Om politic: In Romania producatorii straini de vaccinuri prin agentii lor au imprastiat rujeloa ARTIFICIAL si INTENTIONAT in favoarea marilor companii farmaceutice

Distribuie!by O analiză a unui cunoscut om politic afirmă că Institutul Cantacuzino falimentat intenționat, infestarea cu rujeolă s-a făcut ARTIFICIAL de către agenţi București, 19 apr — Sputnik. “Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de altă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O analiză a unui cunoscut om politic afirmă că Institutul Cantacuzino falimentat intenționat, infestarea cu rujeolă s-a făcut ARTIFICIAL de către agenţi


București, 19 apr — Sputnik. “Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de altă parte îi înfundăm ani grei în pușcărie pe ăia de-l comercializează pe piața neagră, pentru că umblă cu o… otravă… Trăiască tâmpirea poporului spre beneficiul șmecherilor transnaționali!”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat Ninel Peia, una dintre cele mai vocale prezențe politice.

Într-un editorial publicată pe site-ul “Știri pe surse”, Ninel Peia titrează radical: “Legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii”. Statul român lucrează împotriva propriilor cetăţeni, afirmă Peia, dând ca exemplu recenta hotărâre a ministrului sănătății, Florin Bodog, de a acuza în penal părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii, în sensul interpretării acestui refuz ca “rele tratamente împotriva minorilor”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.


Folosind un limbaj virulent, Peia îl acuză pe ministru de dictatură dar și că lucrează în favoarea unor interese private. Trecând însă la partea de analiză pe un caz concret, cel al epidemiei de rujeolă, Peia vorbește de situația din România, unică în Europa: în 2017 s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, 17 pacienți decedând. “În ce stat european se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde!”, scrie Peia.

“Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbolnăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării”, a afirmat fostul deputat.


loading...

“Cui i-ar mai fi benefică?”, întreabă Peia, care și răspunde imediat — “producătorilor acelor vaccinuri, care după sufocarea bastionului românesc de la Cantacuzino, sunt numai mari companii farmaceutice”. Peia consideră că “șmecherii transnaţionali şi uneltele lor locale, unele bine înfipte în Ministerul Sănătăţii” sunt, de fapt “agenţii care au împrăștiat rujeola”.

Vaccinare împotriva gripei
© SPUTNIK/ ИГОРЬ ЗАРЕМБО

Trecând la analiza vaccinului, Paia citează surse din sănătate, care declară că “vaccinul în sine nu este dăunător, ci CONSERVANŢII care i se adaugă”. Dar, arată Peia, conservanţii reprezintă 49%.

“Printre substanţele din conservanţi regăsim formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, aluminiu şi tiomersal. Ştiţi ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare!”, dezvăluie Ninel Peia.

Peia consideră că în țara noastră nimeni nu se mai ocupă de sănătatea copiilor, iar în cazul modificării legii după viziunea ministrului Bodog, părinții vor mai avea un cuvânt de spus. “Ca într-un regim al terorii, următorul pas ar fi să ne ia pruncii chiar de la naştere, să-i crească statul cum vrea el”, scrie Peia.

În finalul analizei, Ninel Peia face câteva dezvăluiri și despre ministrul Bodog și despre activitatea acestuia.

“Ştiaţi că Ministrul Bodog a fost beneficiar de fonduri Norvegiene prin 2002? Da, alea care se dau numai cu aprobarea lui Soros. Sau că în Guvernarea PDL-Boc-Băsescu era mare Director în Ministerul Sănătăţii şi lucra la legea vacinării obligatorii? Şi multe altele!!! Oare câte conserve are Soros în România???!!!”, încheie Ninel Peia editorialul.

SURSA: https://m.ro.sputnik.md/society/20170419/12239814/romania-socant-mercur-copii.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?
Donald Trump: Progresiştii "Au cheltuit 7 milioane de dolari ca să mai numere odată voturile în Wisconsin şi să afle că m-au furat cu 131 de voturi. Au arătat că fiecare vot contează: 7 milioane de dolari pentru 131 de voturi"
Activistă LGBT: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe
Toti utilizatorii Facebook ar putea cere daune de cate 12500 de dolari in urma furturilor de date spun expertii
PRIMUL DOCTOR CARE VORBESTE DESPRE LEGATURA DINTRE VACCINURI SI IMBOLNAVIREA BEBELUSILOR DIN ARGES!
Ei sunt oamenii care au construit cel mai frumos drum din lume: Transfagarasanul. Veteranii constructori s-au reintalnit dupa 40 de ani
Ministrul Sanatatii la B1TV acuza ca jumatate dintre medicii unui spital din Bucuresti nu vor sa se vaccineze antigripal invocand ca ar avea alergie la vaccin! Ati inteles cine trebuie doar sa se vaccineze? Populimea
Mesajul unui român din Teleorman catre Nicușor Dan: „Noi suntem ăia care vă spălăm vasele din crâșmele bune prin care umblați, noi vă punem în farfurie și noi vă ducem gunoiul pe care-l aruncați dimineața când mergeți la birou în Pipera sau în Parlament”
L-AI VACCINAT? Foarte rău! Acum pune mîna și CURĂȚĂ-L, ELIBEREAZĂ-I CREIERUL DIN GHEARELE METALELOR GRELE! CHELARE METALE GRELE = ELIMINARE DIN ORGANISM DAR MAI ALES DIN CREIER A METALELOR GRELE. VINDECARE AUTISM!!!
28 august 1916 Primul Razboi Mondial: Germania declara razboi Romaniei | Casa Regala a Romaniei i-a obligat la sacrificiu pe taranii romani, analfabeti si fara drept de vot, carne buna de tun
Ambasadorul SUA la ONU: Avortul NU este un drept. Atitudinea pro-viață „nu este partizană” politic
KLAUS IOHANNIS, SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ŢEBEA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite