajuns de la câteva sute la câteva mii”, a explicat vineri pentru agenția de presă locală TT șeful serviciilor de informații (Sapo), Anders Thornberg, acesta precizând că situația este „gravă”.


Și Thornberg, citat de Europe 1, a adăugat: „Este noua normalitate (…), faptul că mediile extremiste se dezvoltă reprezintă o provocare istorică.”

În 2010, un raport al Sapo estima că numărul islamiștilor radicalizați din Suedia se ridica la 200. Potrivit lui Thornberg, creșterea spectaculoasă a numărului acestora este cauzată de propaganda ISIS, care a unificat diferitele grupări extremiste islamice.


loading...

Potrivit estimărilor oficiale, circa 300 de suedezi s-au alăturat ISIS pentru a lupta în Siria sau Irak din 2012 încoace.

http://evz.ro/suedia-explozie-a-numarului-de-islamisti-radicalizati.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Carte din 2008: "În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare cu pneumonia se va împrăştia pe tot Globul, atacând plămânii şi bronhiile şi rezistând la toate tratamentele cunoscute. La fel de uluitor ca apariţia în sine a bolii va fi faptul că va dispărea la fel de repede cum îşi va face apariţia, va recidiva după 10 ani, apoi va dispărea definitiv."
Români înfometaţi şi umiliţi sub ocupaţia germană
MEDIC DE LA PEDIATRIE: ”VACCINUL ANTIPOLIOMIELITIC ARE EFECTE SECUNDARE DE TIPUL CELOR CARE SE ÎNTÂLNESC ACUM LA BEBELUȘII CU HSU”
Val de sinucideri în rândul bancherilor
Oroare pe câmpurile din Sicilia, românce exploatate şi violate, denunţul revistei L'Espresso
Cei care nu cunosc motivele PACTULUI de a primi emigranți vor răspunde in fața ISTORIEI | se răsuceste Ștefan Cel Mare în mormânt la ce vrea să facă Iohannis
V-ati intrebat vreodata de unde provine numele de Oscar si carui scop servesc decernarile premiului Oscar?
Tragedia aviatica din Apuseni: un ritual intr-o data bine stabilita
Porcul domestic nu este o creatie divina ci un mix intre porc mistret si adn uman, este creatia ingerilor decazuti pentru a spurca omul
Bugetar de lux! Președintele CEC are un salariu de 23.000 euro lunar. În 2016 a depus în conturi 900.000 de euro
Romania, victima unui plan criminal. Poligon de încercare în plan real pentru SIDA, dezindustrializare, deznaţionalizare, depopulare?
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, un presedinte iresponsabil si pe deasupra si nerod!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite