OAMENII RELIGIOSI NU SUFERA DE DEPRESIE

Distribuie!by Persoanele credincioase si cele care au o latura spirituala dezvoltata sunt ferite de riscul depresiei. Acestea sunt concluziile unui studiu care sugereaza o asociere intre calitatea tesutului cerebral si spiritualitate. Oamenii religiosi cu adevarat, cei care cred in divinitate, au o mai buna rezistenta a creierului in fata depresiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Persoanele credincioase si cele care au o latura spirituala dezvoltata sunt ferite de riscul depresiei. Acestea sunt concluziile unui studiu care sugereaza o asociere intre calitatea tesutului cerebral si spiritualitate.

Oamenii religiosi cu adevarat, cei care cred in divinitate, au o mai buna rezistenta a creierului in fata depresiei intr-un mod fizic, spun oamenii de stiinta. Studiul a dovedit ca unele din convingerile noastre sunt reflectate in creier. Creierul este un organ extraordinar, care nu doar controleaza, dar care este controlat, influentat si mobilizat de starile noastre de spirit. Unul din beneficii fiind un risc mai scazut de a dezvolta depresie. De asemenea, cercetatorii de la Universitatea Columbia au descoperit ca persoanele cu un risc crescut de depresie au cortexul mai subtire in comparatie cu cei cu un risc scazut de a dezvolta aceasta tulburare.


Aceasta dovada fizica, anatomica mai explica rezistenta speciala a celor credinciosii crestini, puterea de a depasi momentele grele si potentialul lor succes. Cercetatorii au descoperit ca importanta religiei sau spiritualitatii pentru un individ – dar nu mersul la biserica de dragul de a merge, ci credinta sincera face ca oamenii sa fie mai puternici psihic, mai rezistenti si, implicit, mai sus pozitionati social si economic.

loading...

Daca vrei, aceasta este o dovada ca religia influenteaza direct viata oamenilor, dar detaliul care face diferenta este onestitatea credintei.


Oamenii religiosi nu suferea de depresie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite