O tragedie aviatica asemanatoare cu cea din Ucraina s-a petrecut in urma cu 25 de ani si in tara noastra! Romanii au doborat la Revolutie in 1989 un avion de pasageri cu o racheta!

Distribuie!by O tragedie aviatica asemanatoare cu cea din Ucraina s-a petrecut in urma cu 25 de ani si in tara noastra! Romanii (adica “agenturli” de specialitate) au doborat la Revolutie in 1989 un avion de pasageri cu o racheta! Tragedia aviatica din Ucraina readuce in actualitate o masura stupida a Armatei Romane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O tragedie aviatica asemanatoare cu cea din Ucraina s-a petrecut in urma cu 25 de ani si in tara noastra! Romanii (adica “agenturli” de specialitate) au doborat la Revolutie in 1989 un avion de pasageri cu o racheta!


Tragedia aviatica din Ucraina readuce in actualitate o masura stupida a Armatei Romane din ziua de 28 decembrie 1989! La scurt timp dupa decolare, o cursa Tarom a fost doborata de o racheta! Nu a existat nici un supravietuitor.

 

 

Asa arata avionul AN-24 al Tarom, prabusit la data de 28 decembrie 1989

La 28 decembrie 1989, la trei zile dupa executia sotilor Ceausescu, intr-un moment cand Revolutia romana se stingea, democratia fiind considerata castigatoare in fata comunismului, Armata romana comitea o crima oribila!
O aeronava Antonov An 24 a Tarom, inmatriculata YR-BMJ, pornea intr-o cursa umanitara spre Belgrad. “La bord era un singur pasager (n.r fotoreporterul britanic Ian Harry Perry). La controlul bagajelor i s-a cerut sa trimita geanta la cala, insa el a refuzat. Avea multe casete video“, a rememorat Aurelia Grigore, fosta insotitoare de bord a Tarom, o legenda a aviatiei romanesti, supravietuitoare a doua prabusiri.
La intoarcerea in tara, aeronava urma sa transporte sange necesar transfuziilor ranitilor din timpul Revolutiei.
La scurt timp dupa decolarea de pe Aeroportul Otopeni, avionul s-a prabusit la 55 de kilometri de Capitala in padurea Malinoasa de pe raza comunei Visina, din judetul Dambovita. Nu a existat nici un supravietuitor. Echipajul era compus din Ioan Chifor, comandant de bord, Valter Jurcovan, copilot, Mihai Moldoveanu, instructor de zbor, Gelu Cristea, mecanic de bord, Elena Marghidan, insotitoare de bord si Petre Banica, insotitor de bord.
Valter Jurcovan inlocuise un coleg care nu reusise sa ajunga la timp. Dupa ani si ani, sotia sa stewardesa Doina Jurcovan avea sa tina locul altei colege care trebuia sa plece in cursa Bucuresti-Bruxelles, prabusita la 31 martie 1995 la Balotesti. Singurul lor fiu, Bogdan, care visa sa devina pilot precum tatal sau, si-a gasit sfarsitul la 1 mai 2001, electrocutat intr-un parc din Bucuresti.

loading...

Valter JurcovanA fost doborat pentru ca la bord se afla un spion cu 14 casete video de la Revolutie si trebuia sa dispara”, declara presei in 1995 Cezar Jurcovan (n.r. si el fost aviator), tatal pilotului disparut. Rudele celorlalte victime disparute in 1989 au primit amenintari atunci cand au incercat sa afle de ce s-a prabusit aeronava.
In 2006, un raport oficial prezenta o ipoteza greu de crezut: gheata depusa pe fuselaj. Una dintre rudele victimelor a primit intre timp un raspuns halucinant din partea autoritatilor, in care scria negru pe alb ca aeronava Antonov a fost doborata de o racheta.
De altfel, la 12 kilometri de locul prabusirii exista baza militara de la Boteni, unde existau rachete antiaeriene.
Cazul e mai actual ca niciodata, intrucat in urma cu doua zile, un avion de pasageri al Malaysia Airlines cu 295 de persoane la bord a fost doborat in Ucraina de o racheta antiaeriana
.

 

Sursa:http://www.wowbiz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

CINE CONDUCE OPERATIUNEA DE MUSAMALIZARE DUPA TRAGEDIA DIN COLECTIV?
Organizatii sprijinite de George Soros
Chirurgul - geniul - crestin Pesamosca care a salvat zeci de mii de copii romani de la moarte prin metode miraculoase
L-AI VACCINAT? Foarte rău! Acum pune mîna și CURĂȚĂ-L, ELIBEREAZĂ-I CREIERUL DIN GHEARELE METALELOR GRELE! CHELARE METALE GRELE = ELIMINARE DIN ORGANISM DAR MAI ALES DIN CREIER A METALELOR GRELE. VINDECARE AUTISM!!!
Cum ne pacaleste SATANA si astazi: totul a inceput cu un sarpe si un pom cu mere (globuri)
Maleficent – ce se ascunde în spatele unei poveşti întoarse pe dos
Dr. Călin Georgescu: Proiectul înseamnă întoarcerea la Hristos. Vreau ca poporul român să trăiască în demnitate și prosperitate, să NU mai fie sluga nimănui, să păstrăm linia neamului. UE pentru moment este un maldăr de cioburi
Israel: Al TREILEA razboi mondial a inceput
Dumitru Constantin Dulcan, neurolog: „Orice gând negativ ne face rău şi nouă, şi Universului. Ne trezim cu tot felul de eczeme, de tumori şi ne întrebăm cum au venit. Uite aşa au venit, din ceea ce vorbim, din ceea ce gândim, din ceea ce simţim şi ceea ce facem.“
Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“
Alexandru Macedonski - cum l-a cantat pe diavol marele poet: Imn la Satan
Părintele care și-a prevăzut SFÂRȘITUL ne-a avertizat: “Cerul se va închide și nu veți mai avea de unde lua CREDINȚĂ”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite