Ordin din afară. DISTRUGEŢI-L PE PONTA, OPRIŢI CREŞTEREA ECONOMICĂ !

Distribuie!by În momentul în care România a înregistrat o creştere economică ce o situează pe primul loc în Europa (trimestrul III faţă de trimestrul II) Guvernul Ponta trebuia să cadă şi a căzut.   Lui Victor Ponta i s-a spus ferm să plece, sub ameninţarea cu închisoarea.   Lui Liviu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În momentul în care România a înregistrat o creştere economică ce o situează pe primul loc în Europa (trimestrul III faţă de trimestrul II) Guvernul Ponta trebuia să cadă şi a căzut.

 

Lui Victor Ponta i s-a spus ferm să plece, sub ameninţarea cu închisoarea.


 

Lui Liviu Dragnea i s-a spus la fel de clar să îl marginalizeze şi să îl umilească pe Ponta, drept pentru care fostul premier nu a fost invitat la analiza activităţii guvernului său.

 

Acum, creşterea va fi oprită, după cum deja sugerează Victor Ponta pe Facebook, scriind:


 

“Update – sper ca noul Guvern să înțeleagă ca ideea de a avea în 2016 un deficit conform MTO de 1 – 1,5% va distruge toate realizările noastre economice și potențialul de creștere în viitor!
Cu un buget care să aibă ca singură constrângere ținta maximă de deficit bugetar 3% din PIB (așa cum a fost deja construit de Eugen Teodorovici) avem asigurată creșterea economică de aproape 4% și păstrarea atât a facilităților fiscale cât și a creșterilor justificate de salarizare la Sănătate și Educație!
Declarațiile politicianiste făcute cu ocazia vizitei Delegației FMI trebuie uitate de cei care le-au făcut atunci doar pentru a ataca Guvernul condus de mine! Acum e momentul rațiunii, pentru că în final “It’s the Economy…”

loading...

 

Români, dacă ţara îşi va încetini creşterea economică cu Cioloş la Palatul Victoria, atunci înseamnă că asistăm chiar în acest moment, când Guvernul este votat în Parlament, la un act de trădare naţională.

Sursa: http://www.criterii.ro/index.php/en/national/14755-ordin-din-afara-distrugeti-l-pe-ponta-opriti-cresterea-economica

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite