Olivia Steer- concluzie dupa ce o fetita a murit din cauza ca “nu ar fi fost vaccinata”. Cauza reala sunt INFECTIILE INTRASPITALICESTI nu ce minte mass-media oficiala!!!!

Distribuie!by Ministerul Sanatatii incearca iar printr-o propaganda mizerabila sa impinga agenda vaccinarii, inventand cu ajutorul mass-mediei, tot felul de stiri mincinoase ca ar muri copii datorita faptului ca nu ar fi vaccinati, fara sa vina cu detalii, nume concrete, insa musamalizeaza cauza reala a deceselor din spitale, survenite in urma […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul Sanatatii incearca iar printr-o propaganda mizerabila sa impinga agenda vaccinarii, inventand cu ajutorul mass-mediei, tot felul de stiri mincinoase ca ar muri copii datorita faptului ca nu ar fi vaccinati, fara sa vina cu detalii, nume concrete, insa musamalizeaza cauza reala a deceselor din spitale, survenite in urma infectiilor intraspitalicesti.

 

Olivia Steer stârnește iar revoltă după ce o fetiță din Craiova a murit din cauză că nu a foct vaccinată împotriva rujeolei.


Fosta vedetă de la PRO TV contestă datele oficiale de vineri potrivit cărora pe teritoriul României există mai multe focare de infecţie cu rujeolă. Până acum, opt copii nevaccinați au murit.

„Sa ne aducem aminte ca si actorul Toni Tecuceanu murise oficial – dupa cum anuntau toate canalele media isterizate – de gripa porcina, pina cind s-a demascat minciuna reprezentantilor din sanatate si s-a aflat cauza reala a decesului: infectiile intraspitalicesti. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese sa sperie populatia, ca sa vinda niste vaccinuri. Ca azi.

Inainte de a da crezare oricarei rastalmaciri legate de varicela si vaccinurui, propagate de oficiosul numit hotnews, ar fi util oricui sa reciteasca micul indrumar de manipulare a maselor, de mai jos”, a scris Olivia Steer, pe Facebook.


loading...

Mesaj REVOLTATOR al Oliviei Steer, sotia lui Andi Moisescu, dupa MOARTEA fetitei bolnava de rujeola!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite