Oamenii de stiinta au ramas uimiti de faptul ca un preot ortodox din Etiopia vindeca SIDA cu apa sfintita!!!! Unor bolnavi le-a iesit testul negativ dupa primul tratament!!!!

Distribuie!by Cercetatorii ruși au fost primii care au observat faptul că apa înregistrează tot ce se întâmplă în apropierea sa. Apa are o memorie proprie, păstrând în structura sa până și emoțiile umane . Ceva mai târziu, Masaru Emoto a observat că prin congelarea apei distilate se obțin cristale hexagonale. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cercetatorii ruși au fost primii care au observat faptul că apa înregistrează tot ce se întâmplă în apropierea sa. Apa are o memorie proprie, păstrând în structura sa până și emoțiile umane .
Ceva mai târziu, Masaru Emoto a observat că prin congelarea apei distilate se obțin cristale hexagonale. Dacă apa a fost blestemată/ înjurată/ certată, cristalele se sparg, în timp ce la congelarea agheasmei se obțin frumoase forme cristaline, structurate în modele complexe.
Apa deține proprietatea unică de a-și modifica structura și proprietățile sub influențta mediului. Prin epitaxie (creștere orientată a unor cristale- etimologic din gr. epi=deasupra, pe; și tasein=a aranja – n.n.), cristalele de gheață iau forma moleculelor substanței cu care intră în contact, structuri care rămân în memorie chiar și atunci când apa nu mai conține nici o moleculă din acea substanță. Apa recepționează, înregistrează și transmite influențe din mediul inconjurator, influente care pot fi de natură materială, energetică sau spirituală, fără a se modifica chimic. Apa ne transmite sentimentele, rugaciunile, dar și minciunile, din aproape în aproape, la distanțe mari, prin sistemul denumit hidrosferă, utilizând drept vehicul clusterele dinamice.
Rep:Cum se explică acest lucru științific domnule profesor ?
Prof. Ștefan Brăgărea: Membranele celulare mediază procese biologice prin inserții, transport și fuziuni la interfețele lipide/ apă, a se vedea Biophysical Journal 91; 2532-2542, Octombrie 2006. Difuziunea moleculelor în celulă este determinată de solubilitatea lor în lipide, moleculele hidrofobe mici traversând mai ușor membranele celulare decât ionii , potrivit regulii lui Overton. Transportul propriu-zis implică mecanisme complexe și purtatori, denumiți chaperone, proteine descoperite în anii 1990, cu rol complex, printre altele și de transport membranar, precum și căile fizice prin care se produce. Forța implicată este denumită forța de hidratare, cu periodicitate dependentă de dimensiunile moleculei. Conformația unei molecule proteice este determinată de interacțiunea gruparilor cu sarcina electrică cu apa și ionii învecinați, în stări metastabile, supuse deformarilor și acțiunii câmpurilor de energie. Capacitatea catalitică a enzimelor se manifestă în aceste stări metastabile, cu dipolmomente mari, capabile de deplasari colective, de rearanjări și – implicit – cu stabilizarea stărilor metastabile. Aceste stări devin excitate de către radiații electromagnetice la frecvențele potrivite și modifică cinetica proceselor enzimatice.
Rep: E mult mai clar acum … Să înțelegem că apa, banala apă, a devenit de o vreme încoace un obiect de studiu intens pentru lumea științifică ? Poate fi acesta un prim pas în înțelegerea importanței agheasmei ?
Prof. Ștefan Brăgărea: Cu adevărat apa devine un obiect de studiu tot mai interesant. Trebuie să știtiți că fizica cuantică consideră emoțiile ȘI drept particule fizice cu existență în Univers și acțiuni asemănătoare feromonilor, fiind în măsură să modifice elemente ale lumii fizice care ne înconjoară. Emoții induse – inclusiv muzica – în apropierea recipientelor cu apă determină modificări de structură moleculară, perfect observabile prin congelare. Iar dacă simple emoții/ muzica, pot influența un recipient care conține apă, acestea vor influența corespunzator și organismele vii, care conțin cca. 70% apă. Oamenii au folosit agheasma din timpuri imemoriale pentru vindecări, noroc, prosperitate, amplificarea conexiunilor spirituale, tocmai datorită capacității apei de avea memorie – iar în cazul agheasmei – o memorie benefică.
Rep: Să încercăm să clarificăm în câteva cuvinte importanța apei si a structurii ei pentru sistemele biologice, atât ca mediu cât și ca vehicul pentru informație. Exemplele ar fi binevenite…
Prof. Ștefan Brăgărea: Am să vă dau exemplu doctorului Luc Montagnier, ulterior laureat al premiului Nobel. Totul a debutat prin observația, efectuată acum 14 ani, că filtratele culturilor de Mycoplasma iși păstrează capacitatea de infectare a limfocitelor în absența celulelor. În filtrate diluate au fost decelate semnale electromagnetice de frecventa ultra-joasă între 500-3000 Hz, identice cu cele emise de către ADN-ul bacterian. Ulterior, studiile au fost extinse la adhesina din M. pirum, Escherichia coli, retrovirusuri, virusul hepatitei sau cel gripal. Toate aceste nanostructuri lipide de membrane, ribozomi, proteine, au putut fi refăcute din ADN si ADN-polimeraza, apa și semnalul corespunzator, în celule gazdă. Moleculele intercomunică prin semnale electromagnetice și declanșează procesele biochimice aferente, fără a necesita alte semnale.
Bruce Lipton a descris influența emoțiilor asupra proceselor celulare umane. Celulele încărcate cu dragoste acționează ca sisteme deschise, sunt în continuă dezvoltare și tind către perfecțiune. Cele încărcate cu emoții negative – frică, tristețe, răutate, furie, vinovăție – actionează ca sisteme închise, cu funcții blocate. Angelina Malakovskaia a studiat apa după binecuvantare prin rugaciune și semnul Sfintei Cruci. Rugăciunea a mărit densitatea optică a apei în domeniul UV. Apa sfințită de către un preot nu mai prezintă mișcare browniană, are o structură puternică și stabilă, astfel încât 10 ml de agheasmă vărsată peste 60 l de apă obișnuită îi aduc celei din urmă proprietățile celei sfințite.
Rep: Apa înmagazinează emoții, transmite informații… Dar organismele vii ?
Prof. Ștefan Brăgărea: După Piotr Gariaev și Vladimir Poponin moleculele de ADN – antene electromagnetice ideale – contribuie și la stocarea informației. Fiecare ființă este un element de legătura în lanțul nesfârșit al transmiterii de informație și o sursă de informarii noi, astfel că o emoție, un gând, un cuvânt rostit devine parte integrantă a mediului informațional universal. Astfel apa devine poluată informațional, dar este înzestrată și cu capacitatea de autopurificare prin rugăciune, gânduri bune, iubire și recunoștința. Prin depoluare, apa își poate menține structura de bază – de a menține viața.
Apa distinge nivelul de credință al oamenilor. Numărul bacteriilor patogene din apă scade la rostirea rugăciunii Tatal Nostru și la semnul Sfintei Cruci – cu mult mai mult decât la aplicarea de energii radiante. Dar atenție: Semnul Sfintei Cruci, făcut neglijent, nu produce rezultate notabile…
Anterior, grupul coordonat de catre Devyatkov demonstrase modificările suferite de către organisme unicelulare la iradiere cu microunde de anumite frecvențe și intensitați mici. Raspunsul biologic nu era dependent de intensitatea semnalului – peste un anumit prag – ci de frecvența, specifică pentru fiecare organism, a se vedea Journal of Physics – Conference Series 329/2011. Interacțiunea nu implică schimburi de energie, ci corelații mediate de către fază. Astfel au fost descoperite fenomenele sincrone Jung care apar numai la organismele vii. Acestea explică terapeuticile holistice și psihoterapiile, caracterizate prin absența schimburilor de energie.
Rep: Dacă ați deschis acest subiect delicat, al terapiilor holistice, vă invit și vă rog să-l abordăm didactic pentru cititorii noștri.
Prof. Ștefan Brăgărea: În tradiția metodelor de vindecare orientale apar relațiile interfazice produse în organismele vii. Spre exemplu în Japonia Hado reprezintă capacitatea înascută de transformare pentru orice formă de viață. Shiatsu este apăsarea degetului, iar Hado Shiatsu constituie o abordare terapeutică bazata pe conexiuni cu caracter empatic, de rezonanță între faze. Starea meditativă elimină haosul fazic, tunează fazele terapeutului și pacientului și le tunează pe amândouă la mediu. Cantitativ legea Weber-Fechner stabileste proporționalitatea răspunsului unui organism viu cu logaritmul stimulului. Stimuli extrem de mici induc ample răspunsuri orientate către interior.
Câmpurile coerente (fazele) sunt înglobate în regiunile coerente ale apei care înconjoară lanțurile macromoleculare lungi – microtubulii mediului celular – sau cele de colagen ale mediului extracelular. Faza de câmp care traversează învelișurile de apă din jurul lanțurilor este denumita Qi – principiul vieții – iar învelișurile coincid cu meridianele din tradiția orientală. Sănătatea unui organism depinde de capacitatea sa de a construi o fază definită la parcurgerea vicisitudinilor vieții. Faza se poate modifica sub acțiunea stimulilor externi – autoreparare, Hado – sau a ideilor care constituie manifestari coerente ale unui creier coerent. Terapeutul acționează ca parte a Dublului pacientului (transfer), sau opus (contra-transfer). Boala este o pierdere de coerență și declanșează procese de refacere. Dacă structura chimică a organismului se modifică prea mult, organismul devine incapabil să intre în rezonanță cu apa și devine necesară o refacere chimică, a se vedea spre exemplu lucrarea realizată de E Del Giudice și colaboratorii – The interplay of biomolecules and water at the origin of the active behavior of living organisms – în Journal of Physics, Conference Series 329/2011.
Rep: Să revenim la agheasmă. Exista efecte biologice demonstrate clinic ?
Prof. Ștefan Brăgărea: Există indicii foarte serioase. Spre exemplu in 2006 Marina Walker Guevara a publicat prin International Consortium of Investigative Journalists descrieri de vindecari ale bolnavilor de SIDA efectuate de catre preotul etiopian orthodox Atnafu Betseha, in varsta de 32 de ani, preot al Bisericii Sfintei Marii. Acesta efectueaza zilnic si gratuit cu bune rezultate 700-800 tratamente de 13 ani.

loading...

Cititi aici mai multe in limba engleza, interviu cu preotul ortodox etiopian https://www.icij.org/projects/divine-intervention/holy-water-cures-even-hiv


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite