OFICIAL: Guvernul a aprobat EXPLOATAREA gazelor de sist in Baile Felix

Distribuie!by loading... Asta se intampla cand lumea voteaza si pune in functii proslavitori ai lui Lucifer a.k.a. masoni: Statiunea Baile Felix, cunoscuta pentru izvoarele sale de apa termala, risca sa devina un dezastru ecologic, dupa ce Guvernul Ponta a aprobat acordul de concesiune pentru exploatarea gazelor de sist in zona. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Asta se intampla cand lumea voteaza si pune in functii proslavitori ai lui Lucifer a.k.a. masoni:

Statiunea Baile Felix, cunoscuta pentru izvoarele sale de apa termala, risca sa devina un dezastru ecologic, dupa ce Guvernul Ponta a aprobat acordul de concesiune pentru exploatarea gazelor de sist in zona.

Potrivit hotararii, care a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, Guvernul a aprobat acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul 3 Baile Felix de catre East West Petroleum Corporation, o companie canadiana.

Articolul 1

Se aproba Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si East West Petroleum Corp., in calitate de concesionar, prevazut in anexa*) care face parte integranta din prezenta hotarare._____*) Anexa nu se publica, fiind clasificata potrivit legii.

loading...

Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, aprobat potrivit art. 1, intra in vigoare la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Sursa: Monitorul Oficial, Hotararea Nr. 887 din 14.11.2013

Potrivit realitatea.net, aceeasi companie a mai obtinut acordul Guvernului Ponta pentru exploatarea gazelor de sist in perimetrele 8 Biled si 7 Periam din judetul Timis.

Presa locala sustine ca acordurile ar permite exploatarea eventualelor zacaminte de gaze de sist de la Baile Felix, dupa ce la Oradea au avut deja loc o serie de manifestari anti-exploatare de gaze de sist.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro