O plaja din Romania a fost inclusa in topul celor mai frumoase din lume! Vezi despre ce colt de rai este vorba!!

Distribuie!by Cine s-ar fi gandit vreodata ca o plaja din Romania va ajunge vreodata in top 10 cele mai frumoase din lume? Plaja Corbu, care inca nu este atat de cunoscuta romanilor, a fost inclusa intr-un top al celor mai frumaose bucati de rai cu iesire la mare. Mai sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
plaja corbu

Cine s-ar fi gandit vreodata ca o plaja din Romania va ajunge vreodata in top 10 cele mai frumoase din lume? Plaja Corbu, care inca nu este atat de cunoscuta romanilor, a fost inclusa intr-un top al celor mai frumaose bucati de rai cu iesire la mare.

Mai sunt doar cateva zile si se da startul oficial la sezonul de plaja, iar cei care nu vor sa fie luati pe nepragatite de 1 Mai au inceput deja sa caute locuri virgine unde sa isi petreaca prima sedinta de bronzat. Asa ca mai multi jurnalisti de la site-ul gipsy.ninja au verificat zeci de locatii de pe tot mapamondul, iar 10 dintre cele mai frumoase au fost clasate intr-un top al celor mai tari plaje de vazut in 2015.


Insulele Seychelles sunt situate pe primul loc
Insulele Seychelles sunt situate pe primul loc

Locul intai este in Insulele Seychelles

Cel mai frumos loc de pe planeta este localizat in Insulele Seychelles, mai exact la Anse Source d’Argent. Insula respectiva este extrem de inaccesibila, deoarece nu are aeroport, iar populatia de aici nu depaseste 2.000 de suflete.


loading...
Plajele din Australia sunt in topul preferintelor
Plajele din Australia sunt in topul preferintelor


Australia a ajuns pe locul doi

Una dintre cele mai mari insule, cu o plaja de peste sapte kilometri, ale Australiei este situata pe locul doi. Locul a primit chiar si titlul de cea mai frumoasa insula din Pacificul de Sud, iar peisajele de aici nu se mai gasesc nicaieri pe Pamant.

Cook Islands sunt un colt de rai
Cook Islands sunt un colt de rai

Locul trei, o insula din Pacificul de Sud
Un alt paradis sunt insulele Cook, tot din Pacificul de Sud. Insula Rarotonga este un adevarat colt de rai pentru amatorii de plaje virgine. De altfel, cei care au alcatuit topul atentioneaza potentialii doritori, ca odata ajunsi aici s-ar putea sa doriti sa ramaneti.

Plaja din Crobu a fost clasata pe locul 4
Plaja din Crobu a fost clasata pe locul 4

Plaja Corbu detine un demn loc patru
Singura plaja din Romania care a fost inclusa in acest top este cea de la Corbu, care este inca un mister pentru multi romani. Situata la doar 35 de kilometri de unul dintre cele mai aglomerat porturi din Marea Neagra, Constanta, acest loc este un adevarat paradis. Aici va asteapta 20 de kilometri de plaja virgina, iar la cateva minute puteti vedea cateva cetati construite acum mii de ani.

Locul cinci este ocupat de arhipelagul Derawan
Locul cinci este ocupat de arhipelagul Derawan
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/o-plaja-din-romania-a-fost-inclusa-in-topul-celor-mai-frumoase-din-lume-vezi-despre-ce-colt-de-rai-este-vorba.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite