Opinia cutremurătoare a lui Zicu despre tragedia din Colectiv. Din ce perspectivă vede drama. Eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice”

Distribuie!by Tragedia de vineri seara, de la clubul Colectiv din Bucureşti, a născut diferite puncte de vedere şi în rândul sportivilor români. Unii dintre ei au transmis pe paginile de socializare mesaje de susţinere familiilor îndoliate sau familiilor celor răniţi, iar alţii au dezvoltat subiectul dramei de lângă Pasajul Mărăşeşti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tragedia de vineri seara, de la clubul Colectiv din Bucureşti, a născut diferite puncte de vedere şi în rândul sportivilor români. Unii dintre ei au transmis pe paginile de socializare mesaje de susţinere familiilor îndoliate sau familiilor celor răniţi, iar alţii au dezvoltat subiectul dramei de lângă Pasajul Mărăşeşti dând diferite interpretări. Ianis Zicu, actual fotbalist al echipei FC Timişoara, s-a ciocnit în tinereţe de fel şi fel de oameni şi de situaţii în cluburile de noapte pe care le frecventa. După un timp şi-a schimbat radical modul de viaţă şi a încercat să-şi canalizeze energia doar pe fotbal. Vizibil afectat de cele petrecute vineri seara, la Bucureşti, machidonul în vârstă de 32 de ani şi-a aşternut gândurile pe pagina sa de facebook.

“CONDOLEANŢE! Mă doare sufletul pentru toţi cei care suferă în aceste momente grele (suferinţa familiilor implicate este enormă şi nu poate să fie alinată de rândurile noastre pe facebook). Dar eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice. Cei tineri nu se pot “distra” şi bucura de viaţă până când nu ajung inconştienţi în cluburi. Abia atunci au impresia că viaţa este frumoasă. Ei nu înţeleg că viaţa este perfectă în fiecare zi. Atunci cand te trezeşti şi eşti sănătos, trebuie să îi mulţumeşti LUI DUMNEZEU pentru acest cadou divin: viaţa.


De foarte mulţi ani nu am mai intrat în cluburi. Auzind că sunt cluburi care bagă în maşinile de gheaţă tot felul de “substanţe” şi atunci când îţi pui gheaţă în paharul de apă, suc sau alcool se topeşte gheaţa şi ceea ce bei devine drog pentru toată seara. Având impresia după că este cel mai “cool” club existent. Astăzi cei care deţin aceste cluburi care dau licenţele de funcţionare (Guvernul conduce tot) o să declare trei zile de doliu naţional. Şi uite aşa o tragedie mai mare acoperă tragedia poliţistului de la rutieră care a murit acum câteva săptămâni.

loading...

Dar cele două drame au în comun un singur lucru. Organizarea proastă în orice instituţie românească şi faptul că noi, oamenii de rând, suntem doar “combustilbil” pentru elită (puterea care conduce lumea). Şi faptul că orice licenţă se poate lua fără minimul de siguranţă existent în Uniunea Europeană pe care o tot invocăm. Revenind la cei tineri care se simt…emo..hipsteri..high…etc…Ar fi bine să nu uite că sunt oameni şi să lupte pentru viaţă zi de zi, aşa cum luptă să trăiască toţi cei bolnavi de cancer”.


Potrivit Mediafax, acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv din Capitală, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost rănite într-un incendiu izbucnit în timpul unui concert, este Alin Anastasescu.  Acţionarul principal al Colectiv Club SRL, firma care deţine clubul în care s-a produs tragedia, este Alin Anastasescu, acesta mai având alţi doi asociaţi. Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu menţionează că este managing partner şi co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizează este absolvent al Facultăţii de Arte. Din mai 2013, el este co-fondator şi managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este şi producător la Cevadevis.ro., unde a realizat matriale de publicitate pentru branduri cunoscute şi a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew. Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internaţionale le-au susţinut în România.

http://www.prosport.ro/sport-life/special/opinia-cutremuratoare-zicu-tragedia-colectiv-perspectiva-vede-drama-cred-tot-intampla-ultimii-ani-cluburile-romania-legatura-stransa-drogurile-bauturile-alcoolice-14869395

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite