Organizația secreta Thuggee care asasineaza oameni in numele zeitei hinduiste Kali

Distribuie!by Unul dintre cele mai impresionante culturi de asasini s-a aflat în India. Purta numele de Thuggee și conform arhivelor, societatea secretă indiană a ștrangulat peste 30.000 de oameni. Această societatea lucra în numele zeiței Kali, mama întunecată, nemărginita divinitate indiană a creației, a ocrotirii și nu în cele din […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre cele mai impresionante culturi de asasini s-a aflat în India. Purta numele de Thuggee și conform arhivelor, societatea secretă indiană a ștrangulat peste 30.000 de oameni. Această societatea lucra în numele zeiței Kali, mama întunecată, nemărginita divinitate indiană a creației, a ocrotirii și nu în cele din urmă a distrugerii.

Se crede că Thuggee a apărut undeva prin secolul al XVI-lea, dar pentru prima dată, gruparea a fost descoperită în 18312. Numele provine din termenul sanscrit sthaga, care semnifică înșelător.


Marea Britanie și-a extins teritoriul în India și guvernatorii erau din ce în ce mai alarmați cu privire la bandele criminale care ștrangulau oamenii, aparent fără niciun motiv real. Aparent nu s-a găsit nicio legătură între crime, dar crima celor 50 de persoane, aruncate în fântâni, i-a făcut pe administratorii britanici să realizeze că se confruntă cu o bandă organizată de amploare.

Examinarea cadavrelor a arătat că ucigașii tăiaseră articulațiile cadavrelor pentru a grăbi procesul de descompunere. Din acea clipă, autoritățile și-au dat seama că avea de-a face cu o bandă organizată, cea supranumită Thuggee.
Meșteșugul morbid ai crimei era moștenit din generație în generație în organizația Thuggee. Crimele perfecte erau cele care se săvârșeau în cea mai mare liniște, cu ajutorul unei curele textile care era folosită pentru ștrangulare. Criminalii acționau în grupuri de câte trei și întotdeauna omorau doar străinii care circulau din diverse motive prin India. Aceștia se pretindeau negustori sau chiar ghizi și astfel le câștigau încrederea călătorilor. Crimele erau comise întotdeauna noaptea, când victima se pregătea să se culce. Apoi, criminalii îi luau bunurile și banii victimei.


Inițial s-a crezut că Thuggee sunt criminali în serie și că acționează din pură întâmplare, dar mai târziu s-a descoperit că organizația avea un cod etic pe care îl urma cu sfințenie. Cea mai importantă regulă se referea la interzicerea vărsării de sânge atunci când o crimă era executată. Din această cauză s-a ales și metoda ștrangulării. O altă regulă spunea că doar cei născuți în sânul grupării puteau deveni inițiați și abia de la vârsta de 10 ani învățau meșteșugul crimei.

loading...

Vânătoarea criminalilor

În 1822, William Sleeman, ofițer din cadrul armatei britanice, a fost însărcinat cu exterminarea bandei criminale. Procesul nu a fost unul ușor pentru că membri clanului Thuggee nu se deosebeau cu nimic de oamenii de rând. Ingeniozitatea ofițerului britanic a dat roade în cele din urmă, pentru că acesta a întocmit o hartă a crimelor și astfel a putut să prezică locurile unde urmau ca cei din organizația criminală să-și lase amprenta.

Între 1830 și 1841, peste 3700 de asasini au fost capturați, astfel coloana vertebrală a unei organizații fără precedent fusese distrusă. Cea mai mare parte dintre membri au fost întemnițați, peste 500 spânzurați și au fost iertați doar cei care au colaborat și au oferit informații prețioase.

Procese au scos la iveală informații înfiorătoare despre activitatea Thuggee. O banda de 20 de persoane a mărturisit că a omorât peste 5200 de oameni, iar un individ pe nume Buhram omorâse nu mai puţin de 931 de oameni în cei 40 de ani de activitate.

Thuggee încă mai există

Chiar dacă gruparea criminală Thuggee a fost exterminată în 1841, cazuri răzleţe de omoruri prin ștrangulare încă mai există în India. Criminalii nu mai sunt organizați într-o grupare, ci acționează pe cont propriu în numele zeiței Kali.

Surse: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Îţi mai aminteşti de Cico şi Brifcor? Uite ce ingrediente conţineau celebrele sucuri
Cum a mobilizat Ceausescu tara in urma tragicului cutremur din 77| noapte de noapte inspecta ruinele: 35.000 de fa­milii şi-au pierdut adăpostul, iar 32.897 lo­cuinţe erau avariate grav
Ce campanie de denigrare s-a purtat inca din comunism la adresa Elenei Ceausescu chiar de cei pe care ii scosese din mizerie. Ce purta Elena CEAUŞESCU în poşetă ÎN MOMENTUL EXECUȚIEI!
Discursul emoționant al tinerei din Lunca Ilvei, șefă de promoție la Sorbona.„Cine îl cunoaște pe Dumnezeu, nu își va negocia valorile!“
Dom Geodezic. Casa din România desprinsă din filmele SF. Construcţia are costuri mici şi durează doar două luni
ACORD SECRET: România cedează Ungariei gazele naturale din Marea Neagră! Ungaria vrea să importe 4 miliarde de gaze naturale din România
Aici se fabrică pantofi Louis Vuitton în România. Angajaţii au salarii de mizerie
Elevă de 10 la examenul de Bac: "Doar în România pot avea atât împlinire materială, cât şi sufletească"
Incredibil! Atacul terorist sinucigas de la cafeneaua din Paris, se dovedeste a fi o mare farsa!
Sfant contemporan: PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA… Grozavia cea mare va fi un razboi intre toate marile puteri ale lumii
Asistenta Bagdasar-Arseni face dezvaluiri SOCANTE! • Chiar daca imi pierd slujba,nu pot sa tac, nu pun capul linistita pe perna stiind asta! •
Om politic: In Romania producatorii straini de vaccinuri prin agentii lor au imprastiat rujeloa ARTIFICIAL si INTENTIONAT in favoarea marilor companii farmaceutice
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite