O fosta componenta Pussycat Dolls dezvaluie ca trupa era o retea de prostitutie: Toate eram abuzate! Una dintre ele s-a si sinucis in 2014

Distribuie!by Kaya Jones, care in perioada 2003 – 2005 a facut parte din trupa Pussycat Dolls, sustine ca atata vreme cat a fost in acest grup a fost o victima, la fel si colegele sale, toate fiind folosite ca prostituate, de pe urma lor fondatorul castigand bani grei. Intr-o serie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Kaya Jones, care in perioada 2003 – 2005 a facut parte din trupa Pussycat Dolls, sustine ca atata vreme cat a fost in acest grup a fost o victima, la fel si colegele sale, toate fiind folosite ca prostituate, de pe urma lor fondatorul castigand bani grei.

Intr-o serie de mesaje postate pe Twitter, aceasta a scris: “Adevarul meu. Nu eram intr-o trupa de fete. Era o retea de prostitutie. A, si se intampla ca noi sa cantam si sa fim faimoase”. Asta, in timp ce altii faceau bani de pe urma lor, mai afirma Jones, conform The Independent.

“Cat de rau era? Oamenii intreaba. Atat de rau incat m-am indepartat de visurile mele, de colegele de trupa si de un contract de 13 milioane de dolari”, mai scrie ea.


“Spune publicului cum ne-ai terminat mental!”, mai afirma Jones pe reteaua de socializare, unde scrie ca li se impunea cu cine sa faca sex si ca erau obligate, chiar prin intermediul drogurilor. Iar daca voiau sa puna capat acestei situatii, erau chiar amenintate.

“De ce nu am raportat nimanui? Pentru ca toate eram abuzate. Personal am fost avertizata ca daca voi spune ceva… voi sfarsi moarta sau fara cariera (muzicala – n.red.) “, mai povesteste cantareata.


loading...

Fondatorul trupei, Robin Antin, sustine ca acuzatiile care i se aduc sunt “minciuni dezgustatoare, ridicole”.

Jones a facut parte din Pussycat Dolls, fondata in 1995, timp de doi ani. Dupa plecarea ei, trupa a mai rezistat inca cinci ani, dupa care s-a destramat in 2010.

Antin sustine insa ca Jones nu face decat sa-si asigure “cele 15 minute de glorie” si ca nici macar nu a fost vreodata un membru oficial al trupei.

Acesta nu s-a referit deloc la Simone Battle, componenta a trupei G.R.L., care s-a sinucis in 2014.

http://www.ziare.com/vedete/vedete-straine/o-fosta-componenta-pussycat-dolls-sustine-ca-trupa-era-o-retea-de-prostitutie-toate-eram-abuzate-1485315?utm_source=Libertatea.ro-Cross&utm_medium=O+fosta+componenta+Pussycat+Dolls+sustine+ca+trupa+era+o+retea+de+prostututie%3A+Toate+eram+abuzate%21&utm_campaign=Interpromo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite