Oribil: Sute de CADAVRE au fost găsite într-o GROAPĂ la un orfelinat din SCOTIA | din nou se confirma “teoria” ca orfelinatele sunt surse pentru pedofilii si elita regala din societatile secrete!

Distribuie!by Un caz care a oripilat lumea este din nou adus la lumină. Cel puţin 400 de copii şi nou-născuţi din fostul orfelinat scoţian Smyllum Park, gestionat de măicuţe catolice au fost aruncaţi într-o groapă comună fără să ştie nimeni de ea. Smyllum Park Orphanage este una dintre instituțiile examinate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un caz care a oripilat lumea este din nou adus la lumină. Cel puţin 400 de copii şi nou-născuţi din fostul orfelinat scoţian Smyllum Park, gestionat de măicuţe catolice au fost aruncaţi într-o groapă comună fără să ştie nimeni de ea. Smyllum Park Orphanage este una dintre instituțiile examinate de Scottish Child Abus, privind abuzul asupra copiilor aflați în îngrijire.


Corpurile lor au fost îngropate într-o groapă comună anonimă. În acest fel transpare întâmplarea, din relatările media britanice, în urma unei anchete a programului ”File on Four” al BBC Radio 4 şi al publicaţiei săptămânale Sunday Post.


Cazul readuce în amintire pe acela descoperit în martie, tot în Scoţia, unde tot într-un fost orfelinat catolic a fost confirmată existenţa unei gropi comune cu resturile a circa 800 de copii. Grav este că presa nu a avut curajul de a merge până la capăt cu dezvăluirile, fiindcă gura târgului adevăr grăieşte: Dezvaluirea mai confirma si teoriile denumite pana acum “conspirationiste”, in care se aduceau dovezi ca multi copii din orfelinatele tarilor monarhice, sunt abuzati de elitele Caselor Regale, sau de membri societatilor secrete, care lucreaza impreuna cu acesti membri de sange nobil, albastru.

loading...

Orfelinatul, condus de fiicele Caritate din Sf. Vincent de Paul, găzduia mai mult de 10.000 de copii între deschiderea lui  în 1864 și închidere,1981.Fostul prim-ministru Jack McConnell a declarat pentru Sunday Post: “Este greu de descoperit că atât de mulți copii au fost îngropați în aceste morminte nemarcate. “După atâția ani de tăcere, trebuie să știm acum adevărul despre ceea ce sa întâmplat aici”. Între timp  primul ministru din  2004,  McConnell, a cerut  scuze oficiale la Holyrood victimelor abuzului.


Sursa: http://evz.ro/scotia-groapa-comuna-orfelinat.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite