O studenta romanca s-a sinucis in Londra pentru ca nu isi gasea rostul in lume | cine nu il urmeaza pe Iisus nu isi va gasi niciodata rostul | depresia este cauzata de demoni si de lipsa lui Hristos in viata ta!

Distribuie!by Fara Dumnezeu nu facem nimic in aceasta viata. Nu ne gasim nici macar rostul. Sa nu ne amagim ca prin sinucidere scapam de demonii care ne cauzau depresia in viata, nu, prin sinucidere te duci direct in dimensiunea lor. Sa ne rugam pentru aceasta fata, caci altceva nu mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fara Dumnezeu nu facem nimic in aceasta viata. Nu ne gasim nici macar rostul. Sa nu ne amagim ca prin sinucidere scapam de demonii care ne cauzau depresia in viata, nu, prin sinucidere te duci direct in dimensiunea lor. Sa ne rugam pentru aceasta fata, caci altceva nu mai e nimic de facut.

Vedeti ce inseamna cand familia nu traieste in armonie cu Dumnezeu, sunt atacati copii, iar in orase in care simbolul dragonului ( balaurului) este prezent pretutindeni, duhurile depresiei te bantuie mai tare, iti iau mintile si te fac sa recurgi la astfel de gesturi.


Daca aceasta tanara l-ar fi cunoscut pe Iisus si l-ar fi urmat, isi gasea implinirea, fericirea si putea sa ajute si pe altii sa scape de duhurile depresiei.

 

 

 

O studentă româncă s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la înălțime, în Catedrala Sf. Pavel din Londra. Este descrisă de familie și prieteni ca o tânără inteligentă, care studia pentru a deveni neurochirurg.


Mama îndurerată a tinerei Lidia Dragescu a declarat că fiica ei „era nemulțumită de lume, de viață, nu avea prieteni”, iar fratele ei geamăn a promis că nu-și va mai sărbători ziua de naștere niciodată.

Lidia avea 23 de ani, era o tânără foarte frumoasă, care se gândea, cândva, să devină fotomodel, era absolventa unei facultăți de business, dar urma un alt curs de biochimie, pentru a deveni medic.

Ea a murit miercurea trecută, după ce a plonjat în fața vizitatorilor catedralei din centrul Londrei, de la o înălțime de 30 de metri.

Mama ei, Isabela, a declarat că românca a căzut de la Galeria Șoaptelor din Catedrala Sf Pavel: „Era fericită și entuziasmată să înceapă o nouă carieră, cea de doctor. Își dorea cu disperare să devină chirurg”.

Doar că tânăra se lupta cu depresia. mama ei, de 44 de ani, a spus: „Era stresată, era tristă. Mi-a povestit despre tristețea ei, despre faptul că simte că nu își găsește locul în această lume”.

Lidia era și o talentată patinatoare și panistă și venea des la catedrală.

A lăsat un bilet de adio mamei și altul pentru turiștii și angajații care urma să fie martori ai morții ei, relastează The Sun.

Iată ce scria în bilet, conform sursei citate:

„Este normal să fii supărată, dar nu fi pentru mine, sunt mai bine acum, sunt într-un loc mai bun. Fac asta pentru mine, ca să scap. Tot trecutul și tot prezentul îmi dau dureri de cap. Vă va fi foarte greu fără mine o vreme, dar apoi veți fi ok. Gândiți-vă că acum sunt într-un loc mai bun. Ți-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuie să scap și abia aștept să ne întâlnim în partea cealaltă. Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine, ne vedem când veți fi bătrâni. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot”.

loading...

Lidia, fratele ei geamăn Vlad, și Gabriel, fratele lor de 16 ani, au venit în Marea Britanie din România, cu mama lor, în urmă cu cinci ani. Familia s-a stabilit în  Romford, în estul Londrei.

Lidia era o studentă eminentă, dar extrem de timidă, scrie publicația The Sun.

„Nu prea avea prieteni, dar era frumoasă, inteligentă, amabilă, generoasă și făcea totul pentru familia ei. Cărțile ei sunt încă pe raft. Petrecea multe ori pe zi citind: Sigmund Freud, Rudolf Steiner, Voltaire. Mi-am pierdut cel mai bun prieten”, a spus mama fetei.

Vlad este atât de îndurerat încât abia poate vorbi și a jurat că nu-și va mai sărbători niciodată ziua de naștere.

Confrom polițiștilor londonezi, Lidia era studentă la Facultatea de Business de la Universitatea Metropolitană din Londra. Într-o declarație dată publicității, familia a scris: „Fiica și sora noastră era cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură și blândă, un suflet dintr-o altă lume. Ne ajuta mereu, orice avea împărțea cu noi, ne punea pe noi mereu pe primul loc. O iubim și o vom iubi mereu. Pentru Lidia, lumea a fost un loc rău pentru a trăi”.

Moartea ei este tratată ca o sinucidere, fără niciun dubiu. Paramedicii au sosit la fața locului în câteva minute, după căderea care s-a produs la ora 10.30, dar nu au reușit s-o salveze.

O declarație publică pe siteul catedralei descria „șocul pe care îl simțim ca o comunitate apropiată, în special pentru cei dintre noi care am fost martori și am răspuns la acest incident. Îi păstrăm în gândurile noastre și pe vizitatorii din catedrală din momentul respectiv”.

„Ne gândim și ne rugăm în special pentru femeia care a murit și pentru cei apropiați ai ei, care o iubeau și aveau grijă de ei”.

Galeria Șoaptelor este renumită în rândul vizitatorilor din întreaga lume și se numește așa pentru că poți să șoptești lângă pereții ei și să te auzi în cealaltă parte a bisericii, prcizează sursa citată. Catedrala a fost construită în secolul al 17-lea, după planurile arhitectului Sir Christopher Wren.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite