Obama e primul castigator al premiului Nobel pentru pace, dupa ce a bombardat 7 tari

Distribuie!by E interesant cat de ipocrita e lumea si cum toata lumea se face ca ploua ( lumea insemnand mass-media controlata) cu privire la Premiul Nobel pentru Pace pe care presedintele Obama l-a primit, dupa ce a bombardat 7 tari: Afghanistan: In ciuda faptului ca s-a anuntat de mult incheierea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

E interesant cat de ipocrita e lumea si cum toata lumea se face ca ploua ( lumea insemnand mass-media controlata) cu privire la Premiul Nobel pentru Pace pe care presedintele Obama l-a primit, dupa ce a bombardat 7 tari:

Afghanistan: In ciuda faptului ca s-a anuntat de mult incheierea razboiului din Afghanistan, totusi a ramas o prezenta semnificativa a armatei americane in aceasta tara. Un atac nu mai putin de luna trecuta, a omorat 12 oameni, relateaza televiziunile Iraniene.


Irak: Guvernul American a condus peste 5000 de atacuri aeriene, peste Irak si Siria, doar in anul trecut.

Libia: Cand Uniunea Europeana a atacat tara in timpul razboiului civil, americaniiau destabilizat tara cu spriji militar si de armament, in special in eliminarea lui Gaddhafi, in 2011. Acum ISIS a preluat puterea acolo si tara este intr-un colaps total.


Pakistan: Atacurile cu drone sunt foarte frecvente in Pakistan, unde birourile de Jurnalism au estimat ca doar 4% dintre victime sunt mebri Al-Qaida. Atacurile tip drona au inceput inca din administratia lui Bush, insa au crescut dramatic in administratia lui Obama.

Somalia: Peste 100 de trupe americane au stationat in Somalia din anul 2007, relateaza agentia de presa Reuter, anul trecut. In septembrie americanii au lansat atacuri aeriene din nou aici, omorandu-l pe Ahmed Godane, liderul grupului Al Shabbab, de acre SUA sustinea ca e in coalitie cu Al-Qaida.

Siria: SUA si-a reinnoit campania de bombardare luna trecuta, cu avioane ce pleaca din baze din Turcia, fiind o incercare esuata de a apara “Divizia 30 “, incercare prin care americanii sustin ca antreneaza rebeli moderati sirieni.

loading...

Yemen: Legaturile americane dezvaluite de WikiLeaks, dezvaluie ca americanii au permis atacuri aeriene care au inceput sub Bush, dar au continuat vertiginos sub Obama, atacuri prin care multi civili au fost lichidati.

Per ansmablu, SUA a atacat 14 tari predominant musulmane din 1980 pana acum. Suma totala a mortilor ar fi ca. 4 milioane de arabi musulmani si crestini. Toate atacurile acestea americane au dat nastere la grupari extremiste gen ISIS care au incurajat sectele, care la randul lor au generat alte nenorociri si propagarea bombardamentelor din partea americanilor.

Obama Was First Nobel Peace Prize Winner To Bomb 7 Countries

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite