Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor

Distribuie!by Fericirea este întotdeauna tăcută şi simplă. Ea nu atrage atenţie prin lipsă de modestie sau laudă exagerată. În acest sens, venim cu o statistică anuală a ONU, care ne prezintă starea fericirii la nivel mondial. Încă din 2011, în fiecare an se iniţiază studii privind nivelul de fericire a oamenilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fericirea este întotdeauna tăcută şi simplă. Ea nu atrage atenţie prin lipsă de modestie sau laudă exagerată. În acest sens, venim cu o statistică anuală a ONU, care ne prezintă starea fericirii la nivel mondial.

Încă din 2011, în fiecare an se iniţiază studii privind nivelul de fericire a oamenilor, la scară globală. Da, e un adevăr absolut!


Savanţii, în colaborare cu psihologi au elaborat tehnologii strategice, care definesc situaţia psihologică a oamenilor, în raport cu condiţiile lor de viaţă, referindu-se ulterior la legătura dintre rezultatele investigaţiilor şi propriile presupuneri teoretice.

Astfel, în anul 2017 s-a elaborat următorul Top a 10 ţări, ai căror cetăţeni, se bucură de o prosperitate spirituală deosebită. Acestea sunt:


1. Norvegia;

2. Danemarca;

3. Islanda;

4. Elveţia;

5. Finlanda;

6. Olanda;

7. Canada;

8. Noua Zeelandă;

9. Australia;

10. Suedia

Aceste ţări continuă să-şi păstreze locul în cadrul acestui top mai bine de 10 ani.

Haideţi să analizăm motivul acestui fenomen. Dincolo de starea economică progresistă, de condiţiile de viaţă şi de sistemul politic, cu adevărat calitativ, savanţii au mai menţionat şi un alt lucru comun pentru toate aceste state. Cetăţenii acestor ţări preferă vestimentaţia simplă, lipsită de fast. Luxul este privit ca ceva absolut nepotrivit pentru rutina zilnică a acestor oameni.

Ţările care reprezintă monopolurile mondiale ale industriei modei, precum sunt Franţa, Italia şi Spania se află la sfârşitul listei din cele 157 de ţări analizate, în acest context.

Deşi la prima vedere pare că acest factor ar fi secundar şi incapabil să explice lipsa de fericire a oamenilor, greşim. Vestimentaţia reflectă atitudinea generală a societăţii asupra valorilor materiale.

loading...

Cetăţenii ţărilor din topul de mai sus au acceptat ideea că detaliul vestimentar nu este, nici într-un caz, o premisă a fericirii sau a sănătăţii psihologice. El este doar o stare efemeră. În schimb, ei atrag o atenţie deosebită altor lucruri, care sunt mult mai utile pentru lumea lor interioară.

Voi ce credeţi despre asta? Care este influenţa vestimentaţiei noastre zilnice asupra stării noastre spirituale?

Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

După 10 ani de UE, România se afundă în sărăcie. A crescut numărul televizoarelor alb-negru, iar peste jumătate din populație nu are acces la canalizare
Bebeluş imbolnavit prin spitale| depopularea continua, e clar ca si dezinfectantii sunt in continuare apa de ploaie| Ministerul Sanatatii se ocupa de alte lucruri precum vaccinarea!!!
Un jurnalist îl critică EXTREM de dur pe Iohannis, pentru anularea recepției de 1 decembrie: Fă-te că-i respecți pe milioanele de ostași căzuți ca să existe țara asta, s-o poți tu așterne la picioarele cui te-a pus vătaf peste 20 milioane de sclavi
Cat plateste Casa Regala chirie pe palat la RAPPS dupa moartea regelui de e secret? 1 leu simbolic?
16 surprinzatoare utilizari domestice pentru ceapa
RĂZBOI CLIMATIC?! ŞEFUL METEOROLOGILOR: Dacă te uiţi la HĂRŢILE pe IULIE şi AUGUST, te apucă FRICA!
Oamenii spun ca postez prea mult despre politica: imi pare rau, am uitat ca retelele de socializare sunt doar pentru lucruri importante precum fotografii cu mancare, sau pisici. In orice caz postati un nou selfie!!!
S-a demonstrat științific: copilul tău va fi întotdeauna o parte din tine
Harta pe judeţe a celor mai mari companii. Firmele străine domină trei sferturi din ţară | iar romanii pleaca la munca in strainatate din cauza salariilor de mizerie!
Suedia: După poligamie, „tineretul” cere legalizarea incestului și a necrofiliei
Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată
Jahbulon- demonul la care se inchina masonii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite