Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!

Distribuie!by Roseanne Bar, a acuzat cu multa vehementa Hollywood-ul ca este controlat de proiectul guvernamental MK-Ultra.   Mai multe lucruri despre aceasta persoana curajoasa si demna de apreciat, aflam de pe site-ul bogat in conspiratii si anume vigilantcitizen.com[1] unde aceasta persoana a iesit la rampa, facand acuzatii, evident fondante, pentru care risca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Roseanne Bar, a acuzat cu multa vehementa Hollywood-ul ca este controlat de proiectul guvernamental MK-Ultra.

1

 

Mai multe lucruri despre aceasta persoana curajoasa si demna de apreciat, aflam de pe site-ul bogat in conspiratii si anume vigilantcitizen.com[1] unde aceasta persoana a iesit la rampa, facand acuzatii, evident fondante, pentru care risca sa fie considerata “nebuna” de catre mass-media corporatista din SUA. Chiar ea, sublinia in cadrul afirmatiilor ca dupa aceste afirmatii va fi etichetata drept nebuna”, o chestie cu care ticalosii de iluminati ne-au obisnuit sa o faca prin presa controlata de ei, dar si prin oamenii de stiinta “de buna incredere”, care sint venerabili masoni in lojile lor.


Intr-un interviu ce il voi expune mai jos in varianta originala (engleza) se vede cum Roseanne, vorbeste despre partea intunecata a Hollywoodului lovind direct in industria de divertisment american, pentru ca nu-i asa, americanii sint printre cei mai distrati oameni de pe Planeta, dar si cei mai manipulati de catre guvern. Roseanne adauga si ca multe vedete de la Hollywood, cunosc situatia cat de grava este, insa din cauza carierelor lor cladite, le este frica sa vorbeasca, dat fiind faptul ca iluminati le vor lua toata averea cladita de ei riscand sa ramana niste oameni ai strazii. Deci practic vorbim de niste persoane legate de maini si de picioare.

“Este, de asemenea, o cultura de control a mintii. MK-Ultra controleaza Hollywood.”

Aceasta confirma si proiectul guvernamental de control al mintii, altul decat MK-Ultra, care poarta numele de Proiectul Monarch (asta pentru monarhisti), proiect care este afiliat MK-Ultra, iar ambele sint controlate de catre Institutul pentru Relatii Umane Tavistock din Londra, creierul mondial de control al oamenilor, dupa cum o sa vedeti in continuare.


O victima a proiectului Monarch este si Cathy O`Brien, care face o serie de dezvaluiri tulburatoare in cartea sa “Trance Formation of America” (Transformarea Americii), scrisa alaturi de Mark Phillips, fostul agent CIA, care a salvat-o din cadrul acestui proiect guvernament, cand era controlata de George W. Bush si de George H. W. Bush, ambii fosti presedinti ai Statelor Unite.

Ea spune că fostul preşedinte stătea în faţa ei, în biroul său din Washington DC, când a deschis o carte care descria „extraterestri asemănători şopârlelor, veniţi dintr-un loc foarte îndepărtat din spaţiu”. Bush pretindea că este unul dintre acei extraterestri şi, spre stupoarea ei, s-a transformat el însuşi într-o reptilă. Apoi Cathy mai povesteşte cum Bill şi Bob Bennett, două binecunoscute personaje de pe scena politică americană, care susţineau că sunt de fapt „fiinţe de pe altă planetă” (mai precis, din planul inferior al celei de-a patra dimensiuni), i-au administrat droguri care îi modicau starea de conştiinţă, într-un laborator NASA de control al minţii de la Goddard Space Flight Center.

Cathy continuă:

„Lumina generată de aparatura sofisticată din jur m-a convins că translatam împreună cu ei di-mensiunile. O lumină laser a lovit peretele negru din faţa mea, care părea că explodează într-o vedere panoramică a unei petreceri de la Casa Albă. Fără a recunoaşte pe cineva, nu m-am putut abţine să nu întreb:

„Cine sunt aceşti oameni?”

„Nu sunt oameni şi nici nu e vorba de o navetă spaţială” mi-a răspuns (Bill) Bennett. In timp ce vorbea, scenele holografice se succedau atât de repede, încât oamenii păreau extraterestri asemănători şopârlelor. „Bine ai venit în al doilea nivel subteran. Acesta nu este decât o vagă reflexie a primului, o di-mensiune extraterestră. Venim dintr-un plan trans-dimensional, care cuprinde toate dimensiunile…” „…Te-am luat în dimensiunea mea, pentru că aceasta îmi permite un acces mai uşor la mintea ta, faţă de planul fizic, specific planetei Pământ”, a continuat Bill Bennett. „Ca extraterestru, transform gândurile mele în gândurile tale, proiectându-le în mintea ta. Gândurile tale sunt practic gândurile mele…”[3]

Acesta este un alt mod de control şi manipulare, prin transfer de gânduri. Mintea reptiliană devine mintea umană, fapt ilustrat de mintea „colectivă” reptiliană care devine mentalitatea umană „de turmă”.

Ea adauga:

“ma aflam impreuna cu George Bush, cel care ma controla mental pe mine, si eram intr-un elicopter negru complet, nu avea niciun insemn official, cand l-am intrebat ce face acest elicopter, mi-a raspuns: “sunt pt a rapii diversi oameni, sau pt a provoca diverse atacuri armate impotriva celor care incearca sa spuna adevarul despre noi.”[3]

Daca Cathy O’Brien declara asta inseamna ca asa si este, nu degeaba a fost printre putinele persoane care a scapat din mana celor care controleaza astfel de persoane.

Aceştia au fost oamenii politici care au declanşat războiul din Golf pentru a demonstra că „violenţa nu aduce nimic bun”! Una din „distracţiile” favorite ale lui Cheney, Bush şi alţii ca ei este aşa-numitul „Cel mai Periculos Joc”. Acesta constă în ameninţarea cu moartea a unor sclavi ca şi Cathy, cu mintea controlată de agenţiile guvernamentale, care sunt lăsaţi să „fugă” apoi într-o pădure, de regulă în zone militare strict păzite, precum Lampe, în Missouri, sau Mount Shasta, în California, înconjurate de garduri înalte care nu permit nimănui să scape. George Bush, omul care a făcut apel la o „Americă mai bună şi mai blândă”, Dick Cheney şi Bill Clinton pornesc apoi în urmărirea lor. Când sunt prinşi, sclavii sunt violaţi cu brutalitate, iar uneori ucişi. Din câte spune Cathy, Mount Shasta reprezintă „Cel mai mare lagăr de concentrare pentru sclavi cu mintea controlată pe care îl cunosc”.

Nu e prima data cand aceasta persoana vorbeste despre controlul mintii pe baza de trauma prin care se creaza Sindromul Personalitatilor Multiple, o persoana care prin tot felul de socuri va avea mintea fragmentata in niste compartimente, compartimentele nestiind unele de altele, iar prin diferite semne, culori, sunete acea persoana trece pe o personalitate sau pe alta, in functie de ceea ce doreste programatorul ei. Prima data a vorbit in cadrul unui interviu luat de Larry King, din 16 August 2001, cand Roseanne a vorbit de controlul mental pe baza de trauma efectual de MK-Ultra la Hollywood.

Roseanne a mai facut o dezvaluire pe site-ul ei roseanneworld.com[2], ajuns deja site conspirationist, cu privire la Joe Jackson (tatal lui Michael Jackson) despre care a spus ca a fost un agent CIA operativ in cadrul MK-Ultra, fiind si totodata o persoana agresiva care se ocupa de abuzul copiilor. Probabil ca asta spune multe despre moartea lui Michael Jackson decat medicul “vinovat” care i-ar fi facut o doza mai mare de tratament.

In 1980, in timpul ticalosului Ronald Reagan s-a pus bazele unui centrol de control al mintii si in cadrul armatei americane. Cel care conducea atunci unitatea de controlori ai mintii era Paul Valley, un comandat al Armatei a 7-a, care a pus bazele unei lucrari stiintifice despre controlul mintii numita “De la PSYOP la razboiul mintii – psihologia victoriei” scrisa de maior Michael Aquino, indrumat fiind de Paul Valley. In document se spune asa:

“Trebuie sa incepem cu schimbarea numelui. Noi trebuie sa ne debarasam de constient. In locul acestor lucruri vom crea un razboi al mintii. Termenul “razboi al mintii” este dur, insa asa trebuie sa fie. Este un termen de atacat si de victorie caci pana la urma tot noi invingem”[4]

Vorbeste in numele tau!Un alt exemplu de plan de control al mintii a fost pus la punct in 1976, proiect numit “Bluebird” (Pasarea Albastra), prin care s-a incercat controlarea unei intregi comunitati de americani. Biserica din cadrul acelei comunitati s-a prins de acest plan si a deschis o ancheta pentru a vedea cine sint cei care incearca o astfel de agresiune. De frica, toate agentiile guvernamentale au primit ordin sa inceteze controlul personanelor care devenise pentru ei niste cobai. Directorul CIA, William Colby, a ordonat distrugerea documentelor care aratau planurile lor de control al mintii.

Institutul Tavistock din Londra – centrul global de control al mintii din prezent!

Reţelele satanice reprezintă un aspect vital al programelor globale de control al minţii concepute pentru a crea o rasă de zombi inconştienţi şi un număr nesfârşit de asasini controlaţi, de nebuni înarmaţi şi de agenţi provocatori. Roboţii umani – sclavi cu minţile controlate de alţii – s-au aflat printre noi de mii de ani, dar în epoca noastră au devenit o adevărată epidemie. După cum au declarat Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler în ancheta lor amănunţită asupra programelor de control mental:

„Tehnicile de bază au fost create de familiile germane, scoţiene, italiene şi engleze, fiind aplicate de secole. Unii susţin chiar că ele provin din Egiptul antic şi din perioada Babilonului, în care se practicau vechile mistere. Se ştie că naziştii au studiat textele egiptene străvechi, în dorinţa de a afla aceste metode de control al minţii. Secretele şi documentele liniilor genealogice din vechime sunt foarte bine păzite”.

Controlul minţii şi al emoţiilor umane este însuşi fundamentul controlului reptilienilor asupra rasei umane. Nu există altă modalitate mai bună de control decât cea a minţii. Manipularea externă a minţii oamenilor ia multe forme şi întrebarea corectă nu este cât de mulţi oameni  au minţile controlate, ci cât de puţini nu le au. Ori de câte ori lăsaţi un ziar, un program de televiziune sau o reclamă să vă influenţeze percepţiile şi deciziile, vă lăsaţi practic controlaţi din punct de vedere mental. Apariţia vastei reţele actuale de centre de control mental îşi are originea în Directoratul Armatei Britanice pentru Războiul Psihologic, comandat de generalul de brigadă John Rawlings Rees. Această instituţie avea legături strânse cu Clinica Tavistock, fondată în anul 1920 cu susţinerea directă a familiei regale britanice, prin intermediul ducelui de Kent. Mai târziu, a apărut Institutul Tavistock pentru Relaţii Umane din Londra, care a ajuns apoi centrul unei reţele globale care include Institutul Stanford din Statele Unite.

loading...

Scopul acestor organizaţii este controlul umanităţii prin intermediul manipulării externe a minţii. Rawlings Rees a fost un rasist vehement şi un susţinător al mişcării de eugenie a „rasei conducătoare”. El a studiat „nevrozele războiului” în timpul Primului Război Mondial şi a ajuns la concluzia că prin aplicarea anumitor condiţii poate fi declanşat şi stimulat un comportament nevrotic. El arată în cartea sa, Modelarea psihiatriei de către războipublicată în anul 1945, că Institutul Tavistock a demonstrat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial că „o zecime din populaţie este proastă din punct de vedere psihopatologic şi genetic”. După părerea lui, numărul acestor oameni ar trebui controlat, pentru a proteja societatea civilă, iar statul ar trebui să folosească diferite metode, inclusiv cele psihiatrice, pentru a împiedica sporirea numărului acestor oameni, în special în ţările coloniale înapoiate care ameninţă lumea civilizată.

Această teorie idioată este specifică reptilo-arienilor, iar Henry Kissinger, David Rockefeller sau Adolf Hitler nu ar fi reuşit să o sintetizeze mai perfect. Tot în viziunea lui Rawelings Rees, o altă zecime din populaţie are o superioritate genetică şi o pregătire psihologică ce o îndreptăţesc să ocupe poziţiile puterii (evident, este vorba de reptilieni şi de liniile lor genealogice încrucişate). Celelalte 80 de procente din rândul populaţiei pot fi folosite ca servitori utili elitei genetice, dar numai în măsura în care nevroza lor poate fi controlată. Rawlings Rees dorea ca psihiatrii să se implice în întreaga societate, în căminele oamenilor, la serviciu şi în şcoli, şi a aranjat antrenarea unor „trupe de şoc” la Institutul Tavistock alcătuite din psihiatri trimişi apoi ca şi „consultanţi” ai managerilor lumii de afaceri, militari, politici şi educaţionali. Misiunea acestora era – şi este în continuare – să modeleze modul de a gândi al oamenilor care lucrează în domeniul educaţional, în cel politic şi în cel economic, controlând astfel în mod eficient direcţia către care se îndreaptă lumea.

Icke spune:

“Un membru al Camerei Lorzilor din Marea Britanie mi-a spus că dr. David Owen (Bil, TC), secretarul însărcinat cu afaceri externe al guvernului britanic prin anii 70, fondator al Partidului Social Democrat şi negociator de pace pentru Uniunea Europeană în Bosnia, a fost antrenat la Tavistock, dar nu am reuşit să obţin o confirmare a acestei informaţii până la momentul publicării acestei cărţi.”

În anul 1947, Rawlings Rees şi-a exportat „viziunea” inclusiv în Statele Unite, unde a înfiinţat Federaţia Mondială pentru Sănătate Mentală, împreună cu Montegu Norman, guvernator al Băncii Angliei, cel care l-a finanţat şi l-a ajutat pe Hitler să ajungă la putere. Ca de obicei, zeci de agenţii şi organizaţii cu aceeaşi agendă, afiliate la acest organism, au apărut ca ciupercile după ploaie în întreaga lume. Rolul lor este să identifice oamenii care pot fi manipulaţi mental să contribuie la implementarea Agendei Frăţiei. Mulţi dintre aceştia au devenit lideri ai ţărilor în curs de dezvoltare care şi-au câştigat de puţin timp „independenţa”. În realitate, acestea au continuat să fie controlate de aceiaşi oameni.

La unison cu aceste agenţii a apărut şi Organizaţia Socială şi Culturală a Naţiunilor Unite, condusă de un alt programator al minţilor oamenilor, Julian Huxley. Regretatul Fred Wills, fostul ministru pentru afaceri externe al Guyanei, a sintetizat perfect situaţia atunci când a spus că Naţiunile Unite este cel mai mare program de spălare a creierelor liderilor ţărilor în curs de dezvoltare. De altfel, acelaşi principiu se aplică şi liderilor ţărilor dezvoltate, ale căror minţi sunt deja puternic subjugate înainte de a li se permite să acceadă la aceste poziţii înalte ale puterii politice şi economice. Protejatul lui Rawlings Rees, Eric Trist, a pus la cale proiectul Tavistock de „restructurare” a gândirii managementului economic. Planul său includea anihilarea puterii sindicatelor şi manipularea gândirii managerilor marilor companii.

În anul 1991, revista Relaţii umaneeditată de Institutul Tavistock, a prezentat un raport despre proiectul guvernului mondial. Acesta preciza că prăbuşirea Uniunii Sovietice (orchestrată de Frăţie) a creat o ocazie unică pentru crearea unei guvernări mondiale şi pentru dispariţia statelor naţiuni. Autorii propuneau o reformare a Naţiunilor Unite, astfel încât marea majoritate a operaţiunilor controlate de această instituţie să fie cedate mai multor sute de mii de „organizaţii neguvernamentale” (controlate centralizat). Acestea urmau să acţioneze mai presus de graniţe şi să nu poată fi controlate de guvernele alese. Asistăm practic la un plan sistematic de impunere a voinţei reptilienilor asupra minţii umane colective, plan care continuă să fie implementat pas cu pas, începând din anii 50.

În cartea sa, Impactul ştiinţei asupra societăţii, apărută în anul 1957, Bertrand Russell scrie că atunci când tehnicile de control al minţii vor fi perfecţionate, guvernele care se vor ocupa de educaţie mai mult de o generaţie îşi vor putea controla mult mai uşor supuşii, fără să mai aibă nevoie de armată şi de poliţişti. Asta se întâmplă la ora actuală cu copiii dumneavoastră!

În afara Departamentului Britanic pentru Războiul Psihologic şi a operaţiunii Tavistock, cercetările în acest domeniu s-au extins rapid şi în Germania fascistă şi Italia. Josef Mengele, „Îngerul Morţii”, a realizat experimente de control mental asupra mai multor mii de gemeni, sub coordonarea lui Heinrich Himmler şi a Institutului Medical Kaiser Wilhelm din Berlin. Mengele s-a născut dintr-o linie genealogică reptiliană, cu o vastă experienţă satanică. Era expert în demonologie şi în Cabala, şi a fost cel puţin mare maestru al Iluminaţilor, deşi probabil că deţinea o poziţie mult mai înaltă. Cât timp a fost „doctor” în lagărul de concentrare de la Auschwitz condus de I.G. Farben, a avut ocazia să facă experimente pe sute de mii de deţinuţi.

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minteapărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii. Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă”.

“Nebunii” care comit crime ori atentate teroriste – controlati mental DID

În ultimii ani au apărut o sumedenie de „trăgători singuratici” care comit asasinate în masă, trăgând în toate direcţiile. Un exemplu oribil de acest fel s-a produs în Marea Britanie în orăşelul Hungerford din Berkshire, în anul 1987, şi în Dunblane, din Scoţia, pe data de 13 martie 1996. Un „nebun” pe nume Thomas Hamilton a intrat înarmat într-o şcoală din Dunblane şi a deschis focul asupra copiilor dintr-o sală de gimnastică. A ucis 16 copii cu vârste între cinci şi şase ani, şi o profesoară. Efectul asupra psihicului colectiv al sute de milioane de oameni din întreaga lume, dar mai ales din Marea Britanie, a fost devastator. La scurt timp s-a produs masacrul de la Port Arthur, un orăşel din Tasmania, în Australia, când un alt trăgător singuratic pe nume Martin Bryant a „înnebunit” pe data de 28 aprilie 1996 şi a ucis 35 de oameni.

A urmat atacul cu maceta al unui om din Marea Britanie asupra unor copii şi a profesorilor lor, la o şcoală din Wolverhampton. În martie 1998 s-a produs „Dunblane-ul american”, când doi copii, Mitchell Johnson, în vârstă de 13 ani, şi vărul său, Andrew Golden, în vârstă de 11 ani, au deschis focul asupra colegilor şi profesorilor lor de la şcoala Westside Middle School din Jonesboro, Arkansas, la numai 130 de mile de baza politică a lui Bill Clinton de la Little Rock. Cei doi au tras 27 de focuri şi au ucis patru elevi şi un profesor, ca să nu-i mai menţionăm pe cei răniţi. Unii criminali de acest fel sunt implicaţi în secte sataniste. Incidente similare s-au petrecut la Pearl, Mississippi, pe data de 1 octombrie 1997, şi la West Paducah, în Kentucky, şi Stamps, Arkansas, în luna decembrie a aceluiaşi an. Despre cei implicaţi în atacul din Pearl s-a afirmat că au fost implicaţi într-o mişcare satanistă. De atunci şi până în prezent s-au mai produs numeroase asemenea atacuri. Toate aceste evenimente poartă amprenta operaţiunilor de control mental.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/institutul-tavistock-din-londra-centrul-mondial-de-control-al-mintii-si-emotiilor-oamenilor-cu-cei-mai-macabrii-psihiatrii.

SURSE

1. http://vigilantcitizen.com/latestnews/roseanne-barr-mk-ultra-mind-control-rules-in-hollywood

2. http://www.roseanneworld.com/blog/2012/12/mind-war-and-the-tragedy-in-newtown-by-john-phillips/

3. Cathy O`Brien si Mark Phillips – “Transformarea Americii”

4. Michael Aquino – “De la PSYOP la razboiul mintii – psihologia victoriei”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite