Oameni de stiinta de top din guvern refuza sa isi vaccineze copiii

Distribuie!by Cat de socant este ca in New Mexico districtul scolar, cu cea mai mare rata de studenti, oameni titrati, se opteaza pentru a nu vaccina? Foarte multi locuitori ai acestei comunitati sunt parinti care lucreaza in laboratoarele guvernamentale Los Alamos si au facut cerecetari stiintifice elaborate chiar si despre […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat de socant este ca in New Mexico districtul scolar, cu cea mai mare rata de studenti, oameni titrati, se opteaza pentru a nu vaccina?

Foarte multi locuitori ai acestei comunitati sunt parinti care lucreaza in laboratoarele guvernamentale Los Alamos si au facut cerecetari stiintifice elaborate chiar si despre solutii de combatere a virusului HIV.


Mass media continua sa loveasca in parintii anti-vaccinare, invocand in special motive de necercetare, insa in cazul acestui aspect tace mass-media. De ce oare?

Top Government Scientists Refuse to Vaccinate Their Children

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mai e doar puțin timp, salvați-vă!!! Sosirile, episodul 53, Babilonul
Experiment stiintific care demonstreaza ca gandurile si intentiile pot modifica lumea fizica din jurul nostru
Cum face un italian milioane de € din calatoriile romanilor care muncesc in strainatate
Academicianul Nicolae Breban: Andrei Pleşu a fost secretar al Partidului Comunist Român iar Liiceanu asistent. După ’90 umblau după miliardele lui Soros. SRI ce zice? INTERVIU EXPLOZIV
ANCHETĂ Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani
How To Instantly Stop A Migraine Using Just One Ingredient
Dr. Edith Kadar - DE CE NE IMBOLNAVIM? Te-ai intrebat vreodata de ce tu si celalalt nu?
Constructia pe verticala – o adevarata conspiratie pentru a dezechilibra energetic, mental, emotional si spiritual oamenii indepartandu-i de pamant! Dovezi stiintifice care demonstreaza ca omul trebuie sa aiba contact permanent cu Pamantul!
SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Intreaba-ti preotul despre Noua Ordine Mondiala | Daca iti va spune ca e o teorie a conspiratiei schimba biserica!
ITALIA. PROCES CARE A DURAT 3 ANI, ÎN URMA CĂRUIA AU RECUNOSCUT VACCINUL CA FIIND DREPT CAUZA PRINCIPALĂ A MORȚII UNUI COPIL Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Italia. Proces care a durat 3 ani, în urma căruia au recunoscut vaccinul ca fiind drept cauza principală a morții unui copil
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite