O fată de 18 ani a MURIT din cauza unui TRATAMENT GREŞIT | Sa mai ai incredere in medici si vaccinuri cand ei dau tratamente aiurea si omoara tineri nevinovati | parintii fetei sunt disperati!!!

Distribuie!by Medicii i-au prescris unei fete de 18 ani un tratament pentru greţuri, fără a-i face investigaţii suplimentare. Tânăra avea o tumoare pe creier. Medicii din Bârlad i-au dat un tratament pentru vomă şi au trimis-o acasă. Ana Maria Ciobanu a început să simtă dureri foarte mari de cap și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Medicii i-au prescris unei fete de 18 ani un tratament pentru greţuri, fără a-i face investigaţii suplimentare. Tânăra avea o tumoare pe creier.

Medicii din Bârlad i-au dat un tratament pentru vomă şi au trimis-o acasă.


Ana Maria Ciobanu a început să simtă dureri foarte mari de cap și avea o stare acută de vomă. Iubitul ei, cel cu care locuia, s-a speriat foarte tare și a dus-o imediat la spital, dar medicii au trimis-o acasă spunându-i să urmeze un tratament simplu.

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, spunându-i că nu are nimic, se alintă că e băiatul lângă ea! Săraca fata mea! Nu i-au făcut decât nişte controale superficiale, s-au uitat în ochii ei, au controlat-o extern şi i-au pus o perfuzie şi o pastilã sub limbă! Atât! I-a spus o asistentă sau o doctoriţă că este o alintătură, că nu are nimic şi că poate merge linistită acasã, fără să se mai alinte cu băiatul lângă ea! I-au dat doar o reţetã cu nişte medicamente care nu i-au făcut bine deloc. Abia la autopsie i-au găsit o tumoare la creier! Cum adicã? De ce n-au vãzut ei semnele clare – stările de vomă şi durerile de cap, că era ceva în neregulã la căpuşorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea şanse! Cine ştie? Cine îmi aduce acum fata înapoi? Cine răspunde pentru că nu au tratat-o aşa cum trebuie? Era un copil, fără bani, nu le-a bãgat nimic în buzunare şi au tratat-o cu atâta superficialitate încât îmi vine să-i blestem pe toţi! Ei au oare copii?”, a povestit mama fetei.


loading...

„Am mers cu ea la CPU şi medicul de acolo i-a spus că nu are nimic, se alintă, că este cu iubitul lângă ea. Nu pot să uit, cât de tare se bucura Ana că medicii i-au spus că nu are nimic. I-au dat nişte medicamente pe o reţetã, împotriva greţurilor parcă, şi nişte calmante pentru durerile de cap. Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, chiar am sugerat asta la o asistentă, dar mi s-a zis că nu se trimite orice durere de cap la CT! Habar nu aveam ce va urma! Ana a murit, sunt distrus”, a mărturisit și prietenul fetei, confrom vremeanoua.ro.

http://evz.ro/fata-murit-tratament-gresit.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite