Oferim credit bancar in schimbul sufletului nemuritor- este oferta reala a unei banci letone KONTORA

Distribuie!by Ai fi in stare sa iti vinzi sufletul pentru un credit bancar? In Letonia, unde criza a facut mai multe ravagii decat in restul Europei, a aparut o banca numita Kontora al carei reprezentant public este Viktor Mirosiichenko, 34 de ani, care pretinde ca este ateu :)))) Oamenii trebuie sa […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ai fi in stare sa iti vinzi sufletul pentru un credit bancar?

In Letonia, unde criza a facut mai multe ravagii decat in restul Europei, a aparut o banca numita Kontora al carei reprezentant public este Viktor Mirosiichenko, 34 de ani, care pretinde ca este ateu :))))


Oamenii trebuie sa semneze un cotract pe care scrie foarte mare PACT, iar clientul trebuie sa fie de acord si sa scrie: “Cedez acest suflet al meu nemuritor”. Mirosiichenko sustine ca datornicii nu vor fi hartuiti de recuperatori de credite daca nu vor putea sa returneze suma, nu se cer documente la semnarea contractului, doar semnatura si numele mic.

“Daca nu reusesc sa restituie banii, ce pot sa faca? Decat sa ramana fara suflet”, spune Mirosiichenko reporterilor agentiei Reuters.


Purtand ochelari de soare, un costum negru si un tricou cu inscriptia bancii de credite KONTORA, Mirosiichenko afirma ca acest lucru este cat se poate de serios.

loading...

Compania letonă Kontora desfăşoară deja de ceva timp aceasta campanie neobişnuită, prin care propune cetăţenilor letoni credite în schimbul sufletului. Pentru obţinerea unui credit în valoare de până la 5.000 de laţi (7000 euro), doritorii semnează un contract în care este stipulat: „Iau credit în valoare de…în condiţiile care mi-au fost aduse la cunoştinţă, sub gajul esenţei mele nemateriale, adică al sufletului meu nemuritor”. Termenul de acordare a creditului este între 3 şi 90 de zile, iar în primele 3 zile nu se percepe dobândă. În cazul în care creditul este contractat pe un termen mai lung, dobânda este de 1 procent pe zi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Laptele primeste o lovitura grea din partea unui reputat nutritionist, care nu este vegetarian: Ar trebui sa reconsideram rolul laptelui in nutritie
O femeie din Sudan riscă să fie executată din cauza religiei sale
SUA: O şcoală renunţă la adresarea cu băieţi şi fete. Copiii vor fi PINGUINI PURPURII. Motivul acestei decizii demente
SOCANT: Iata gasca lui Iohannis prin care s-a imbogatit in ultimii 25 de ani
Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !
Fața nevăzută a Castelului Peleș: Regina Elisabeta a organizat ședințe de spiritism care l-au speriat pana si pe Carol I
Discurs electrizant şi “sinucigaş” al candidatului la preşedinţia SUA, Donald Trump: “Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la Washington şi din întreaga lume!” Probabil că va fi asasinat în scurt timp…
Vezi aici cine sunt europarlamentarii romani care au VOTAT în favoarea căsătoriilor HOMOSEXUALE |ca sa stiti pe cine VOTATI!
De la homosexualitate la pedofilie e doar un pas, pentru ca in antichitate homosexualitatea provenea din pedofilie
Scrisoarea emotionanta a unei eleve pentru presedintele Klaus Iohannis face inconjurul internetului! “Voi parasi tara pentru ca nu pot evolua! Muncesc de la 13 ani pentru ca altfel nu puteam trai. Oamenii mor rand pe rand si urmam si noi”
VIRAL pe net: o băbuță ortodoxă o pune la punct pe o jurnalistă care venise să investigheze dacă „era nevoie de atâta biserici în sat” în doar 1 minut și jumătate
Ce a fost găsit în poșeta Elenei Ceaușescu după execuție. Ce avea mereu soția lui Nicolae Ceaușescu asupra ei
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite