O mama tânără de 30 de ani s-a spânzurat într-un bloc ANL: Nu pot să îmi întreţin familia

Distribuie!by Asta e Romania ( lucrului bine facut), cea in care lumea se sinucide datorita nivelului mizerabil de trai, in timp ce politicienii si presedintele tarii se lafaie in vacante exotice de sarbatori. Ceea ce e mai revoltator la Iohannis, este ca a anuntat oficial ca isi va lua o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta e Romania ( lucrului bine facut), cea in care lumea se sinucide datorita nivelului mizerabil de trai, in timp ce politicienii si presedintele tarii se lafaie in vacante exotice de sarbatori. Ceea ce e mai revoltator la Iohannis, este ca a anuntat oficial ca isi va lua o vacanta, dar a ascuns si a tinut secret locul unde isi va petrece vacanta, ca sa nu se mai revolte lumea saraca din tara ca de Craciun, cand Iohannis a fost in Miami.

O tânără din Iaşi în vârstă de 30 de ani s-a sinucis luni. Fata a fost găsită fără suflare într-un apartament din blocurile ANL din cartierul Dacia. La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD.


Ea ar fi lăsat un bilet de adio, în care îşi explica gestul, menţionând că nu este capabilă să îşi întreţină familia.

În acelaşi bilet, femeia spunea că, în ciuda gestului ei, îşi iubeşte copiii şi soţul, scrie Ziarul de Iaşi.


Tragedia a avut loc ieri la amiază, când poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la unul din blocurile ANL din capătul cartierului Dacia, unde femeia a fost găsită în casă spânzurată de o ţeavă de la intrarea din apartament.

loading...

Iulia Crăciun, care locuia în blo­cul 4 ANL, la parter, a fost găsită moartă de medicii de la SMURD, care au resuscitat-o, dar care nu au putut la final decât să constate de­cesul.

Soţul femeii, profesor de ma­tematică la o unitate de învăţământ din Iaşi, nu se afla acasă când a avut loc nenorocirea. Nici vecini nu-şi explicau gestului femeii. „Ştiu că lucra la Xerox, şi atât. Soţul este profesor de matematică, probabil este şi el îngrozit de gestul soţiei. Aveau doi copii, unul de câţiva anişori şi un altul mai mare, parcă zece ani avea“, a spus un vecin.

http://www.romaniatv.net/o-tanara-de-30-de-ani-s-a-spanzurat-intr-un-bloc-anl_212935.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite