Ophiuchus –al 13-lea semn zodiacal exclus pentru ca este un martor în stele, care confirmă ceea ce spune Biblia despre profeția vremurilor din urma.

Distribuie!by Ophiuchus –al 13-lea semn zodiacal exclus pentru ca este un martor în stele, care confirmă ceea ce spune Biblia despre  profeția vremurilor din urma.   Să ne uităm peste umărul lui Satan pentru a vedea planul lui așa cum este descris în stele . Pentru că în toata aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ophiuchus –al 13-lea semn zodiacal exclus pentru ca este un martor în stele, care confirmă ceea ce spune Biblia despre  profeția vremurilor din urma.

 

Să ne uităm peste umărul lui Satan pentru a vedea planul lui așa cum este descris în stele . Pentru că în toata aceasta modificare cosmica , care va avea loc în vremurile din urmă , avem , de asemenea, o constelație a 13-a , care descrie mai departe ceea ce se apropie .


 

Inițial plasat pentru a descoperi planul lui Dumnezeu înaintea  Cuvântului scris , Satana a deturnat  Zodiacul in forma astrologiei moderne .

Să ne uităm la ambele semne  biblice și oculte : Ophiuchus – un martor în stele , care confirmă ceea ce se vorbește în Biblie , în ceea ce privește  profeția vremurilor din urma .


Multe civilizatii antice a avut un al 13-lea semn zodiacl , avem un zodiac de 12 semne în lumea noastră de astăzi. Acest semn al 13-lea s-a aflat intre Scorpion si Sagetator  si se numește Ophiuchus .

Ophiuchus iese din ruptura întunecata dintre Scorpion si Sagetator . Fiecareia dintre cele douăsprezece seminții ale lui Israel i-a fost dat unul din semnele zodiacale ca simbol al lor . Scorpionul a fost semnul dat  seminției lui Dan , care se spune că este tribul din care va iesi Antihristul  . Acum , semnul egiptean pentru Scorpion a fost șarpele . Daniților li s-a parut ofensiv  , astfel ca și -au schimbat simbolul din șarpe in dusmanul natural al șarpelui , vulturul , cu un banner cu dungi roșii și albe . Seminția lui Dan și a lui Iuda s-au spus că ar fi un ” pui de leu ” . Pe scurt : ambele ar fi triburi care ar deveni națiuni separate, dar totuși parte a planului și providențaei lui Dumnezeu . Iuda a devenit Iudeea unde Mesia a venit ca  împlinire a profeției din Geneza  si Dan a devenit o națiune simbolizata prin șarpele preschimbat în vultur – cu 13 state de colonii , 13 stele , si o placa cu dungi roșii și albe .

 

Sagetator ul, care este o himeră ( hibrid uman animal ) este simbolizat îndreptat catre o
bresa, in așteptare, pentru ca liderul său să apară . Aceasta bresa, deschizatura , se afla între Sagetator si Scorpion cunoscut a sub numele de ” The Dark Rift ” ( Gaura neagra), unde se afla centrul galaxiei Calea Lactee. In aceeași locație în care se află Ophiuchus . Ceea ce ei numesc o ” utopie ” , vom numi ultimii 7 ani ai Necazului cel Mare ( Apocalipsa) , un iad literal pe pământ .

 

Sa urmarim un pasaj biblic despre unul care va veni din această zonă întunecată :

 

Apocalipsa 17:8 Fiara pe care ai văzut-o era, şi nu mai este. Ea are să se ridice din Adânc şi are să se ducă la pierzare. Şi locuitorii pământului, ale căror nume n-au fost scrise de la întemeierea lumii în Cartea Vieţii, se vor mira când vor vedea că fiara era, nu mai este, şi va veni.

Acest text din Scriptură se refera la  Antihrist ca un om care a fost în viață , a murit și se întoarce la viața din abis ca vindecator la această lume pentru toate relele sale într-o perioadă de mare necaz .

 

Din ocultism , putem vedea că ele prevestesc  un vindecator ,  purtătorul unui sarpe, care a vindecat șarpele aducandu-l  înapoi la viață dupa ce a avut un cap retezat . El este purtătorul iluminarii , științei , înțelepciunii și cunoașterii . Un mesager rapid , protector și zeul comerțului și mafurilor . Acestea sunt toate atributele lui Satana și Antihrist .

 

Ophiuchus este un termen grecesc care înseamnă ” deținătorul șarpelui ” .

loading...

 

Ophiuchus în cele mai vechi timpuri ale panteonului egiptean a fost un doctor faimos . El era zeul de vindecare , protecție , și dătătorul de înțelepciune și cunoaștere . Acest lucru sună la fel ca șarpele din Grădina Edenului . Ophiuchus este purtătorul șarpelui , care se spune că a luat și vindecat șarpele mort al cărui cap a fost tăiat . El este, de asemenea , cunoscut ca zeul de trecere în condiții de siguranță și de moarte . Acest lucru este aluzie la unul care va veni din această zonă întunecată .

 

În panteonul grec aceeași constelație și zeu este Hermes , purtător de iluminare și de vindecare . El este la fel ca Mercur în panteonul roman , care este , de asemenea, zeul comerțului și mesageriei rapide .

 

Simbolul medical a fost creat de la această constelație : Cei doi șerpi răsuciti pe un stâlp cu aripi de zbor mai sus . Acesta este același simbol care naziștii credeau ca e un mesaj criptat de tehnologie . Prin luarea elementul  mercur și plasarea acestuia într-un ciclotron, ar exploda  ajungându-se la viteze relativiste care ar crea o cantitate intensa de energie electro-magnetica , care ar putea îndoi  timpul și spațiul – tehnologie  care o folosesc pentru a face un OZN .

 

Tradițiile biblice spun că Ophiuchus este Josif , un tip de figura lui Hristos . Iosif, în ciuda multor adversitatati a fost bătut , vândut în sclavie , acuzat pe nedrept , și aruncat în închisoare . Cu toate acestea, el a devenit mana dreapta a Faraonului și a oferit familiei sale resurse în timpul unei perioade de foamete oribilă .

 

Isus , fiind bătut , respins  și pus la moarte a îndeplinit de bună voie misiunea Sa ca Mielul lui Dumnezeu de a lua și de a face o cale pentru noi . Și în ciuda respingerii noastre El S-a oferit în acest fel .

 

Acum, cand se apropie cele mai rele timpuri Isus a gasit o modalitate de a ne supraveghea . Și cel mai mare dintre toate semnele , regele real al regilor , Domnul domnilor vine să pună capăt lui Satan și sa preia fraiele .

 

Isus a spus în Luca 21:28 :

 

Și când veți vedea ca aceste lucruri încep să se întâmple , apoi priviti în sus  și să vă ridicați capetele , pentru că izbăvirea voastră se apropie .

 

În limba a privi in sus înseamnă, literal,  a permite vântului să umple velele . Ridicat înseamnă să știi că esti foarte stimat .

 

Ce poetic ne spune Iisus :

 

“Ca vântul Duhului Sfânt sa te motiveze sa știi că ești iubit , ingrijit , și protejat prin Tatal Tau Ceresc . ”

Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 8:38-39

 

Vă rugăm dragă persoană , creștin sau nu , sa credeti aceste cuvinte . Aceasta este speranța ta , aceasta este promisiunea ta . Suntem pe cale sa intram în momentele cele mai periculoase din istoria tuturor timpurilor . Dar, nu uitati așa cum Isus ne spune ,

 

” Iată , Eu sunt cu voi în toate zilele , până la sfârșitul lumii . ”

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite