Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară.

Distribuie!by Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară. „Apreciem că numărul lor a ajuns de la câteva sute la câteva mii”, a explicat vineri pentru agenția de presă locală TT șeful serviciilor de informații […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Numărul islamiștilor radicalizați din Suedia a ajuns, de la 200 în 2010, la „mii” astăzi, au dezvăluit serviciile de informații din această țară.

„Apreciem că numărul lor a ajuns de la câteva sute la câteva mii”, a explicat vineri pentru agenția de presă locală TT șeful serviciilor de informații (Sapo), Anders Thornberg, acesta precizând că situația este „gravă”.

Și Thornberg, citat de Europe 1, a adăugat: „Este noua normalitate (…), faptul că mediile extremiste se dezvoltă reprezintă o provocare istorică.”


În 2010, un raport al Sapo estima că numărul islamiștilor radicalizați din Suedia se ridica la 200. Potrivit lui Thornberg, creșterea spectaculoasă a numărului acestora este cauzată de propaganda ISIS, care a unificat diferitele grupări extremiste islamice.

loading...

Potrivit estimărilor oficiale, circa 300 de suedezi s-au alăturat ISIS pentru a lupta în Siria sau Irak din 2012 încoace.


http://evz.ro/suedia-explozie-a-numarului-de-islamisti-radicalizati.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mencinicopschi arestat pentru dezvaluiri: Piata romaneasca este plina de legume si fructe false din import tratate cu radiatii ionizante, care pot duce la obezitate, boli cardiovasculare, diabet de tip II pana la cancer
A murit una dintre mostenitoarele castelului Bran, pai daca regele a abdicat si a abandonat poporul lasandu-l pe mana altora, Castelul Bran trebuia sa ramana in mana poporului!
Preotul care şi-a transformat biserica în şcoală: copiii din satul teleormănean Lada învaţă gramatică după ce au ramas fara scoala
Noi descoperiri din Mexic dezvaluie detalii despre un joc aztec cu mingea si decapitari umane
Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii
Dispar pădurile României! Reacționează și tu pentru a se putea opri jaful! Trimite mai departe! Fă-o ACUM!
Iohannis bagă România în conflictul din Ucraina
Supriza? Biblia si fizica cuantica sustin acelasi lucru!
Câştigătorul de la Loto care a construit o biserică cu banii câştigaţi la 6/49
Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate
25 Sfaturi cum să fii fericit veșnic, recomandate de Dumnezeu!
MASINARIA BARNEVERNET SI CAZUL NAN. ”Rugați-vă pentru familia Nan, e multă durere, e prea multă durere”/ MANIPULARI IN PROCESUL BODNARIU/ Unul din sefii Barnavernet: ACTIVISTA LESBIANA/ Profitabila industrie a rapitorilor de copii/ Marea Britanie: copiii unui cuplu de români decazuti din drepturi ar fi fost incredintati unei ”FAMILII” HOMOSEXUALE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite