O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin

Distribuie!by     O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin, în braţele mamei. Medicul de familie care a făcut vaccinul susţine că fetiţa era sănătoasă şi că, în aceeaşi zi, a mai vaccinat alţi şase copii, care nu au avut nicio problemă de sănătate. Părinţii care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 


O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin, în braţele mamei.

Medicul de familie care a făcut vaccinul susţine că fetiţa era sănătoasă şi că, în aceeaşi zi, a mai vaccinat alţi şase copii, care nu au avut nicio problemă de sănătate. Părinţii care şi-au îngropat fetiţa la doar o săptămână de la botez vor să ştie cine a greşit.


Ştefania, primul şi singurul copil al acestor părinţi, a murit după ce medicul de familie i-a făcut un vaccin.

Medicul i-a spus mamei să-i dea fetiţei un sirop dacă face febră. Aproape 72 de ore, copilul nu a dat niciun semn că se simte rău.


Apoi, subit, Ştefaniei a început să-i curgă sânge din nas. Tatăl a chemat ambulanţa. Era prea târziu. Fetiţa lui s-a stins în braţele mamei.

loading...

Pe certificatul de deces, însă, medicii legişti au scris că fetiţa a murit de pneumonie, o boală pe care medicul de familie care i-a făcut vaccinul nu a diagnosticat-o.

Ştefania a murit la doar o săptămână după ce a fost botezată. Medicii aşteaptă rezultatele analizelor de laborator pentru a spune sigur dacă vaccinul i-a cauzat moartea, aşa cum acuză părinţii.

 

Sursa: http://observator.tv/social/o-fetita-de-cinci-luni-din-olt-a-murit-dupa-vaccin-152126.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

MISTERELE VĂII ALBE DIN BUCEGI. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN LOCUL CARE DĂ PESTE CAP APARATELE FOTO, PROVOACĂ AMEŢELI ŞI TELEPORTĂRI
Jurnalistul Stelian Negrea spune ca nu a primit bon fiscal la hotelul detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu
UPDATE: Alertă în Istanbul, în urma unui atac armat într-un club. 35 de morți și 40 de răniți
In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …
Doctoriţa de 35 de ani care face minuni într-un spital de provincie. A renunţat la o carieră garantată în Germania pentru a se întoarce în România
Cum scoate bani din România vulturul de pe Wall-Street, proprietarul Rosia Montana
Fost angajat al CIA a dezvaluit cum reactioneaza celulele la emotii si cum poti influenta corpul in functie de sentimente si stari
Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie „Vaccinarea are efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos”
Bravul monah Teodot catre patriarhul Daniel: Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33! Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
Cele mai bune plante care lupta cu cancerul. Iata remediile cu efect antitumoral
PROTV denigreaza tinerii care nu vor sa lucreze pe salarii de mizerie si de SCLAVI
Glanda pineala- legatura cu divinitatea, efectele rugaciunii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite