O întrebare care revine în actualitate: are România un președinte homosexual? Investigația unui jurnalist sibian în legătură cu Klaus Iohannis

Distribuie!by   Foarte multi sasi  au devenit homosexuali, mai ales dupa momentul emigrarii lor catre Germania, incepand in anii 70,80, cu precadere in anii 90. Motivele trecerii cum spun nemtii ” auf die andere Seite des Ufers”, trad. peste cealalalta parte a malului, o constituie in mare parte  frustrarea, neacceptarii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Foarte multi sasi  au devenit homosexuali, mai ales dupa momentul emigrarii lor catre Germania, incepand in anii 70,80, cu precadere in anii 90. Motivele trecerii cum spun nemtii ” auf die andere Seite des Ufers”, trad. peste cealalalta parte a malului, o constituie in mare parte  frustrarea, neacceptarii de catre comunitatea  de nemti a emigrantilor romani de etnie germana din Romania. Femeile frumoase nici gand sa se uite la vreun sas, roman sau tigan cum ii numeai germanii si atunci singura optiune sa aibe o relatie, o constituia trecerea de partea cealalta.

Un alt motiv de compromis, era sa prinda un serviciu bun, in politica, in televiziuni sau in posturi inalte si atunci sasii faceau orice sa capete postul. Se stie de mult ca in Germania, ca si in alte tari, in functii inalte se afla homosexuali care faciliteaza ridicarea in rang a celor care intretin relatii sexuale cu ei.


Nu doar sasii s-au compromis pentru o viata mai buna, insa marele soc al parintilor sasi, care credeau ca pleaca dincolo sa ofere o viata mai buna copiilor lor, era sa  constate ca socul cultural, frustrarea, neacceptarea a copiilor lor, numiti in anii 90 Aussiedleri, Ausläder, emigranti, ii impingea la depresii, boli psihice, epilepsie, cleptomanie si deviatiuni sexuale.

Teoretic daca ne uitam la cercurile dubioase ale lui Iohannis, inca de dinainte sa devina presedinte, pline de homosexuali, ne punem intrebarea, de ce sa fi intrat si Klaus in asta. El a ramas in Romania, avea o sotie destul de ok, parinti care ii trimiteau bani de case din Germania, ca sa nu il acuzam ca a vandut copii, desi homosexualitatea cu pedofilia sunt frati, de la una treci usor la cealalta. Cauza frustrarii sa fie  incapacitatea de a procrea? Sau pur si simplu lacomia dupa avere. Cercurile masonice sunt haznale de homosexuali si nu mai e niciun secret ca Iohannis face parte din loji masonice.


 

Un articol scris de jurnalistul de investigații Dan Tomozei despre o presupusă homosexualitate a lui Klaus Iohannis revine în actualiate, mai ales după ce președintele s-a opus vehement demersului Coliției pentru Familie de revizuire a Constituției, care a depus la Senat o propunere legislativă ce prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

Dan Tomozei este jurnalist de investigații, fondator al Ligii Jurnaliștilor din Sibiu și al publicației Dacii Liberi. De-a lungul carierei, Tomozei i-a acordat o atenție deosebită lui Iohannis, primul articol despre președinte fiind scris în 1998.

loading...

“Câți dintre românii care au ales președintele  ar mai fi votat la fel știind că trimit în fruntea țării un candidat suspectat gay? Că anturajul acestuia, din mediul economic, politic și mass-media, este constituit din membri ai comunității gay?”, scrie Dan Tomozei, care locuiește actualmente în China.

“Câtă vreme este președintele tuturor românilor, în fața cărora nu ar trebui să aibă secrete, președintele Klaus Iohannis ar trebui să ofere un răspuns public și simplu la întrebarea: dacă este sau nu gay? Este o problemă pe care președintele Iohannis trebuie să o lămurească, la fel de simplu și de clar cum trebuie să lămurească problema implicării în adopțiile de copii și afacerile imobiliare”, continuă ziaristul.

Presa a amintit despre o serie de apropiați ai lui Klaus Iohannis, cunoscuți homosexuali.

Guido Westerwelle, fost vicecancelar, ministru federal de externe și fost președinte al Partidului Liberal Democrat din Germania, a fost un cunoscut homosexual care traia intr-un parteneriat oficial cu alt barbat. A vizitat Sibiul si a fost vizitat de Iohannis in Germania. Vestea morții l-a devastat pe Iohanni, care a publicat un mesaj de condoleanțe pe Facebook. Oficial, Guido Westerwelle a murit de leucemie.

Bernd Fabritius, saș din Agnita, unde Iohannis a fost profesor de fizică, ajuns parlamentar în Germania, este și președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. Bernd Fabritius este și el un homosexual care trăiește într-un parteneriat oficial cu alt bărbat și este un apropiat al lui Klaus Iohannis.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/O-intrebare-care-revine-in-actualitate-are-Romania-un-presedinte-homosexual-Investigatia-unui-jurnalist-sibian-in-legatura-cu-Klaus-Iohannis-138315

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite