Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor

Distribuie!by Fericirea este întotdeauna tăcută şi simplă. Ea nu atrage atenţie prin lipsă de modestie sau laudă exagerată. În acest sens, venim cu o statistică anuală a ONU, care ne prezintă starea fericirii la nivel mondial. Încă din 2011, în fiecare an se iniţiază studii privind nivelul de fericire a oamenilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fericirea este întotdeauna tăcută şi simplă. Ea nu atrage atenţie prin lipsă de modestie sau laudă exagerată. În acest sens, venim cu o statistică anuală a ONU, care ne prezintă starea fericirii la nivel mondial.

Încă din 2011, în fiecare an se iniţiază studii privind nivelul de fericire a oamenilor, la scară globală. Da, e un adevăr absolut!


Savanţii, în colaborare cu psihologi au elaborat tehnologii strategice, care definesc situaţia psihologică a oamenilor, în raport cu condiţiile lor de viaţă, referindu-se ulterior la legătura dintre rezultatele investigaţiilor şi propriile presupuneri teoretice.

Astfel, în anul 2017 s-a elaborat următorul Top a 10 ţări, ai căror cetăţeni, se bucură de o prosperitate spirituală deosebită. Acestea sunt:


1. Norvegia;

2. Danemarca;

3. Islanda;

4. Elveţia;

5. Finlanda;

6. Olanda;

7. Canada;

8. Noua Zeelandă;

9. Australia;

10. Suedia

Aceste ţări continuă să-şi păstreze locul în cadrul acestui top mai bine de 10 ani.

Haideţi să analizăm motivul acestui fenomen. Dincolo de starea economică progresistă, de condiţiile de viaţă şi de sistemul politic, cu adevărat calitativ, savanţii au mai menţionat şi un alt lucru comun pentru toate aceste state. Cetăţenii acestor ţări preferă vestimentaţia simplă, lipsită de fast. Luxul este privit ca ceva absolut nepotrivit pentru rutina zilnică a acestor oameni.

Ţările care reprezintă monopolurile mondiale ale industriei modei, precum sunt Franţa, Italia şi Spania se află la sfârşitul listei din cele 157 de ţări analizate, în acest context.

Deşi la prima vedere pare că acest factor ar fi secundar şi incapabil să explice lipsa de fericire a oamenilor, greşim. Vestimentaţia reflectă atitudinea generală a societăţii asupra valorilor materiale.

loading...

Cetăţenii ţărilor din topul de mai sus au acceptat ideea că detaliul vestimentar nu este, nici într-un caz, o premisă a fericirii sau a sănătăţii psihologice. El este doar o stare efemeră. În schimb, ei atrag o atenţie deosebită altor lucruri, care sunt mult mai utile pentru lumea lor interioară.

Voi ce credeţi despre asta? Care este influenţa vestimentaţiei noastre zilnice asupra stării noastre spirituale?

Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un medic român din Monaco a fondat o asociaţie care vine în ajutorul pacienţilor români din ţară, care nu îşi permit operaţii în străinătate
Acuzații ȘOCANTE. Șeful Inspecției Judiciare din CSM, MASON în adormire. Nu a „suflat” nimic în declarația de interese
Doctor in chimie: Toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populatia
Înregistrare Ghiță: ''Colectiv, o diversiune". Despre Condrea: ''se furnică pielea pe mine"
Patapievici: Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie sa ne debarasam
Sara Alecu, elevă româncă, lăudată de Corriere della Sera: Face ravagii la examenele de la Manzoni
Oribil: Sute de CADAVRE au fost găsite într-o GROAPĂ la un orfelinat din SCOTIA | din nou se confirma "teoria" ca orfelinatele sunt surse pentru pedofilii si elita regala din societatile secrete!
Lucian Mandruta critica si ridiculizeaza tinerii romani care nu vor sa mearga in razboi
Nu sunt conspiratii ci realitati traite de toti care s-au perindat pe la Casa Alba: FANTOMELE CELEBRE CARE BÂNTUIE CASA ALBĂ DE SUTE DE ANI
Un cunoscut om de afaceri italian denunță ipocrizia occidentului: Cei 150 de copii morți în masacrul din Kenya valorează mai puțin decât cei 12 morți de la Charlie Hebdo? Liderii politici care au strigat JE SUIS CHARLIE acum au tăcut
VIDEO! Clubul mortii a gazduit un ritual satanic in Saptamana Patimilor! S-au dat foc la cruci intoarse si s-a facut baie in sange de animal! A fost invocat Diavolul
Nicole Kidman către toți americanii: Trebuie să îl susținem pe președintele ales Donald Trump. Lăsați-l să muncească!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite