OFICIAL: Guvernul a aprobat EXPLOATAREA gazelor de sist in Baile Felix

Distribuie!by Asta se intampla cand lumea voteaza si pune in functii proslavitori ai lui Lucifer a.k.a. masoni: Statiunea Baile Felix, cunoscuta pentru izvoarele sale de apa termala, risca sa devina un dezastru ecologic, dupa ce Guvernul Ponta a aprobat acordul de concesiune pentru exploatarea gazelor de sist in zona. Potrivit hotararii, care a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, Guvernul a aprobat acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul 3 Baile Felix de catre East West Petroleum Corporation, o companie canadiana. Articolul 1 Se aproba Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, incheiat intre Agentia […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta se intampla cand lumea voteaza si pune in functii proslavitori ai lui Lucifer a.k.a. masoni:

Statiunea Baile Felix, cunoscuta pentru izvoarele sale de apa termala, risca sa devina un dezastru ecologic, dupa ce Guvernul Ponta a aprobat acordul de concesiune pentru exploatarea gazelor de sist in zona.

Potrivit hotararii, care a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, Guvernul a aprobat acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul 3 Baile Felix de catre East West Petroleum Corporation, o companie canadiana.

Articolul 1

Se aproba Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si East West Petroleum Corp., in calitate de concesionar, prevazut in anexa*) care face parte integranta din prezenta hotarare._____*) Anexa nu se publica, fiind clasificata potrivit legii.

Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, aprobat potrivit art. 1, intra in vigoare la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Sursa: Monitorul Oficial, Hotararea Nr. 887 din 14.11.2013

Potrivit realitatea.net, aceeasi companie a mai obtinut acordul Guvernului Ponta pentru exploatarea gazelor de sist in perimetrele 8 Biled si 7 Periam din judetul Timis.

loading...

Presa locala sustine ca acordurile ar permite exploatarea eventualelor zacaminte de gaze de sist de la Baile Felix, dupa ce la Oradea au avut deja loc o serie de manifestari anti-exploatare de gaze de sist.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro