O Norvegie înfricoșătoare. Cinci copiii despărțiți în mod stalinist de părinții lor pentru ca sunt CRESTINI

Distribuie!by Pe internet circulă deja numeroase informații privitoare la familia Ruth și Marius Bondariu, ai căror copiii au fost „ridicați” din familia lor într-un mod care nu diferă prea mult de cel pe care ne-am aștepta să-l vedem aplicat mai degrabă într-un regim stalinist. În cazul de față,aparatciki sunt oficialii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe internet circulă deja numeroase informații privitoare la familia Ruth și Marius Bondariu, ai căror copiii au fost „ridicați” din familia lor într-un mod care nu diferă prea mult de cel pe care ne-am aștepta să-l vedem aplicat mai degrabă într-un regim stalinist. În cazul de față,aparatciki sunt oficialii de la Serviciul de „Protecția Copilului”, funcționari care s-au arătat mai mult decât bucuroși să-și justifice existența și lefurile despărțind în mod abuziv o familie, pe motiv de „creștinism radical și îndoctrinare”.

Mărturisesc că mi-e greu să recompun cu exactitate succesiunea evenimentelor despre care se scrie pe FB și pe diverse bloguri. În anumite privințe, relatările publicate pe internet diferă între ele, fiindcă, din nefericire, această istorie dramatică nu a beneficiat până în prezent de o abordare jurnalistică profesionistă. Nu avem, de pildă, un interviu cu cei doi soți și nici opinia oficială a celor de la „Protecția Copilului”.


Ce știm sigur este că Marius Bodnariu (cetățean de origine română) și soția sa, Ruth Johanne Bodnariu, de origine norvegiană, locuiesc de circa zece ani în Norvegia. Au cinci copii: Eliana, Naomi Matthew, John și Ezekiel (ultimul, în vârstă de trei luni).

Potrivit unor surse, luni 16 noiembrie, reprezentanți ai serviciului de „Protecția Copilului” („Barnevernet”), însoțiți de poliție, le-au luat pe Eliana și Naomi de la școală, apoi au descins la domiciliul familiei Bodnariu și i-au luat în custodie pe băieții mai mari (Matthew și John).


Dintr-o notă scrisă de Daniel Bodnariu (fratele lui Marius) și publicată de pastorul Cristian Ionescu (Chicago) pe contul său de FB, rezultă că în aceeași zi

pe mamă au arestat-o și dus-o la politie împreună cu Ezechiel bebelușul de 3 luni. Pe cei patru copii nu i-au mai văzut de atunci. Simultan poliția l-a arestat pe Marius la serviciu și l-au dus la poliție. Acolo au fost interogați toata ziua, fără posibilitate de comunicare cu familia. Telefoanele le-au fost luate, ca și cum ar fi fost niște criminali. Seara poliția a ajuns la concluzia că nu sunt violenți și că nu prezintă un pericol și le-au dat drumul acasă într-un fel de arest la domiciliu până la soluționarea cazului. Telefoanele le-au rămas la poliție. Li s-a spus să coopereze și pentru soluționarea mai rapidă a cazului să nu ia legătura cu vreun avocat sau cu vreo ambasadă.

Pe de altă parte, dintr-o relatare publicată în engleză, pe site-ul lui Timotei Dinică (AICI), rezultă că soții Bodnariu nu au fost arestați. Marius s-ar fi întors de la serviciu în urma unui apel telefonic efectuat de soție. Cei doi au mers împreună la postul de poliție pentru a cere lămuriri. Mai sigură este informația că pe 17 noiembrie micuțul Ezechiel a fost despărțit de mama sa.

Marius promptly came home from work to understand what was taking place and, together with Ruth, visited the police station and Barnevernet to resolve the situation. Because Ruth was crying and devastated by the events, Barnevernet and four policemen showed up at their family home on Tuesday, November 17, without any court order or documentation, and also took 3 month old Ezekiel on the stated grounds that the mother posed a danger to her child. On Wednesday, November 18, Barneverent notified Ruth that her kids were separated into two families and that the children already started integrating into their new lifestyle.

Din relatarea publicată de Daniel Bodnariu (pe pagina de FB a pastorului Cristian Ionescu) rezultă că evenimentele au continuat astfel:

Pe 18 noiembrie, Ruth și Marius au reușit sa ia legătura cu un avocat. Acesta le-a spus că au fost dezinformați și că au neapărat nevoie de intervenția ambasadei, că au dreptul să vadă toate actele și acuzațiile care le sunt aduse. Apoi, este un drept fundamental al mamei care alăptează să nu fie despărțită de copilul ei. Ulterior, „Protecția Copilului” i-a informat că bebelușul a fost dus la Bergen (la 3-4 ore distanță cu mașina), fiindcă nu era loc în localitatea lor.

Nu știu cum s-au desfășurat mai departe evenimentele. Jurnalistic este să obținem informații provenind direct de la surse (cei doi soți). De asemenea, trebuie obținut neapărat un punct de vedere al reprezentanților stalinistei instituții care funcționează sub numele de „Protecția Copilului”.

Găsesc situația de-a dreptul halucinantă și cred că ea ar constitui subiectul unei anchete de presă năucitoare. Ar fi un studiu de caz grăitor privitor la reflexele intolerante, hitleriste, ale unei instituții care pare să aibă puteri discreționare și o ideologie agresiv anticreștină. Acestmalaise e simptomatic pentru o întreagă societate virusată de o ideologie care se află la antipozi în raport cu creștinismul.

Ar trebui refăcut și filmul delațiunii care a pus în mișcare orwellianul aparat administrativ norvegian. Din câte înțeleg, reclamația a fost făcută de directoarea școlii în care învață unul dintre copiii familiei Bodnariu. Iar zeloșii aparatciki de la „Protecția Copilului” sunt cunoscuți ai celor doi soți.

Cu acordul lui Daniel Bodnariu (fratele lui Marius Bodnariu) redau mesajul scris de el in aceasta dimineata:

„Pentru a evita orice confuzii, voi face cateva clarificari legate de situatia familiei Bodnariu Ruth si Marius:

Initial am trimis un mail (18 noiembrie) pe toate adresele fratilor pe care le aveam, inclusiv pe adresa NEWSNET de unde a fost mai larg publicat. In acest mail am expus situatia asa cum o intelesesem eu din informatiile pe care la aveam la acea ora. Am trimis acel mail si lui Marius si dupa ce l-a citit mi-a spus mai clar cum au stat lucrurile. In consecinta, am revenit cu nou mail in care am adus o serie de clarificari.

Din aceste motive exista cateva deosebiri intre cele doua mail-uri. Ruth nu a fost lasata acasa cu bebelusul, ci a fost arestata si dusa la politie. Marius la fel. Nu a venit acasa de la serviciu, ci a fost arestat de la serviciu si dus la politie pentru interogatoriu. Comunicarea cu ei a fost foarte grea la inceput, pentru ca telefonul lui Marius era la politie.

loading...

Pentru a nu exista nici un dubiu in modul cum s-au desfasurat lucrurile Marius va clarifica cu detalii aceasta, dar zilele acestea nu au fost confortabile deloc pentru ei, in plus toate detaliile cazului nu pot aparea public deocamdata, pentru a nu le pune bete in roate in demersurile legale pe care ei le fac. Insa atunci cand se va putea, vor fi facute publice.

Pana atunci, Marius m-a rugat sa asigur eu, ca si frate al lui, o informare a situatiei pe masura ce aflu de la el noi date. Pentru a elimina confuziile voi mai prezenta inca o data sirul evenimentelor pe scurt:

– Luni 16 noiembrie – cele doua fete, Eliana si Naomi sunt luate de la scoala de Protectia Copilului si duse intr-un loc secret. Apoi Protectia Copilului impreuna cu politia vin acasa si ii iau si pe cei doi baieti Matei si Ioan, iar Ruth cu bebelusul Ezekiel este arestata si dusa la politie. De atunci si pana la aceasta ora nici Marius si nici Ruth nu au mai vazut pe cei patru copii mai mari. La politie, dupa mai multe ore de interogatoriu sunt lasati sa plece acasa impreuna cu bebelusul.

– Marti 17 noiembrie –  Protectia Copilului, insotita de patru politisti, vine acasa si ia bebelusul de trei luni de la mama, pentru ca au considerat mama ca fiind periculoasa. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii ca sunt dati la doua familii si ca s-au integrat foarte bine si ca nu le este dor de parinti.

– Miercuri 18 noiembrie –  s-au intalnit cu un avocat, care le-a spus ca aveau dreptul sa fie informati despre acuzatiile ce li se aduc si alte informatii legale, de asemenea au aflat ca mama care alapteaza are dreptul de a-si hrani bebelusul. Tot miercuri am reusit pentru prima oara sa vorbesc cu Marius cateva minute si din informatiile pe care le-am aflat am facut acel prim mail. Tot atunci au aflat si ca bebelusul a fost trimis in Bergen, oras aflat la o distanta de 3-4 ore cu masina de localitatea lor.

– Joi 19 noiembrie –  dupa alte demersuri legale au plecat spre Bergen sa-si vada bebelusul. Doar Ruth a putut sa stea cu el pret de doua ore.

– Vineri 20 noiembrie –  Ruth a putut sa-l vada din nou pe cel mic in Bergen (am inteles ca poate sa-l vada si azi 21 noiembrie, si maine).

Mai multe detalii nu pot sa dau pentru a nu afecta in sens negativ situatia lor; cert este ca s-au facut multe abuzuri, trecand chiar si peste legea lor care este si asa foarte dura. Ceea ce eu am scris pe scurt acum, este un lung calvar prin care au fost nevoiti sa treaca si nu poate fi descris pe deplin in cuvinte.

Denuntul de la care s-a pornit a cuprins, printe altele, acuzatia ca parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii.

– Luni 23 noiembrie –  este o zi importanta in care copiii mari vor fi audiati de “specialisti” si se va stabili daca tot ceea ce sustine Protectia Copilului reprezinta un caz de trimis in instanta sau nu. Daca nu sunt suficiente probe, atunci copiii ar trebui sa le fie dati acasa. Pentru asta ne rugam si noi. Dincolo de orice alte actiuni, important este ca parintii sa fie reuniti cu copiii lor.

Mentionez ca si din partea noastra, a familiei si a autoritatilor s-au facut demersuri si Dumnezeu a dat biruinta, toti vor sa ne ajute si lucrurile s-au miscat. Multumim tuturor celor ce s-au oferit sa ajute! Deocamdata cel mai mare ajutor pe care il puteti da ramane in rugaciune si post!

Pe aceasta cale vreau sa anunt ca deocamdata nu este nevoie de bani, nu s-au facut astfel de demersuri si nu sunt necesare!

Petitia a fost initiata de fr. Pastor Cristi Ionescu din Chicago si a strans peste 10.000 de semnaturi. Slava Domnului! A existat si aici o confuzie pentru cei ce nu stiu engleza, in sensul ca dupa ce petitia este semnata apare o pagina de donatie pentru site-ul petitiei! Unii frati, bine intentionati, au crezut ca donatiile se fac pentru Marius si Ruth. ceea ce nu este adevarat. Ne pare rau de aceasta neintelegere!

Am deschis o singura pagina de Facebook https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=nf  pentru cei ce folosesc aceasta retea sociala si care are ca unic scop indemnul la rugaciune si unitate pentru aceasta cauza a familiei Bodnariu Marius si Ruth, care trece prin incercare.

Orice alte dezbateri, acuzatii catre autoritati pe aceasta pagina sau pe altele legate de aceasta situatie nu aduc nici un beneficiu. Stiu ca este frustrant ca nu se dau detalii foarte multe, dar aceasta este in interesul familiei si vor fi date la momentul oportun. Eu personal simt ca “explodez” stiindu-le si vazand atata nedreptate, dar am incercat sa raman calm si sa respect dorinta lui Marius.

Va multumim inca odata pentru ajutor si sprijin in rugaciuni! Suntem o mare familie a Domnului Isus si El lucreaza pentru binele copiilor Sai!

Ruth si Marius au simtit in tot acest timp ca sunt sustinuti in rugaciune! Glorie Domnului Isus!”

Semnat Daniel Bodnariu

Ce vremuri traim, in care in cazul avorturilor nu intervine statul, dar in care parintii care isi cresc copiii in stil crestin, sunt arestati si maltratati de un stat ateu mizerabil.

Sursa: https://timoteidinica.wordpress.com/2015/11/21/ruth-si-marius-bodnariu-update/

https://vaisamar.wordpress.com/2015/11/20/o-norvegie-infricosatoare-cinci-copiii-despartiti-in-mod-stalinist-de-parintii-lor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Simbolismul soarele si luna de pe steagul sasilor si al secuilor este simbol masonic ce provine de la cavalerii templieri
Csalos (magh.) pronuntat CIOLOS înseamnă înșelător, cel care induce în eroare, care amăgește, care abuzează de buna credință a cuiva; și se citește …cioloș cu accent pe primul o.
Lucian Cornescu Ring- MASONUL din spatele politicienilor de dupa 90: in hotelul Triumf bagasem peste 100 de familii de canadieni care venisera in Romania sa adopte copii
POVESTEA FAMILIEI care NU-ȘI MAI CUMPĂRĂ MÂNCARE DIN SUPERMARKET, CI DIRECT DE LA FERMIERI!
BOMBĂ: Serviciile secrete implicate în MINERIADA din 13-15 IUNIE, în cooperare cu procurorii militari, vor muşamalizarea Dosarului Mineriadei | Bătăuşii din SRI au funcţii cheie azi
''Un grup mic de bogati'', CASA REGALA MASONICA, cei ce detin averile planetei si tin lumea in saracie !!
SANATATEA TA MENTALA TRECE PRIN STOMAC! VEZI CUM POTI INFLUENTA GANDUL PRIN CEEA CE MANANCI!
Jurnalistii din mass-media oficiala ( Fake News) isi dau arama pe fata ca sunt slugi care dezinformeaza la comanda: Emilia Şercan a plecat în lacrimi de la emisiunea Eugeniei Vodă
Furnizorul german de energie E-ON a fost amendat cu 10 mil. Euro in Anglia pentru ca insela clientii la facturi. Cand se va intampla asta si la noi?
Să vorbești frumos despre ceilalți!
Multi parinti nu sunt de acord cu religia in scoli, biserica, preotii, insa sa isi machieze copiii de HALLOWEEN DA!
TERIFIANT:Copii ucisi in ritualuri sataniste de catre casele regale, Soros s.a.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite