O super-transformare: o baracă muncitorească a devenit o superbă locuinţă

Distribuie!by Yahoo News/casadex.ro – O baracă muncitorească, transformată într-o superbă locuinţă de familie O casă ridicată în 1940 pentru muncitorii unui şantier naval a primit o nouă faţă în urmă cu şase ani. Casa, construită iniţial în orăşelul american Vanport, a fost serios afectată de inundaţiile din 1948. A fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
  • O baracă muncitorească, transformată într-o superbă locuinţă de familie

    Yahoo News/casadex.ro – O baracă muncitorească, transformată într-o superbă locuinţă de familie

O casă ridicată în 1940 pentru muncitorii unui şantier naval a primit o nouă faţă în urmă cu şase ani.


Casa, construită iniţial în orăşelul american Vanport, a fost serios afectată de inundaţiile din 1948. A fost însă salvată şi transportată pe râu până pe o insulă, une a devenit un centru în care vânătorii de gâşte veneau să îşi declare vânatul, scrie casadex.ro.

Peste alţi câţiva ani, case de lemn a fost reabilitată în vederea închirierii către vânători ori turişti.


Casa avea să îşi găsească cei mai buni proprietari posibili în anii 2000, atunci când fosta baracă de muncitori a fost cumpărat de un arhitect specializat în construcţii ecologice, Yianni Doulis, şi de soţia acestuia, designerul de interioare Jessica Helgerson.

Baraca muncitoreasca transformata in locuinta

Alături de casă, cei doi soţi au cumpărat şi două hectare de teren.

Noi proprietari nu au dorit să extindă locuinţa, aşa că amprenta la sol a rămas de 50 de metri pătraţi. Însă, la interior, pentru optimizarea spaţiulu, au fost unite bucătăria, livingul şi zona de servire a mesei.

loading...

Pentru placarea pereţilor de interior, a fost folosit lambriu alb, reciclat, obţinut din lemnul unor vechi grajduri cumpărate odată cu proprietatea.

Pentru a separa aria de zi de baie şi dormitorul copiilor, în locul unui perete obişnuit a fost construită o bibliotecă.

Camera copiilor (familia are 2 copii) se află în extremitatea opusă bucătăriei şi are două paturi supraetajate, un dulap retractabil montat pe roţi şi un pat de două persoane, pentru prietenii care le rămân în vizită peste noapte.

Dormitorul matrimonial a fost amenajat deasupra băii, dressingului şi camerei copiilor, într-un fel de mini-mansardă, spre care se face accesul cu ajutorul scării din lemn de nuc.

Acoperişul casei este unul ecologic, izolat şi îmbrăcat într-un strat de pământ pe care au fost plantate ferigi şi muşchi de pădure.

În apropierea casei, cei doi soţi au construit un solar de 100 de metri pătraţi în care cultivă legume bio.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe https://www.facebook.com/BrasovCorona

Sursa: Yahoo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

FERMIERII STRĂINI care ÎNCASEAZĂ SUBVENȚII URIAȘE pe TERENURI din ROMÂNIA!
IMAGINI HALUCINANTE cu un senator în Parlament / VIDEO
VIDEO: Modalitatea care va scapă de impozitul la masina si va da dreptul la liberă deplasare fără rovigneta| Imprastiati informatia sa afle toata lumea!!!
Omul care a depus plangere la DNA impotriva Guvernului Grindeanu, detine 4 ONG-uri sorosiste si surpriza apare in poze cu Nicusor Dan!!!
VIRAL: Aseara la Cheile Bicazului
S-a descoperit energie stocată doar în părul uman care confirma din nou fizica cuantica: viata dupa moarte
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.
Angajata Facebook: Oamenii ar putea comunica telepatic in mai putin de 10 ani | Tehnologia se pregateste sa cucereasca ultimul bastion al intimitatii: gandurile oamenilor.
Războiul rece s-a mutat în România. Prima bătălie pe interesele austriece din industria lemnului
MII DE OAMENI AU RENUNTAT LA OCHELARI URMAND ACESTI 7 PASI SIMPLI!
Maternitatea Brașov, locul în care pacienții sunt tratați cu "umilință și batjocură". Fosta jurnalistă Petronela Rotar povestește experiența cu medicii "semizei": Să mă lase să mor, dacă le dă mîna. Îmi vine să fac reclamații peste tot
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite