O fetita de numai 8 ani a murit in noaptea nuntii sale! Ce i-a facut mirele, un musulman de 40 de ani, este incredibil!

Distribuie!by O intamplare tragica a avut loc in Yemen, acolo unde o fetita de numai 8 ani a murit dupa ce a suferit o hemoragie interna profunda, hemoragie provocata de catre sotul ei, un barbat in varsta de 40 de ani. Micuta a fost obligata de catre parintii ei sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O intamplare tragica a avut loc in Yemen, acolo unde o fetita de numai 8 ani a murit dupa ce a suferit o hemoragie interna profunda, hemoragie provocata de catre sotul ei, un barbat in varsta de 40 de ani.

Micuta a fost obligata de catre parintii ei sa se marite cu barbatul, lucru comun in Yemen, acolo unde astfel de casatorii aranjate sunt extrem de frecvente, parte a culturii musulmane si multe copile sunt nevoite sa treaca prin astfel de chinuri.


In noaptea nuntii lor, barbatul a intretinut relatii sexuale cu minora, dar, din nefericire, i-a provocat o hemoragie interna ce a dus la decesul fetei de numai 8 anisori.

Statisticile arata ca in Yemen, peste 25% dintre fetele care se casatoresc au mai putin de 15 ani si subiectii barbatilor fac parte din religia islamica.


Desi mai multi activoisti pentru Drepturile Omului incearca sa stopeze aceasta barbaritate, guvernul yemenit nu ia nicio masura, iar cei de la ONU spun ca acest lucru nu se va opri pana cand nu va exista o conventie la nivel global privind varsta pana la care o persoana este considerata copil.

loading...

Desi casatoria in cazul persoanelor minore este interzisa de lege in cele mai multe tari si tratatele internationale interzic practica, este estimat ca aproximativ 51 de milioane de fete care nu au implinit varsta de 18 ani sunt casatorite, deseori in cel mai mare secret.

SURSA: http://www.stirilekanald.ro/o-fetita-de-numai-8-ani-a-murit-in-noaptea-nuntii-sale-ce-i-a-facut-mirele-un-barbat-de-40-de-ani-este-incredibil-17075671

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite