Oribil: Sute de CADAVRE au fost găsite într-o GROAPĂ la un orfelinat din SCOTIA | din nou se confirma “teoria” ca orfelinatele sunt surse pentru pedofilii si elita regala din societatile secrete!

Distribuie!by Un caz care a oripilat lumea este din nou adus la lumină. Cel puţin 400 de copii şi nou-născuţi din fostul orfelinat scoţian Smyllum Park, gestionat de măicuţe catolice au fost aruncaţi într-o groapă comună fără să ştie nimeni de ea. Smyllum Park Orphanage este una dintre instituțiile examinate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un caz care a oripilat lumea este din nou adus la lumină. Cel puţin 400 de copii şi nou-născuţi din fostul orfelinat scoţian Smyllum Park, gestionat de măicuţe catolice au fost aruncaţi într-o groapă comună fără să ştie nimeni de ea. Smyllum Park Orphanage este una dintre instituțiile examinate de Scottish Child Abus, privind abuzul asupra copiilor aflați în îngrijire.


Corpurile lor au fost îngropate într-o groapă comună anonimă. În acest fel transpare întâmplarea, din relatările media britanice, în urma unei anchete a programului ”File on Four” al BBC Radio 4 şi al publicaţiei săptămânale Sunday Post.


Cazul readuce în amintire pe acela descoperit în martie, tot în Scoţia, unde tot într-un fost orfelinat catolic a fost confirmată existenţa unei gropi comune cu resturile a circa 800 de copii. Grav este că presa nu a avut curajul de a merge până la capăt cu dezvăluirile, fiindcă gura târgului adevăr grăieşte: Dezvaluirea mai confirma si teoriile denumite pana acum “conspirationiste”, in care se aduceau dovezi ca multi copii din orfelinatele tarilor monarhice, sunt abuzati de elitele Caselor Regale, sau de membri societatilor secrete, care lucreaza impreuna cu acesti membri de sange nobil, albastru.

loading...

Orfelinatul, condus de fiicele Caritate din Sf. Vincent de Paul, găzduia mai mult de 10.000 de copii între deschiderea lui  în 1864 și închidere,1981.Fostul prim-ministru Jack McConnell a declarat pentru Sunday Post: “Este greu de descoperit că atât de mulți copii au fost îngropați în aceste morminte nemarcate. “După atâția ani de tăcere, trebuie să știm acum adevărul despre ceea ce sa întâmplat aici”. Între timp  primul ministru din  2004,  McConnell, a cerut  scuze oficiale la Holyrood victimelor abuzului.


Sursa: http://evz.ro/scotia-groapa-comuna-orfelinat.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iran: SUA sunt conduse de o rasă de extratereștri (ingerii cazuti din Cartea lui Enoh-Biblie), susține o agenție de știri iraniană
Jurnalistul care a decis difuzarea interviului cu Ghiță pe TVR catre cei care-l critică: Cati dintre jurnalistii de azi nu au trecut pe la un mogul, fie Voiculescu, Vantu, Patriciu, Ghita, Sarbu sau Burci?
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Preot la proteste: Tinerii au realizat că suntem trecători
David Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni
Cum a murit Institutul „Cantacuzino” din Iaşi, locul în care s-a inventat Polidinul. Nu e dubios ca se doreste vaccinarea cu orice pret, in loc sa salveze aceste INSTITUTII?
Dezvăluirile unui spion CIA recrutat pentru asasinate la comandă! Legătura cu ucigaşul Preşedintelui Kennedy | „Am făcut ceea ce fac teroriştii”
Polițiștilor locali li s-a pus pata pe bicicliști! Amenda pentru pedalat pe o strada pietonala, mai mare decat cea data celor care intra cu masina in zonele pietonale
Gabriela Firea vrea sa creasca natalitatea in Bucuresti- da 2500 de lei fiecarui nou-nascut!!!
Mencinicopschi arestat pentru dezvaluiri: Piata romaneasca este plina de legume si fructe false din import tratate cu radiatii ionizante, care pot duce la obezitate, boli cardiovasculare, diabet de tip II pana la cancer
Ceea ce medicii corupti nu au CURAJ sa spuna| Dr. Chirurg Adrian Cacovean spune NU vaccinarii obligatorii!
Gelu Voican Voiculescu, omul cheie din dosarul soților Ceaușescu, angajat în Guvernul Cioloș
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite